I’m coming home, Tell the World I’m coming home!

Nu sitter vi i bilen och ska rulla hemåt, känns skönt att få komma hem fast ändå lite tråkigt..
Igår låg vi och bada hela dagen. Men sen blev det för varmt så vi gick till husvagnen där Jag och Ella somna. Senare på kvällen gick vi och spela mini golf och köpte glass. Jag och Ella gick och duscha efter det och sedan åt vi mat. Spela även lite kort och sen kolla vi på one tree hill och sen somna vi!

Fredag!

Åkte runt på västkusten och lite sånt!

Torsdags

Lite bilder från i Torsdags då vi åkte och bada på nån strand vid Smögen. Men då blåste så mycket så vi åkte in till smögen och gick och kolla i lite affärer och sen så åkte vi nån båt som fick as fort och så vissa den oss runt i smögen. Sen på kvällen gick vi till nå spel ställe och spela innebandy och lite annat!

be good or be good at it


Nehe då har man ingen mobil då..



Smögen!


Västkusten!

Hejsan alla goa och glada. Sitter ute i solen nu och ska snart gå och duscha med Ella. Imorse åkte vi till nån strand med klippor och bada (eller okej det är klippor överallt här men iallafall!!). Senare mitt på dagen åkte vi in till smögen, åkte båt och gick lite på stan. Åkte hem och gick till spel huset här på campingen.

Några till bilder sen Lördag/Söndag!


Södertälje!

Glömde lägga ut vissa bilder från södertälje så passa på att göra det lite snabbt nu!!

Västkusten!

Godmorgon!
Är vaken och ska nu gå till stranden här borta, idag blir det att sola hela dagen. Sen får vi se vad vi hittar på. Syns senare ikväll.

Bilder från västkusten!


Västkusten!

Hejsan!!
Det blir uppdatering ändå. Vi köpte internet på campingen.. Wihu!!
Vi är nu på västkusten, Smögen. På nån camping som heter Solvik camping och stugby. Vi kom hit igår inatt. Så vi fick stå utanför campingen. Det kanske va ungefär 10 andra som också stog utanför. Sen imorse när vi skulle åka och ställa oss inne på campingen så va det fullt.. Så vi fick ta typ kö lapp. Så vi åkte och kolla på andra campingar här också men det va fullt på precis alla. Men till slut idag vid 5 tiden så fick vi plats på campingen här.. När vi stog där utanför campinge så hade vi ju inge el så datan,mobilen,kameran och nintendo hade laddat ut, så Jag och Ella gick in på toa och satt där och ladda. haha!!

Måndag!

Hejsan.
Jag kommer nog inte kunna blogga på en vecka, men kanske lägger upp nån från mobilen ändå, fast då blir det bara text ingen bild.. Men vi får se. Annars så syns vi om en vecka!

Lördag och Söndag

LÖRDAG:
När jag kom hem i Tisdags, åkte jag till Stan och mötte Julia. Vi fick skjuts av hennes mamma till min Pappa. Lämna väskorna och gick ner på stan. Träffa massor med folk vissa som man inte har träffat på sjukt länge så de va roligt. Senare så gick vi hem till Dennis och kolla på film medans vi väntade på några. Sen så är resten av kvällen hemlig! ;)



SÖNDAG:
Julias mamma hämtade oss, sen åkte vi och handla lite frulle. Åkte iväg till Uppsala där vi kollade på cross. Tror jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv, som jag var igår.. Julia och Jag gick och sov nån timme i bilen också.. hahah. Åkte hem vid 5 tiden. När vi kom hem så åt vi mat och kolla på film, båda två somna.. Pappa hämta mig på kvällen. Då vi åkte till affären och hämta min packning hos Mamma. När jag kom hem så bada jag och sen gick jag och kolla på  One tree hill.

Så här trött var jag..

Borta bra men hemma bäst

Hej. Nu är jag hemma från södertälje. Ska ringa pappa nu så han får hämta mig här hos mamma. Ska va med Julia när hon kommer hem från uppsala. Juste imorgon så åker nog jag,pappa,Helena och Ella till västkusten!!

