Jag hjälper dig att hitta hit

Nu lägger jag och Julia oss och ska försöka sova men tror inte vi kommer somna på en gång, eftersom vi sov lite middag idag.. Men säger iallafall god natt nu!!

Snygg!!!!!!!


oh baby, let's do it crazy!!!­

Fredag.. skola-mcdonalds-shoppa-kräftskiva-nattbussen-hem och sov!

plattjäveln gick sönder på väg till nattbussen.. 8 öl åt helvete lyckat!!

Lördag. (mamma fyllde år) Fotbolls match-sov-duscha-kusin kom-fira  mamma-fixa mig-Sandra kom-Vsk/fest-hem-Decka-nattkäk-sov!

Söndag. klev upp 10...-Furuviks parken-åkte karuseller-åt godis/mat/fika/kolla på erik saade-hem-träna-kolla på tv-sov.

Jag gav dig en chans, men det tog mig ingenstans!

Ligger hos Julia och kollar på true talent. Sover även här ikväll. Båda två börjar halv 9 imorgon.. Imorgon ska slutar vi halv 12 så det är ju skönt iallafall. Idag håller vi på med naglar hela dagen. sen åkte jag till Pappa och åt mat och sen ner på stan köpte busskort och sen bussen till Julia. Vi har tagit det lungt hela dagen, man blir ju så sjukt trött av skolan!!!

I don't know what I would do If I losed you, that's why i'm always keeping you around


Jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor!

Hejsan. Tänkte berätta om min helg senare ikväll och lägga ut lite bilder. Idag försov jag mig.. Så kom en timme eller nått sånt försent. Sen har vi lyssnat på birgitta (en make up artist från sthlm, som vi även har varit till i sthlm i somras). Hon visa även en sminkning och sånt. Sen efter det sluta vi. Gick på stan med Sandra och sen tog jag bussen hem. Nu ska jag ta nått och äta och sen åker jag hem till Julia!

Natti natti

sitter hos Julia nu med Hon och Sofie. Jag och Sofie tar nattbussen hem. Ska ha samling till match imorgon 9.55 i stan. Så måste kliva upp 7... Sen ska Jag och 6 andra tjejer till 2 av mina nya klasskompisar. Men vi hörs mer imorgon. Puss och god natt!

Några bilder från idag


Bilder från veckan!


Kräftskiva!!

Är hos Julia med några brudar och snart kommer det fler tjejer och då blir det kräftskiva och annat..  Ding ding ding!

HV1A♥



för underbar för att glömma!

Hur trött som helst så nu hoppar jag ner i sängen och sover. Klockan står på 7 imorgon bitti... slutar iallafall 10.55 hur skönt som helst. ska äta på stan och förmodligen shoppa lite också om jag hittar nått!

Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, Om du var på väg hit, eller härifrån.

Nu har jag precis lagat mat och ska gå upp och lägga mig under täcket och kolla på oth. Senare så ska jag städa rummet.. Wiho!! Blir nog bara hemma idag och laddar upp för helgen!!

I'm a lonely child in the middle of the night. