"kvällens outfit"


God natt

Hejsan. Har försökt att blogga från nya blogg.se appen men det har inte gått så bra. Får se om det funkar nu?


Testar


jag vågade aldrig hålla din hand, Vi är inte såna som i slutet får varann

Hejsan. Sitter i skolan och slutar när som helst, skönt. Dagen idag gick fort, har haft Matte,Idrott och sen nu projekt då vi håller på om rom,egypten och greklands mode ska fortsätta med det imorgon. Iafall nu när vi sluter ska jag hem till pappa och hämta pengar så jag kan köpa ett nytt busskort eftersom mitt går ut imorgon. Sen så ska jag hem till Julia och Josefin. Sen åker jag hem till Mamma och myser.

Mys!

Myser med Mamma framför idol.. Mums!

Outfits





















Söndag

Vakna hos Julia vid 10-11 nånting hoppa in i duschen och sen så fixa vi oss sen cyklade vi till Milles och åt pizza och sen vidare till Träffen där vi kolla på innebandy, Skutskär - GGIK, Och GGIK vann med 10-8 eller nått sånt. Matchen va väldigt jämn och rolig. Sen cykla vi hem till Julia igen la oss och kolla på desperate housewives i några timmar och sen på kvällen tog jag bussen hem.


Lördag - "Det blir vad man gör det till"

Tog en sovmorgon. Tog det lugnt hela dagen tror jag? (kommer inte ihåg vad jag gjorde). Duscha och fixa mig inför kvällen. Tog bussen hem till Julia där jag bara hann vara ungefär 20 minuter innan alla tjejor tog bussen till stan. Åkte till Bomhus på fest som va helt okej. Dansa,festa,prata, och lite andra grejer.  Tog bussen till mc donalds och åt mat. Julia blev skit full så vi tog taxi hem till henne. Då jag glömde min mobil i taxin.. Fan!!!






hahahahaha så här pigg va hon!

Fredag - Skola,Bröllop,Tobbe!

Fredag: Va i skolan, sen åkte jag hem till pappa fixa mig lite och sen åkte jag på bröllop. Tessan och Micke gifte sig, Mamma hållde värsta fina talet. När bröllopet va klart så åkte vi hem till tessan och micke och åt mat och sånt. Sen vid 10 eller nått på kvällen åkte Jag,Tove,Emelie och Sofie till Tobbe där det va 4 andra, festa lite,spela kort och drack. Sen runt 12-1 tiden tog vi taxi ner till stan. Träffa folk och åt mc donalds sen så tog jag och sofie nattbussen hem och sov.

Josefin och Julia

Josefin är hungrig!!!

Majsan

Jossan

Tessan, Hannes och Anna-Karin

Sofie

Oskar och Felix

Tessan och Micke

Sofie hos Tobbe

Tobbes kompisar - kommer inte ihåg vad dom heter..

Tobbe

Emelie

........

glömde min mobil i taxin igår.. Så ska åka och hämta den imorgon. Sen så har jag nästan inge batteri på datan så den kommer slockna när som helst och laddan är hos pappa.. Så vi syns imorgon!

It's a beautiful night, We're looking for something dumb to do

Bruno Mars – Marry You
Hallå. Håller på fixa mig sen hoppas jag att Jonte kommer och skjutsar mig hem till Julia där några tjejer ska förkröka lite och sen in till stan på fest. Om jag är taggad? NEJJJJJJJJJJ.. men nu måste jag gå ner och kolla på nå kläder, dock så är alla mina "fest" kläder hos pappa.

Lördag!

Rolandz – Nu är det lördag igen

Bröllop

Nu åker jag på bröllop!

FRIDAY AND IM IN LOVE!!

Äntligen Fredag. Juste Hejsan. Idag är en bra dag. (utom att vi har matteprov..) Annars är det en bra dag. Ska på Bröllop vid 5 idag, Tessan och Micke ska gifta sig *Äntligen* Sen ska vi hem till dom och äta. Senare ikväll åker jag hem till Julia på filmkväll med några brudar. Mysigt! Måste fortsätta jobba om Antikens Frisyrer. Vi har börjat med ett skit stort projekt som är enda fram till Sommarlovet!


Resten av ditt liv!

Skolan idag var helt okej. Hade Matte, Engelska och sen så kolla vi på film och sen sluta vi. Då Jag gick hem till Gunvor där Sofie redan var och fika och sånt. Var där i 1 timme eller nått sen gick Jag och Sofie ner på stan och kolla på kläder. Hjälpte Sofie mest så hon vet vad hon ska köpa imorgon. Sen efter 2 timmar åkte jag hem. Träffa Moa och Sara på bussen. Trevligt Trevligt. Sen nu så har jag ätit och ska packa till Mamma och städa Fox bur och sen ska jag spela lite sims.. haha. Skriver mer senare!