Melissa Horn!

Melissa Horn – Jag vet vem jag är när jag är hos dig
Melissa Horn – Vår Sista Dans
Melissa Horn – Långa nätter
Melissa Horn – Falla fritt

Va roligt vi har.






I SÖDERTÄLJE

Va ju på Grönan idag. Gick med Joni och Sofie, vi åkte allt förutom Fritt falt och tilt för de vägra dom 2 göra, men lika bra det för den gick sönder.. haha. Va en perfekt dag att va på grönan på eftersom det små regna så det va ju inga köer. Sen 4-5 tiden åkte vi hit till Södertälje. Sofie och Jag sitter och kollar på tv, samtidigt som båda sitter vid varsin data..










LOCA PEOPLE!

Just nu befinner jag mig i södertälje. Har varit på grönan tidigare idag, lägger upp bilder senare. Sen nu är vi hos Mamma och deras kompisar som bor här i södertälje fast dom är i Turkiet så vi har lånat deras hus,hehe. Men nu ska sofie och jag leta efter en affär?

Make it worthwhile » Nunca desista do que você ama.


Myser lite!




Gårdagens outfit!



Shorts Gina Tricot // Linne h&m // skärp Gina Tricot // Smyken Glitter

Jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor!

Idag så åkte Jag och Julia och handla mitt på dagen sen så åkte vi hem till henne och gjorde pizza,duscha och kolla på desperate housewives, somna även en liten stund också. Mamma kom och hämta oss så åkte vi hem till Mormor och Morfar och åt mat, fixa oss och sånt. Sen så åkte vi ner på stan där vi mötte Fanny,Sofia,Julia och Johanna så gick med dom där och kolla på E-type. Åkte hem efter det med Mamma,Felix och Danne. Sen nu har jag packat väskan för imorgon åker vi till Stockholm. Kommer hem på Lördag men tror jag kommer blogga där ändå.



Kör mig vart du vill, För jag ramlar aldrig hit igen!



watch me move when i loose when i Loose it Hard

Igår så mötte jag Julia på stan, vi gick och handla lite fika och sen gick vi till Gävle strand. Fredrik,Dennis,William och nån till kille kom och satt sig vid oss en stund. Sofie kom också efter ett tag, satt kvar i nån timme. Sen gick vi hem till Sofie och fixa oss inför kvällen.





Åkte hem till Julia och hämta lite grejer, sen fick vi skjuts in till stan. Då vi gick hem till Ida där även Maja och Matilda var. Va hos henne några timmar och sen gick vi och mötte Sofie och sen vidare till Nils, där det va några grabbar. Orkar inte berätta va vi gjorde.. (Inläggen blir alltid för långa, haha!)









Finns det en så finns det flera

Hejsan. Just nu ligger jag helt död i Julias säng.. Ska hoppa in i duschen snart. Men fasiken va jobbigt. Om 2 timmar kommer Mamma och dom och hämtar mig så åker vi hem till Mormor och äter och sen går Julia och Jag ner på stan!
1 år gammal bild ungefär?, haha kom ihåg att jag skulle åka till Andreas stuga där.

Allt som var dött, väcks till liv, det kan också vi.

Hejsan. Idag har jag inte gjort ett skit. Men det är skönt med sånna dagar också. Så jag går fortfarande i min pyjamas.. haha. Åkkte så till preem med mamma också. Vi hyrde 2 filmer och köpte godis och cola. Så ska gå upp nu och kolla på film med henne. Syns senare ikväll eller nånting sånt!


Söndag!

Vakna tidigt på morgon. Efter nån timme vakna Ludde och Emma också, men Emma åkte hem på en gång. Jag och Ludde åt mat och efter ett tag så gick vi hem till Lucas för han hade glömt sin jacka. Va kvar där ett tag, Men sen gick jag hem och satt på mig tränings kläder. Gick hem till Maja som bor skit långt bort.. Hämta en film jag hade glömt kvar där och sen så låg vi på hennes studsmatta och snacka om gårdagen och sen kom Mamma och hämta mig. Duscha och städa på rummet hela dagen typ. Åkte och hämta Sofie på jobbet med Mamma så övningskörde hon och sen så åkte vi hem. Cykla till vattenskid klubben men när vi nästan va framme drog alla till Lucas. Så vi gick också dit. Va där till halv 2 på natten då Jag och Sofie gick hem och gjorde mat och kolla på film.







