hos grannarna

sitter hos grannarna i Älvkarleby och väntar på mat. Dom sitter och snackar massor med Skit.. Vill äta så jag kan gå hem och börja fixa mig. Ska ta 9 bussen till stan tror jag, måste ringa höra med Sandra när hon blir klar. Tror hon är hos sina grannar och äter.(Marin) måste sluta hålla på med mobilen nu. Hej då

sista dagen på 2010

hola amigos. Idag är det ju sista dagen på 2010?! helt sjukt.tänk att imorgon är det 2011 coolt. Jag ska iaf ta bussen till mi madre om 2 timmar. Så måste hoppa in i duschen nu och börja packa. Vissar sen va jag har på mig. Puss!


Nytt i garderoben


Lägger mig och kollar på Gossip girl!


victoria secret fashion show 2010


Mean girl 2..?hihi

Mean gilrs, (toves och min favvo film ;) har äntligen fått en uppföljare. Den kommer ut i februari. Happy.
fast den värkar ju dock inte lika bra som ettan, men kommer säkert va grym endå... hoppas jag?

så här ser jag ut idag.

Nu åker jag till Valbo med Bella. Syns senare idag!
 
pöss


Nytt i garderoben



syns imorgon bloggen

Säger God natt för idag, Ska kolla på 1 eller 2 avsnitt av Gossip girl. Ska ju upp 11 imorgon för att hämta min väska hos Toves mamma för dom åker ju till Södertälje imorgon, Jag skulle ju följt med från början men nu blev det icke så..

Måste verkligen rekomendera gossip girl, Serien är grym och den finns att hyra på Hemmakväll för 50 kroner eller så kan man ju bara ladda hem den också.



Imorgon ska jag..

  • Sola 20 min
  • Köpa lösogonfransar
  • Hämta min väska hos toves mamma och 2 väskor hos toves pappa
  • Valbo med Bella
  • Packa till Mamma
  • Göra klart allt med Sandra
  • Köpa en ny väska
  • Kolla på Victoria secrets på 3an kl 20.00
  • Fixa allt till nyår, måla naglarna,fixa ögonbrynen osv.
  • Lägga mig i bra tid!

Say that you will stay. Even if I know you won't.

Hej. Har inte bloggat för fick bråttom iväg igår, åkte till valbo med Tove,Bella och Amanda vid 5-6 tiden. Köpte två tröjor. Vissar er imorgon. Vi fika och sen så tog vi bussen och mötte nån Alexander och sen vidare till escape och spela lite cs , hahaha! Jag va grym (y). Sen vid 11 tiden gick jag och köpte en hamburgare på donken och sen vidare till city kiosken och köpte energi dryck sen så tog jag och bellis bussen hem till henne. Kolla på film och sånt sen somna vi. Idag vakna vi sent, sen åkte vi hem till mig käka,duscha,bytte kläder osv. Sen så åkte vi till stan med sofie också. Köpte nytt busskort,bytte sims och så lämna jag tillbaka en tröja. Sen så åkte vi hem till Tove. Sen fick vi skjus tillbaka till stan jag,tove och bella köpte B´j och så hyrde jag gossip girl och Tove 3 andra filmer. Åkte hem till henne och kolla på film sen vid 11 gick jag hem. Och nu sitter jag här vid datorn. Ska kolla på gossip girl sen sova. Måste fixa massor med grejor imorgon.!
Random bild..

God morogon?

Hejhej. Vakna för 2 timmar sen ungefär?.. Herregud. Har pratat i telefon sen dess. Drekt när jag lägger på hemtelefonen så ringer mobilen. Hahah, går fortförande i morgonrock. Ska upp och välja kläder, sminka mig och sen går jag nog hem till Tove, Vi ska till valbo idag och va med några. Men vi syns efter jag har satt på mig lite kläder! :)
Ser ut som en kille med långt hår, hahah!

Nattmat!

"Nattmat", Ska kolla på nån film och sen sova. syns imorgon natti natti!

Nytt i garderoben


Det jag vissa att jag köpte igår fast med lite bättre bilder

så här såg jag ut idag!


Lan..

Fortförande vaken.. Tror jag ska sova snart. Ska till valbo med Sofie vid 3 tiden imorgon. Vi syns väl imorgon eller nått.

Jag vill ha sommar..