Jag har bäddat min säng, så du kan komma hit!





du trodde att jag menade någonting annat när jag ville gå iväg.


Lite bilder från skolan idag. Hade ju "prov" eller va det var i Styling. (färglära) Gick bra, i think? Sen hade vi Dagens outfit som vi skulle göra i polyvore lika som igår fast också "prov". Sen hade vi skolfoto, lunch, matte - skratta hela lektionen. Engelska - Jobbar om louis vuitton. + så spela vi sims. Sen sluta vi kvart i 3. Skön dag!

HALLå - Idis, Majs och Joss

Maja,Jossan,Tessan och ... fan fick hjärnsläpp nu..

Julia

Josefin

haha alla vi tjejer satt och nörda sims på Engelskan!!  (allas data är inte med på bilden)

Nytt....




Den här tröjan köpte jag igår + nya vantar,strumpor och nytt puder men tyckte det va ointressant att vissa!

Dagens klädsel!





Tisdag

Inte många som får sånn här mat i skolan? Det får dock vi som går på Real. haha okej den här bilden ser ju inte så god ut men var jätte gott. chokladmousse var det!

Kycklingsallad

Vi på Stylist gillar mat!!

Gick ut och sprang


fin!!!!

Måndags outfit




Sims!

Hallå. Sitter och spelar lite sims just nu, hehe. Ska snart stänga av det och gå upp och kolla på film. Bloggar lite senare med lite bilder!

Idol och hollywoodfruar

Nu går jag ner och kollar på Idol ocgh efter det svenska hollywoodfruar!!

Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig


Den svenska björnstammen – Kärlekens matadorer

Min skoldag

Hallå. Slutade skolan för en timme sen. Invigde Salongen idag med cider och godis. Sen börja jag och min grupp med färglära. Jag och 15 andra har stylist denna vecka sen nästa vecka smink och nästa vecka endå Naglar. Så har haft färglära hela dagen..  Men det gick fort och va helt okej

Bilder från min lilla dag

Här kommer lite bilder från min härliga söndag. Hur skönt som helst. Har haft lite små panik av att det är söndag idag fast vet inte varför? skoldagarna går super fort?  + att vi ska va i salongen måndag,tisdag och halva onsdagen. Så ska egentligen inte klaga. Men jag vill ha helg!!!!







Idol och lite söndagsmys!

Nu ska jag gå ner och fixa lite fika och sen kolla på Idol med Pappa och Ella. Och efter idol ska jag göra lite Matte och sen hoppa ner i sängen och sova. så jag är utvilad till imorgon då vi ska va i Salongen!!!

Forever young


dom som bländats av ljuset

Är hos Pappa nu. Har varit här ett tag. Men nu ska jag ut och träna lite går kanske till hemlingby och springer där får se. Stannar nog även och solar på Bruno. Sen när jag kommer hem tänkte jag ha myskväll!

Lördagsmys!

Igår åkte Jag och Julia hem till min mamma och va "barnvakt" åt Felix och Oscar dom klarar ju sig själv men se till satt dom går och lägger sig och så. Så vi laga mat, och sen gick vi till affären och köpte massa godis, läsk och sånt. Sen körde vi myskväll. Fast sen på kvällen blev båda två festsugna fast vi va fan så jävla slitna, men Julia åkte hem vid 11 och jag hoppa in i duschen och sen kolla jag på tv och somna nästan på en gång i soffan.



Fredag - Fest

I fredags blev det fest. Julia,Jag och Sandra fixa oss hos mig. Och sen gick vi till Stan och fixa lite och sen till Brynäs igen på Fest. Sen nån gång på kvällen gick vi ner till stan och tog nattbussen till Skutskär och drog på efterfest. Och sen gick Jag och Julia hem till henne och sov!








Melissa horn - Innan jag kände dig!


Melissa Horn – Innan jag kände dig
Melissa Horn – Destruktiv blues
Melissa Horn – Nåt annat än det här
Melissa Horn – Du är nog den
Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre
Melissa Horn – Det känns ännu sämre nu
Melissa Horn – Dom som bländats av ljuset
Melissa Horn – Under löven
Melissa Horn – Mardrömmar
Melissa Horn – På låtsas
Melissa Horn – Om du letar efter nån


Du är nog den


Jag vet allt om dig, för du har varit min! ♥

Hallå där. Siter hemma hos Mamma nu och dunkar musik. Ska ta bussen hem till Pappa så fort Julia har ätit klart.. Inte faskien är hon snabb heller. Får se vad vi hittar på ikväll? kanske blir fest eller nått men det märker vi/ni. Sandra ska också va med ikväll. (hon är hemma nu från turkiet)

Roadtrip!!

Här är videon jag menade i mitt "Roadtrip" inlägg.. haha!
 

Never mind, I'll find someone like you!


God morgon. Jag är fortfarande sjuk.. Men ganska skönt men börjar bli lite lång tråkigt nu. Men ska lägga mig och kolla på Gossip girl. Men först måste jag ta nått och äta.

Roadtrip

Tänk va skönt om man hade ett körkort och gått ut skolan. Om jag hade haft det och gjort det hade jag varit ute och åkt nu. Skulle nästan kunna åkt vart som helst bara komma i väg lite och få LEVA, Leva fullt ut. Få göra något nytt, träffa nya människor, se nya saker och uppleva. Skulle inte va fel och hyra bil tex. i Usa och åkt på Roadtrip där med lite goa vänner? Hur skoj låter inte detta då? Nej nu får jag ta och lägga mig och fortsätta drömma mig bort. (Förresten va heter låten när dom åker på Roadtrip 2 killar och 1 tjej i usa? i nån musikvideo )






Lista!!

Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
Hur många har du varit kär i? inte vart kär
Är du kär just nu? Nej


Tio frågor om dig själv
Namn? Ida Linnea Jansson
När fyller du år? i Mars
Några piercingar? nej
Vad har du på dig just nu? Stor tshirt
Vilken årstid är bäst? sommar och ibland vintern
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sova och vakna upp bredvid nån trevlig människa
Vad tycker du mest om hos dig själv? Vet inte
Vad är du bra på? Det mesta :)
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Med någon

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? Måste vara Julia och Sofie just nu
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är väl roliga på sitt sätt
Vem är snyggast av dina vänner? Många
Vem är klumpigast? Maja..
Vem är mest partyprisse? Jag och Sandra
Vem är den du helst har filmkväll med? Mys Julia

KÄRLEK

Är du kär just nu? Nej
Har du kysst någon idag? Nej
Har du ett förhållande? Nej
Är du romantisk? Ja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? vet inte
Har du varit tillsammans med två samtidigt? dagis eller nått säkert
Vem sov du senast bredvid? Lukas kanske
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Vet inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? ALDRIG

ANNAT
Hur mår du just nu? sådär .. Är ju sjuk
Har du piercat dig? nej
Är du hungrig nu? Nej
Vad är klockan nu just nu? 02.11

Gossip girl!

Sitter och kollar på Gossip girl med Sofie och ska göra det hela kvällen. Vi börja om från första säsongen och det går fasiken inte att sluta kolla, fan va bra det är asså!!

So done with wishing you were still here

God morgon. Kan inte sova så ska läsa lite Elle och lyssna på Melissa horn. Sen så måste jag nog göra lite varm oboy eller nått för min hals dödar mig..

Damn!!!!

Myspys!

Sitter just nu och kollar på Idol och ska äta kladdkaka och sen blir det Kaos i Båstad!




bridesmaids

Lägger mig och kollar på Bridesmaids. Hoppas den är bra!! :)

Det känns ännu sämre nu

va hemma från skolan idag. Så har gjort lite Matte,kollat på film och nu har jag precis bakat en kladdkaka och ska sätta mig och kolla lite på tv.

Å Ingen vet om det men jag ska berätta om allt för dig

jag gillar inte honom för vad han e
utan för den han inte e
jag vet, det låter konstigt när jag säger det
jag gillar den fulaste pojken i världen

jag ligger på sängen och tänker: "tänk på mig"

Åkte hem från skolan efter lunch.. Mådde inte bra. Så nu har jag fått världens huvudvärk och förkyld. Min hals gör så jäklans ont. Så ska hoppa ner i sängen nu och läsa lite i Elle och ta några halstabletter och alvedon!


Söndags - Mys!

Söndag. Åkte in till stan och fira Gunvor som fyllde 93 år. Fika och sånt sen sa vi adjö och Mamma släppte av mig hos Julia. Vi cykla och hyrde film och köpte godsaker sen cykla vi hem till Julia och bara mös. Mamma kom och hämta mig vid 9. Då jag duscha och fixa lite sånt när jag kom hem!











Lördag - chill!

I lördags. Blev lite ändrade planer. Åkte på chillfest vid Engelska skolan där uppe vid Hemsta/söder. Spela lite kort,lyssna på musik,prata och drack. Va kvar där till 12 ungefär sen gick Jag, Sofie,Julia och Tim ner till stan. Tim åkte hem och Micke kom och hämta oss och skjutsa oss ut till Strömsbro där Niclas och några va. Spela kort och lite sånt. Sen kom Micke och hämta oss och vi stanna på max och åt och sen tog vi nattbussen hem.






Fredags - i stockholm!








Grattis Gunvor!


Grattis till min gammelmormor som fyller 93 år idag!!


Jag saknar dig, jag hatar dig..