Lördag!

Vakna hos  Julia klockan 10!! Väckte henne och sen kolla vi på några till avsnitt av desperate housewives. Efter nån timme klädde vi på oss och färga ögonbrynen.  Sen cykla vi till centrum och där i från tog vi bussen in till stan. Fixa lite grejer. Och sen fick vi sitta och vänta på tåget i 45 minuter.. Sandra hoppa på i Furuvik och Julia hoppa av i skutskär. Jag och Sandra gick hem till mig. Börja fixa oss och efter ett tag kom även Maja. Gick hem till Ellen vid halv 7 tiden. Då vi åt god mat och börja dricka lite lätt. Sen rulla det in fler och fler folk och då börja festen! Vid halv 2 eller nått sånt så drog Jag,Emma och Ludde hem till mig och gjorde mat och sen gick vi hem till Lucas där det va lite folk. Efter nån kvart eller nått sånt så drog vi hem till mig och bada och basta. Sen så sov Emma,Ludde och Oliver kvar här. Fast Oliver drog ungefär 5 på morgonen. haha!









Fredag!

Fredag.
Åkte hem till Julia mitt på dagen. efter ett tag följde vi med hennes mamma till Valbo. Klippte klorna på Diva. (Julias hund). Åt även mat på Subway. Sen åkte vi förbi affären och köpte massor med godsaker. Åkte hem till Julia igen och ladda hem desperate housewives. Medans vi vänta på att det skulle bli klart så slinga Julia mitt hår. Sen så la vi oss ner och kolla på lite tv och myste med chips och sånt.. Somna vid 3 eller nått sånt..





Svar!

anonym om Igår och Idag!:

vackraste tjejen som finns ! ;)

Svar: Tack så hemskt mycket!


Anonym
om Fotbolls vm!:

Kan du inte vissa hur du det ser ut hemma hos dig?Du ser ut och bo fint:)

Svar: Jo klart jag kan göra det, fast inte idag.


Torsdag!

Outfit 1



Va barnvakt åt min låtsas kusin i 2 timmar ungefär. Danne kom och hämta mig hos dom och sen åkte vi hem till Mamma. Solade hela dagen och sen tog jag bussen in till Pappa där vi kolla på fotbollen och åt pizza. Sofie kom också även och åt oss. Sen låg jag och kolla på One tree hill hela kvällen.


Outfit 2



Hos Jullan!

Hejsan. Är hos Julia och har varit med henne ungefär hela dagen. Vi åkte till Valbo och åt mat på subway och lite annat. Sen har vi slingat mitt hår.. Blev inte så jätte bra, men endå okej.  Sen nu ligger vi och kollar på film och jag håller på somnar, så ska gå och sova nu tror jag..

"ex"


One tree hill!

Nu går jag och lägger mig och kollar på One tree hill.. va sjukt längesen jag kolla men blev sugen att kolla nu, är på säsong 4!!


Här får ni 2 låtar som jag inte kan sluta lyssna på..

l LOVE l

Att erbjuda vänskap till den personen som söker din kärlek, är som att erbjuda en person bröd när den håller på och dör av törst!


'Cause now I'm breaking up with God I've had it with shame, I've had it with sorrow

Måndag
Va på Gävle strand med några härliga brudar och sen vid 11-12 tiden gick Jag och Julia till Victor. Kolla på film osv.. Julias bror hämta oss på natten, åkte hem till henne och sov.