Lan hos Tove med hon och mohamed. Ska ut nu för dom ska röka.. Sen så ska vi väl ta nått och käka.
HAHA juste jag skulle gått upp kl 9 i morse.. Men vakna 12 lyckat. Amanda kom till mig då, sen efter nån timme tog vi bussen till valbo. När vi hoppar av bussen och är precis utanför valbo köpcenter så kommer Andreas dottemar ut från valbo? haha för fan va chokad vi blev, hahah! Köpte iaf det jag vissa i inlägget tidigare. Men nu måste vi gå ut, Hejdå!

Nytt i garderoben

Dåliga mobil bilder..


Natti natti

Nu ska jag hoppa ner i sängen.. Ska upp tidigt imorgon för att gå på stan, Jag ska kolla på en Kamera. Har inte bestämt om det blir en systemkamera eller en vanlig kamera. Men det märker vi imorgon. Puss! :)

Lite flera julklappar

300 kr på Flanör (för er som inte vet va det är, så är det ett litet köpcenter i gävle)
mer pengar
Bruna linser
Biokort på sf 150 kr
1500kr på Valbo köpcenter
Godis,Shampo,peeling och ögonskugga. Fick av Ella :DD.

SKOTER DAX!

Godmorgon?.. Shit, klockan är 09.46 och jag är helt död.konstigt svar nej. Ska iaf ut på trösken och åka skoter med jätte mycket folk. Sen så tar Sofie och jag bussen hem till Pappa. Ska va med Tove och dom senare idag. Eller om inte Pappa har bestämt nått annat. Måste dra nu, Juste ska lämna Hanna hos Halima och Jonas. Får bilder från Julafton om Halima och lägger ut  dom på Facebook!
en bild på lillebror för nån vecka sen.. Vi firade ju jul med mormor och morfar tidigare eftersom jag skulle åka utomlands

Ny mobil eller Systemkamera?

Tog bara nån bild på en kamera och en mobil..

God jul alla bloggläsare





2010-12-24

Lillebror lycklig, För han fick nått till sitt xbox 360. Ska upp och spela med han snart. Kommer va hemma till halv 3 då vi åker till Dannes föräldrar och kollar på Kalle anka och äter. Blir där hela kvällen. Kusinerna och alla kommer dit. Blir fullrulle ;). Hanna (kusin) sover över hos också. Fast dom åker tillbaka till Stockholm imorgon!

Julklappar på morgonen (Y)

Har fått "lite" julklappar nu på morgonen.
1. Birney spears parfym ( lika som dig sanna ;).
2. Humör strumpor.
3. Skjorta från Jc.
4. 1000 kr.
5. The sims 3 destination världen (ska byta den till ett annat sims)
6. Gant tröja
7. Presentkort på Bruno (solkort)
8. Presentkort på Rosmarie  ( färga+ noppa ögonbrynen x2)

Imorgon är det Julafton, Tagga!


hej vinterland


Nytt i garderoben

Söta knä strumpor från Indiska 129 :-
eyeliner från nån liten butik på söder för 95 :- (bättre att köpa på H&M eller Kick)
Dålig bild som jag tog från google. Men vanliga svart Thigts på H&M 79 :-

Today, you inspired me.

Ligger i Toves säng. Jag och Amanda sov ju hos Tove igår. Vi var vakna lite för länge igår/idag.. så nu är vi helt döda. Men måste ta mig ner på stan för att köpa julklapp till Sofie. Sen så ska jag ta bussen hem. För idag är det ju Familjemys på listan. Uppesittar kväll.. Får se hur det går..Känns som jag kommer somna på en gång. Aja måste börja fixa mig nu. Pusshej!

hahahahah


Coca cola


Lockigt hår på mindre än 5 minuter

1. Fläta håret i antingen två flätor eller flera flätor, ju fler flätor desto mindre vågor.
Själv tycker jag att det blir lagom med två flätor.

2. Platta sedan på flätorna.
Vänta i några sekunder och släpp sedan ut flätan.

3 Voilla!! Nu har du vågigt hår, helt utan en vågtång. och på noll tid! ;)






Sitter just nu och..