AiluCrash – Jag saknar dig

Sun is up today, for you and me

Hejsan. Har precis ätit grillat med familjen + findin. Ska börja fixa mig lite lätt nu och sen tar jag 9 bussen in till stan och åker hem till Eddies kompis och festar. Hörs nog innan vi tar bussen in till stan! :)


Så här såg jag ut förra Lördagen

Håkan Hellström!

Hejsan. Gårdagen va grym. Håkan är hur bra som helst går inte att beskriva. Alla 10.00 människor stog och hoppa,sjöng och allt va vi nu gjorde. Hur mäktigt som helst.

Svar!

Anonym om i wish i could say that i miss you:
Vilken skola är det du går på ida? och vad äre för lijne du valt? :D

Jag går på Realgymnasiet på hantverksprogrammet med inriktning stylist

Never give up your love!

Hejsan. Va i skolan idag.. Det rulla väl på Matte,enegelska,bibliotekt, och sen prata vi lite och sen va skoldagen slut. Jag har även helg nu för imorgon ska jag och några tjejer till stockholm och se Håkan hellström på Gröna lund, vi har vip biljetter. Grymt! Nu ska jag gå ner och hjälpa Pappa med maten!

Så här roligt har vi på rasterna!!

Dagens klädsel! :)





du kanske kommer förstå..

Sitter just nu och kollar på Efterlyst, Men tror jag ska hoppa ner i sängen i stället. Vi hörs nog imorgon bitti! :)


Jag var bara inte gjord för dessa dar

Skolan va skön idag. Dock så hade jag ingen lust att jobba matte skönt att Tessan inte heller va så tagg på de, vi satt mest och skratta.. Fick sluta tidigare eftersom alla skulle till Modelljakten. Va där ett nån timme och sen va jag tvungen att åka och träna småbarnen.. Dom är ju för söta. Sen tog jag och cornelia en pratstund och sen tog jag bussen hem. Hoppa ner i badet och sen nu har jag kollat på True talent!


(Jag bytte precis om till tränings kläder innan bilden togs, och drog på träning på en gång efter)



Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja. Har haft håltimme nu. Så gick på stan med Julia och åt på Mcdonalds. Vi har Engelska och Matte kvar sen ska jag gå ner på stan och kolla på Modelljakten. Eftersom att Julia ska vara med och sen så kommer ju Andreas va där!!

Dagens outfit!



Tack Mamma!♥


Tisdags träning

Nu har jag satt på mig träningskläder och ska dra mig till hemlingby nån timme.

bilder från skolan idag







Jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig!!

Hejsan. Hemma från skolan nu eller slutade för 2 timmar sen men har gått på stan och lite sånt. Sa även hej då till Sandra som åker till Turkiet inatt.. *avundsjuk*.  Nu ska jag göra lite matte uppgifter och sen så ska jag försöka få med mig Sofie till Hemlingby för att springa lite men får se hur det går.. Sen blir det bara myskväll för hela slanten. Somna även i skolan idag.. Hahah!!


Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam

Godmorgon. Börjar halv 9 idag som vi alltid gör.. Idag ska vi bara kolla på film och sen göra namncollage. Så det är ju skönt iallafall. Jag är klar nu så ska väl gå ner och kolla på tv eller nått sånt. Vi syns senare.

Mums

Trött tjej på bussen..

Hallå. Nu är jag på bussen på väg hem. Har bara myst hos Julia. Hur skönt som helst. Nu vill jag bara hem och sova.. Men måste göra klart mitt collage men det går fort och sen skicka in nån jävlar bild.. Ååh! Va fasiken ska man skicka för bild? Vi ska ha den i salongen. Aja får väl skicka in nån bild bara. Vi hörs imorgon.

at school

Hejsan. Sitter i skolan och håller på gör ett collage till våra mappar som vi ska ha i skolan. Vi ska göra det enda till 3. Efter det ska jag vänta på att Julia ska sluta så åker jag hem till henne, vet inte va vi ska göra men vi hittar väl på nått.

ångest..

Ja fy helvete vilken ångest jag har...  Tror jag går och lägger mig och hoppas jag vaknar upp om ungefär 2 veckor eller nått

Några bilder från veckan..









hello sunshine!

Godmorgon. Vakna nyss.. Sofie och Jag somna i soffan. Hon sover fortfarande och jag sitter nu och kollar på disney channel. Ska plocka undan lite här nu och sen så ska jag nog gå ut och gå.

i wish i could say that i miss you

Hejsan. Sitter hos Mamma nu och kollar på tv. Ska ta bussen in till stan snart. Nu kommer det även att bli bättre bloggning för nu har jag hämtat ut min skoldata. Ikväll blir det mys med min kära syster hos Pappa. Men hon slutar inte förens vid 11 ikväll.. Men jag ska förbereda med lite mat och sånt så tiden kommer gå fort. Syns senare ikväll. Puss Puss

RSS 2.0