Tisdag
Klev upp vid 9 tiden.. Tog bussen ut till Harnäs där jag va barnvakt åt mina låtsas kusiner från 10-15.30. Sandra kom till dom vid 12 tiden också och gjorde mig sällskap. Så tiden rulla på ganska fort faktiskt. Sen åkte vi hem till Sandra och fixa oss tog bussen in till stan och åt Kyckling sallad på Mingel och bar. Sen tog vi bussen hem till Alex där han och Adam var. Vi kolla först på Allsång på skansen och sen en skräckfilm vi börja även att kolla på Due date, men vi lärde ta bussen hem mitt i filmen för sista bussen går klockan 12.. Tog bussen hem till Sandra och sov.

Onsdag
Vakna vid 11 tror jag?. Sandra hade redan vaknat som vanligt. Vi gjorde mat och sedan tog vi med oss lite matsäck och gick och la oss vid klappis. Efter ett tag kom även Maja. Vi låg där hela dagen och spela kort och annat. Senare på eftermiddagen fixa vi oss hos Sandra och sen tog vi bussen till stan, Gick och kolla lite på kläder och sen köpte vi mat på Waynes och gick och satt oss i boulognern. Sen vid 8 tog vi bussen hem. Kolla på fotbollen och åt mat när jag kom hem. Sen gick jag och la mig.

| Style |


Fotbolls vm!

Nu ska jag kolla på Sverige - Japan med familjen och äta pizza.. HEJA SVERIGE!!!!

Igår och Idag!

Igår:
Idag:

Barnvakt

Hejsan. Just nu är jag i harnäs och är barnvakt åt mina låtsas kusiner. Har varit det sen 10 och ska va det till halv 4. Så klart glömde jag att ta med mig laddan och glömde ladda mobilen hos Julia under natten.. Så min mobil kommer dö snart har bara 14% kvar. Nej nu ska jag ta och göra lite lunch till grabbarna. Vi hörs när jag kommer hem!

Johnny, la gente esta muy loca, What the fuck!?

Nu drar jag mig ner till Gävle strand, ses senare ikväll eller imorgon.
puss

Igår:


Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret.

Lite bilder från igår. Mötte Julia på stan vi gick till Waynes köpte mat och gick och satt oss på Gävle strand. Satt där nån timme. Sen hem till mig och snacka lite, tog natt promenad gick förbi Max också, standard! Sen hem och sov i lekstugan. Vakna vid 11 tiden imorse, Hoppa in i duschen, åt lite mat och sen gick vi över till Sussan och Stefan och tog en fika. Sen åkte vi med Julias mamma till Falun. Stanna även och åt på Subway på valbo, jag köpte även en ny flytväst. haha. Sen nu ska jag fixa mig och sen går jag till Gävle strand med några härliga brudar!

Äventyr på G!

Nu drar Jag,Julia och Julias mamma på lite äventyr, ses senare ikväll!

I stugan

Hejsan. Åkte till stugan tidigt imorse med Pappa och Ella. Men vi tar och åker hem imorgon för pappa ska jobba. Imorgon ska jag iallafall va med Julia, eftersom hon kommer hem ikväll. Härligt. Ska nog ta ett nattdop idag med Ella. Men vi får se.

Kläcken

Igår på kvällen så tog jag bussen till skutskär gick och handla lite gott och sen kom Maja och hämta mig på moppen åkte till sandbankarna eller va det heter. Jossan,Frida,Martin och Adam kom efter ett tag också så då kom de nån med båt och hämta oss och skjutsa oss till kläcken. Efter ett tag kom det flera people så vi gjorde brasa och satt runt den snacka och sånt,hade även med oss vollybollnät så spela lite vollyboll. Sen så bada även Jag och Maja. Senare på kvällen va det vissa som också körde nakenbad.. haha! Åkte hem vid 5 tiden eller nått sånt.. Tog moppen hem till Jossan där vi sov.

Sofies nya tatuering


God natt!!

Nu ska jag hoppa ner i sängen för att sova.. gud va skönt sov bara några timmar i natt. Imortgon ska jag nog åka till kläcken med massa olika folk, blir nog där till tidigt på morgon sen på lördag så åker jag nog ut till stugan med Pappa,Ella och Helena. Men vi hörs imorgon så får vi se vad som händer, hoppas det blir sol imorgon!!