Tränar på olika frisyrer..

cute boy in the house

Hejhej. Sitter här med ansiktsmask och ska måla på mina naglar. Ska sen sätta på nån bra film och försöka sova eller kanske inte än. Ska nog plocka in mina kläder i garderoben också. Juste har köpt nya strumpbyxor,Knä strumpor och en eyeliner till mig själv, sen har jag köpt julklapp till Felix och Ella. Tänk att nu är det bara 3 dagar till jul! Galet. Juste färga ju ögonbrynen och sola idag som jag sa tidigare idag, Sen gick jag upp till Gunvor och åt. Sen tog jag bussen till Tove där Mohamed, Bella, Amanda var :)
En dålig bild sen vi va på Partille

En av alla kvällar i stugan!

NU HAR JAG JULLOV. Sitter hemma nu och väntar på att klockan ska bli 13.00 då jag ska gå ut till bussen för att åka in till stan. Ska sola och sen gå och färga ögonbrynen. Sen ska jag nog äta på stan eller om jag går upp till Gunvor och käkar. Juste måste ta bort sminket. Syns senare! puss..

Julafton om 3 dagar! :)

Godmorgon.. Sitter här helt död! Känner mig levande begravd asså. Aja får iaf Jullov idag. Skönt! Ska ta bussen till Folkets hus om nån timme. Vi ska kolla typ när folk på vår skola uppträder sen så ska vi tillbaka till skolan och käka och sen få våra betyg. Sen är det JULLOV!

I walk the streets alone, I hate being on my own

Hoppar i säng nu och taggar in för imorgon då vi får betygen + Jullov!! Börjar 9.00 och slutar 12.00 skönt.
Efter det ska jag hem och sen så ska Jag,Emma,Julia och Therese åka pulka & skoter. Eller det bror ju på hur kallt det är också. Men nu måste jag verkligen sova puss och god natt! !
Jag vill ha sommar.. haha passande bild till texten. Eh skit samma!

Thailand!

23 Januari åker Jag,Pappa,Helena och Ella till Thailand (Phuket). Längtar som satan. Dom beställde resan idag, Gud va skönt att få åka bort i 2 veckor.!30 grader där idag. Skönt!

Fråga = svar

Anonym om Can you even look me in the eyes?:
Har du rakt eller lockigt hår irl? kram

Jag har spik rakt hår.. Brukar aldrig platta mitt hår eller det händer då och då. Har faktiskt aldrig ägt en plattång och är inte i behov av en heller. :)



Så här ser min dag ut today!

Det här har jag på mig idag. Hoppas på en filmdag i skolan. Eftersom betygen är redan satta och att imorgon får vi ju lov. Efter skolan så tar Jag och Amanda bussen in till stan. Jag lär fixa några grejer sen så tar Jag och Amanda bussen hem till Tove. Vet inte vad vi hittar på men hoppas att vi tar det lungt. Är sliten efter helgen? Fast vi bara har kollat på Gossip girl hela tiden.. HAHA ganska jobbigt det med. Kanske fortsätter att kolla på det idag hos Tove, hoppas! Juste är ju Holywood fruar och massor med andra bra program på tvn :D Happy face!

Thailand eller Teneriffa

Min pappa är så söt han skicka sms till mig nyss.. Och frågade om jag ville åka till Thailand eller Teneriffa 23 Januari..? Så klart Thailand förstår dom väll. Haha eller vill ju till Teneriffa också. Men helst Thailand.

- Medans vi kollar på gossip girl!










 

Hoppas på Seger ikväll, lika som igår

Varför jag inte blogga igår för att jag,tove,bella och amanda hade gossip girl maraton. Fast vi är inte klar än är bara på säsong 2. Fortsätter väl och kolla när tove orkar kliva upp från sängen.. Hon sover än?. Amanda och Jag klev upp vid 2. Idag är det handbolls finalen kl 17.00 på tv 4. Jag kommer sitta som klistrad framför tvn. Handboll är en sån spännande sport, eller iaf när 2 bra lag möter varandra. Funderar faktiskt att börja igen.. men vet inte!

hahah pinsam brud


snygga klänningar till nyår?


haha lite paty bilder så dära... Ingenting med klänningar att göra men.. PARTY!

va gjorde ni igår?..

jag chillade lite med att stå på mitt huvud




God natt bloggen



hos tove

Sitter hos tove nu med hon och amanda. Ska dra till stan och hyra film med dom + bellis.
Berättar snabbt  om dagen innan jag måste springa till bussen med dom. Börja idag kl 9.30 på fjärran höjder (ett bad ställe). gjorde nå tester sen sluta vi 13.00 drog hem till tove direkt efter det. HEHEEEJDÅ

Can you even look me in the eyes?


Tjabba tjena hallå

Skulle ju åka hem till Bella för några timmar sen men nu är det så att jag inte orkar ta mig ut i denna kyla. Så sitter och kollar på disney channel med Ella. Väntar på att Pappa och Helena kommer hem så ska vi kolla RESOR!!!! :D HAPPY! vi ska försöka hitta en resa den 27 Januari. Det är ungefär 2 veckor efter Jullovet.

Color my Life with the Chaos of Trouble

Hola. Slutade för 2 timmar sen as skönt. Ska börja städa nu sen åker jag hem till bellis och kollar på film med henne eftersom hon är sjuk, så ska vi bara ta det lugnt, och de skadar ju aldrig. See you later.

prendas de vestir


wiihhhhuu

Nu ska jag snart hoppa ner i säng.. Skrev bara en sida på Svenska uppgiften kom fan inte på vad jag mer skulle kunna skriva.. Ska ända göra om hela för den blev as dålig haha! Men skit samma.. Vi ska endå få fortsätta efter lovet.  Imorgon går jag bara till lunch skönt, har kompdag eftersom vi hade lucia på kvällen. Så slutar 10.50 :)). Så här ser min dag ut imorgon:
Börjar 8.00 nått idrottsgymnasium ska komma och prata.
sen så har vi typ läsning sen matte sen slutar vi.




Hjälp mig?

Sitter och gör klart min svenska uppgift.. Måste skriva minst 2 sidor om hur jag tror att år 2030 kommer att se ut + att jag ska få med nånting bra och dåligt om Solenergi.. ÅÅH BORING. Den ska va inlämnad imorgon också... Kommer inte hinna. Har skrivit en halv sida bara. Nån som vet va jag kan skriva?! HJÄLP !!!!
Spanien 09 med familjen.. SAKNA

Dear heart, Why him?


HANDBOLL

Bloggar senare ikväll. Har/sitter och kolla på handboll hela dagen. SVERIGEEEE!!!

i skolan

Hejhej. Sitter i skolan och har spanska. Slutar kl 15.00 idag segt.. Så här ser min skoldag ut
Språk
Matte
Lunch
No
idrott
svenska
slut!!
efter det ska jag till stan och byta mina thigts. Sen ska jag hem och göra klart min svenska uppgift och sen mitt land..!
Sån här tröja har jag på mig idag fast en svart, as härlig!

desperate housewives nu!


Peace and love!


Bruno mars (Y)


En vecka kvar till lov!

Whiu fick vg+ på hemkunskaps provet. Sitter iaf och spelar Sims nu. Hehe, ska ut och ge Fox mat snart. Ella har datorn så Bloggar från mobilen. Hejsvejs

Mysday

Går och lägger mig i ett varmt bad och läser en bok. Sen så ska jag göra klart mitt land på datan. Så vi syns senare i kväll!

Visa ditt intresse eller förlora mitt


Sometimes I wish I could save you

Tjenixen. Idag har jag vart och sålt fika med några från min klass. Sen vid halv 6 tog jag bussen hem käka och sen drog jag till Tove där hon och Amanda var kolla på Gossip girl snacka och myste. Nu ska jag fixa in för Lucia som är imorgon. Ska va i kyrkan 7 på morgonen.. Galet!

Just nu skulle jag egentligen..

Som vissa av er vet så skulle jag åkt utomlands idag till Teneriffa i 2 veckor men så blir det inte... Skulle just nu suttit på flyget skulle va framme om ungefär 1 eller 2 timmar.. Orättvist! Men min lillasyrra har fått vattkopppor och då kan man ju inte åka eftersom det smittas i luften. Så vi ska leta efter en ny resa, och hoppas de blir att vi åker snart.!
ååh.. förstå va skönt!!!

paradise hotel nu

Nu ligger jag i sängen och kollar på Paradise hotel som börjar nu. Kollar alltid på lördag för då visar dom alla avsnitt efter varandra.