Måla naglarna lite snabbt igår.Gillar det starkt, vill ha lite ljusare bara


Det är nog första gången på dårhuset





Stekte ute i solen lite idag, börja även läsa en bok!



Stanna och tog en fika hos Gunvor idag i väntan på bussen


Några dåliga mobilbilder från igår







Gårdagens outfit




Kavaj: h&m
Vitt linne: Bik bok
Rosa linne: h&m
Skärp: Gina tricot
Smycken: från olika butiker
+ så har jag korta höga vita short under.

She’d die for your love, But your love’s only mine, boy

Hejsan. Igår åkte jag hem till Sofie och Lilian mot kvällen. Vi fixa oss och sen gick vi hem till Sebbe och Emil där lite grabbar va satt och chilldrack och lyssna på musik. Sen på kvällen så skulla alla dom ut på krogen så lilla jag fick gå hem.. Gick hem till Sofie och lilian där jag även sov inatt. Lägger in bilder sen när jag sitter vid en data för just nu mobilbloggar jag. Puss

6 Juli 2011 - äntligen sol

Hejsan. Idag va det äntligen sol. Åkte till äffären när jag vakna och köpt glass, tidning och ny body lotion. Sen hem la mig ute vid poolen och stekte. Har precis kommit ut från duschen nu, ska ta nått och äta. Juste idag är det sommarkväll eller har jag fel? haha. Får se om jag  åker ner på det eller inte?.

Jag är hos dig igen, Som du kanske redan har hört?

Ligger i sängen och lyssnar på lugna låtar. Längtar till söndag för då kommer Julia hem , vill hitta på bus!!Juste blev inge Skansen idag för mig. Många orsaker varför, rickard kom aldrig med mitt busskort, missa tåget, ville inte åka tåg själv osv.. Förlåt Majsan! Blev istället hemma med Felix kolla på film. Jag somna, Sen efter nån timme gick vi upp och spela Fifa. Gick o h köpte pizza senare på kvällen. Kolla också på allsång med mamma. (juste mamma ha så kul i stockholm) kollat på film nu på kvällen och så. Men nu håller jag på somna så god natt!

00:03 - Jag borde sova , ska upp tidigt imorgon!

Hejsan. Håller på väljer kläder tills imorgon då Jag,Jossan och Maja åker till Skansken. Ska va där när det är allsång på skansen för att se bästa Håkan!! Jag kommer va typ världens lyckligaste imorgon. Dock ska vi köa från 10 till 8 på kvällen, men va fan. Hoppas det är sol så man kan steka lite. Juste sitte också och rensar bort vänner på facebook. Men är typ rädd för att ta bort vissa, för vissa kan man ju känna och råka ta bort för man tror man inte känner dom.. Eller om man tar typ bort sånna som man pratar med ibland, gamla godingar som man träffat på semestern eller på annat skoj.. Hade iallafall 2340 när jag började ska försöka få bort ganska många iallafall!!!
snygg!!!!!!!!!!

Let´s take a day and make everything alright.

Fel och ligga ute vid poolen och steka nu eller? Nej men det är lungt.. Behöver inte va sol idag heller.Jag är iallafall på as bra humör idag. Dunkar musik och ska bygga ihop min byrå, haha lycka till! Ska försöka fixa med alla kläder idag som ligger i väskor, på golvet jaa helt enkelt så ligger det kläder överallt i mitt rum..

Lördag och Söndag!

God kväll.  Oj klockan bara tickar förbi.. Borde gå och lägga mig, men håller på fixar lite på mitt rum.  Igår så åkte jag och mamma och hämta Sofie,Lilian och Lilians storebror på Arlanda. Dom har varit i Alanya i 1 vecka. Så dom va bruna och fina när vi kom och hämta dom. Stanna på max och åt lite mat och sen åkte vi och lämna dom och sen när vi kom hem till oss. Så somna jag på soffan framför Gais - Gif. Gif vann iallafall. När jag vakna så cykla jag hem till Maja. Vi åkte och hyrde 3 filmer, fransk hot dog och mjukglass.. Mums! Träffa även på Calle och David så stanna ett tag och prata med dom. Sen hem till Maja och kolla nästan på 2 filmer sen somna båda två. Idag hade vi twilight maraton och sen kolla vi även på andra filmer efter. Kolla på film från 11 på morgon till 10 på kvällen idag.. haha. vid 10 cykla jag hem. När jag kom hem åt jag lite mat och sen hoppa jag in i duschen, sen nu sitter jag här.

Livet leker

Hejsan. Idag har jag fixat lite på mitt rum här hos Mamma. Mamma hade varit på Ikea igår och köpt ny matta,klädstång,lampa,Byrå och nån glasskiva. Så ska fixa klart och möblera om senare. Tove kommer nog hit om nån timme så är vi barnvakt åt Felix och Oskar och så ska vi ha myskväll. Jag klagar inte. + på Tisdag åker jag och maja till stockholm, ska gå på skansen för då kommer HÅKAN HELLSTRÖM!!!!!

SÅ JÄVLA SKÖNT!

Så skönt att man fick reda på gymnasie idag, jag kom in på mitt förstahandsval då jag tog Stylist på Real. Känns bra att jag tog det, va lite osäker först om jag skulle ta det eller hpid, men nu är jag nöjd som fan. Kom in på allt jag hade sökt. Men jag är nöjd med Stylist!!


Opassande bild, men har faktiskt blivit brun!!

För speciellt när du varit med ända sen jag konfirmerades. Hur kunde du göra så mot mig? Jag skulle aldrig någonsin göra så mot dig.

God morgon. Jag har vatit vaken sen 9 ungefär. Väntar på att Danne ska komma och hämta mig men han verkar inte komma. Har iallafall packat och gjort allt klart. Så hoppas han kommer snart. Idag vet jag inte riktigt va jag ska göra, ska kanske va hemma med Felix ikväll så man tjänar lite pengar.

Lite nya grejer!


Håkan hellström!

Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Summer!

Nån dag vid poolen:
Midsommar:
Furudal/Dalarna:
Åkte till mormor och morfars stuga som ligger i Furudal. Vi åkte båt,spela fotboll,minigolf,åkte båt, åkte till mora,fika,lager 157 och massa andra grejer.










Måndags kväll:
Mötte Julia på kvällen på stan. Vi gick till Bollan och satt där och snacka nån timme, sen gick vi hem. Lämna väskan och sen vidare till Max och åt mat. Sen så stängde dom så då va vi tvungen att gå. Så då gick vi hem till Victor och kolla på film och sånt. Sen gick vi hem tidigt på morgon och la oss i lekstugan.
Tisdags:
Gick upp tidigt åkte till Brämmen. Va där hela dagen ungefär sen så åkte jag hem till mamma och fixa lite och sen hem till pappa. Vi gick och handla och lite sånt där, sen kolla vi bara på film.
Onsdag:
Åkte till brämmen igen. Va där med ett gäng brudar riktigt härligt va de. Skratta så jag fick ont i magen. Va där till halv 6 tiden. Tog bussen hem och sen så gick jag på stan och köpte lite grejer. Sen möte jag Maja på bussen. Åkte hem till mig och sen efter ett tag gick vi till Mormor och Morfar, hade morfars tofflor som jag lärde lämna tillbaka haha. Fika även där och sen så bestämde vi att Maja skulle sova hos mig. Stanna i en lekpark typ 1 timme sen gick vi hem och la oss.

Torsdags:
Klev upp halv 8.. Gick till affären och fixa mat till stranden och sen bussen ut till maja. Fixa klart allt där och sen tog vi moppen ut till Brämmen. La oss med Fanny,Sofia och Johanna samma som igår bara att några fattades. Åkte hem senare på dagen. Maja skjutsa mig till bussen sen har jag städat,badat,kollat på fotboll,ätit och sånt. Nu ska jag hoppa ner i sängen. Puss

RSS 2.0