:)


2010-12-11

hejsan. Ska berätta om min dag.. Ella kom och väckte mig vid 11 i morse. Klev upp fixa mig och sånt. Sen åkte Jag,Pappa,Helena och Ella på Julmarknad. Kom inte ihåg vad det va nånstans men tog ungefär 40 minuter att åka. Köpte lotter,Åt mat och åkte häst och vagn eller  vad det heter. Sen åkte vi hem igen. När vi kom hem så tog Jag och Ella bussen till stan och hyrde 2 filmer och sen gick vi och köpte godis. Så nu sitter vi och kollar på första filmen.

filmerna vi hyrde..!

God natt

Kom hem från sandviken nyss. Kaos på väg hem asså, haha! Ska sätta på en film och somna till den. Och imorgon ska jag till skuttan och va barnvakt med Amanda och Bella. Juste Jag och Sandra ska på Lucia bio på Söndag/måndagen, eller vi tror det får se.. Nej nu ska jag sova. Natti natti!

Nytt i garderoben

H&M 39:-
H&M 89 :-
H&M 79 :-
H&M 99 :-
H&M 129 :-
H&M 69 :-
Gina tricot 59 :-
Gina tricot 129 :-

Gina tricot 79 :-

Gina tricot 99 :-

Grejer jag fick av pappa och helena




you are not cool

Nu har jag duschat och ätit.Ska klä på mig och sminka mig sen kommer Julias bror och hämtar upp mig så åker vi ut till Sandviken. Sitter och kollar på idol också. Jay kommer ju vinna lätt..! Annars är det ju nå fel på Svenska folket. Lägger upp vad jag har köpt snart och sen hur jag ser ut :). Bye bye.

FREDAG!


Nattbandy i Sandviken?

Hallå.
Kom nyss hem från valbo. Ska visa er va jag köpte, måste bara hoppa in i en ducsh först. Juste ikväll så ska jag åka till Sandviken med Julia,Emma, Tessan och kolla på innebandy (nattbandy). Så vi åker nog vid halv 9 här ifrån eller nått. Ska käka China mat idag också gott!
Ida och Tove

MAT!

Nudel dax!

outfits

Jeans: Carlings
volang tröja: h&m
+ en grå kofta och en svart sjal

Nytt i garderoben

Fick av Danne.
Fick av Gunvor)
Bik bok 249 :-
Likadana byxor till men dom ligger i tvätten.(fick av mormor&morfar)
Carlings , 400 :-

Julkalender!

Hej. Åkte hem från skolan idag för jag mådde illa... Maja och emma va också hemma för dom va magsjuk. Hoppas jag inte blir magsjuk. har inte spytt än.. hoppas jag inte gör det heller. Nu ska jag kolla på tv och försöka äta nått. Sen måste jag göra klart mitt land. Sen så ska jag packa!! :D

Dont´t you know...

Hej. Har precis duschat ska blåsa håret och sätta på mig nå kläder. Sen så skjutsar Danne mig till skolan. Mår illa,har ont i huvudet och allmänt borta i huvuder..! Men ska iaf gå på matte och äta lunch och se om det blir bättre, annars  tar jag hem min svenska bok och börja skriva hemma istället. Men vi hörs senare, puss!

.


Chillar galet på älvkarleö


Hyttön!

Hej. Nu är jag äntligen klar med min hemtenta, har suttit jätte länge med den.men nu är den äntligen klar. Så nu har jag bara Sy slöjden och  mitt land kvar, Sen är det lov!!! Ska lägga mig och sova snart. Ska bara kolla klart på gossip girl sen måste jag sova. Är jätte trött nu. Så god natt!

Några bilder på mig och emma när vi lekte i snön idag hahah..


Så här ser jag ut ikväll.

'
Mysbyxer: Adidas
Linne: H&M
Munk tröja: Wesc
dålig bild , men skit samma

I want summer now!

Heeei. Idag va vi på hyttön med klassen sen åkte vi tillbaka till skolan och hade musik  och sen slutade vi. Har kollat på gossip girl och nu ska jag till skolan om en halv timme. N-n-ajs. h-e-e-ejdå!

min bild läxa, grym ju! ;)

MVG+ (tack reyner)

Boy, you make me smile


2010-12-06

Tjenare. Sitter hos tove med hon,mohamed,bella och amanda. Mamma kommer och hämtar mig snart. Då ska jag hem och göra hemtentan och sen så ska jag kolla på gossip girl och sova. Idag när vi slutade gick jag och emma och gjorde No läxan och så gjorde jag klart min sak på slöjden, skönt! :) Så nu ska jag bara göra klart mitt land,Engelskan,skicka in praoen och göra klart mina andra grejer på syslöjden. Juste sen tog jag bussen till stan och gick och sola. Sen efter det så gick jag och köpte jeans,short och Bytte en tröja jag fick igår.  Men nu ska jag och va social med dom!



You make it real, I Promise










min vecka!

I veckan ska jag : Plugga stenhårt ;),Sola,fixa ögonbrynen,Shoppa,blogga,Byta ut lite grejer jag köpt/fått,packa,städa,Gå i skolan(a),Vissa runt på vår skola,innebandy grej i sandviken. Tror det va allt?  juste ska säga hejdå till alla..!

och när jag skrev "veckan" mena jag Måndag-Fredag



gossip girl

Alla folk är fortförande kvar. Fast jag ligger och kollar på gossip girl nu, fast det är reklam just nu. Efter gossip girl ska jag sticka lite haha. Måste bli kvar med det tills imorgon :).

Written in the star

Hejhej. Vakna upp hos bella idag käka och sånt tog bussen hem. Så nu är jag då hemma och ska städa mitt rum och hoppa in i duschen sen vid 5 tiden kommer släkten hit och ska käka. Syns  senare puss hej!

Så mycket bättre

Har käkat middag hos papap nu med familjen, farfar & helenas föräldrar. :). Ska ta bussen till valbo snart och va med folk. Sover hos Bella ikväll.
!
haha så seriös jag ser ut..

just the way you are!


20 dagar till Julafton!


Lördags morgon.

Godmorgon. Vakna för en timme sen kanske.. Vet ni va jag gör nu då? Jo jag sitter och gör klart mitt land som vi jobbar med på svenskan.. Mitt land är Brasilien! :).Så sitter och skriver med en pen pal där ifrån.Skicka in min novell idag också. Fast jag gjorde det för en månad sen men mick (min lärare) hade inte fått den.. Så skickade om den idag.Hoppas på vg! haha även fast jag är kass på att skriva noveller och sånt skit. Juste fick G+ på nått brev som jag skrev till Benny, Han som va med i auschwitz. Aja måste hoppa in i duschen nu. Ska ta ett bussen in till stan med sofie. Ska ha middag och sånt hos pappa today!


hahaha..

Grattis Britney Spears!

Juste idag fyller Britney Spears år. Hon har varit min idol sen jag va i mini format. Och läste på nåns blogg att hon snart släpper sin nya skiva :D.

FREDAG!

Kollar på hitta nemo på disney channel med felix.  Mamma håller på göra knäck och brända mandlar. Idol börjar om en halv timme också najs.

Ååhh.. kolla va söta ungar!

Vinter


bok tips!

Ska rekommendera den hära boken. Låna den på biblioteket för 3 veckor sen. Men börja läsa den i måndags och läste ut den igår, grymt bra tyckte jag. Fast den va ganska konstig också. Orkar inte berätta va det handlar om men låna eller köp den.!

2010-12-03

Hejhej. va hemma från skolan idag igen. Mamma kommer och hämtar oss om 10 min. Så ska vi åka och hyra film och sånt. Mysigt. Syns senare !

nu går jag och lägger mig, natti!

Det var just här jag stod för några år sen trevandes vid kanten, slogs jag av tanken att för dig berätta allt, för att se vad jag ser och jag orkar inte ljuga mer



åker om 10 dagar!


hissar/dissar

  • Jag dissar bloggare som inte har någon bild i sina inlägg. Jag kanske inte heller har de alltid men försöker. Blir så tråkigt att läsa inlägget, fast det kanske är jätte roligt. så blir de automatisk mycket tråkigare.


  • Dom som har samma profil bilder som nån annan på facebook. Typ om man har knäppt kort med nån kompis eller kille. så har båda samma bild. Man blir så förvirrad och allmänt fult bara.

  • Att ha vara sjuk. Kan vara mysigt och sånt, men blir så lång tråkigt till slut

  • Att åka utomlands.

  • Julafton och nyår!

  • helger, va är skönare än att ha helg?

  • Mys kvällar med dom man mest tycker om!

Sjuk..

Är ju hemma och är sjuk. Har feber och har allmänt ont i huvudet..Sitter och kollar på tv med pappa.

Sliten tjej.



Trött och har ont i huvudet.Går och lägger mig nu så skriver jag imorgon istället


RSS 2.0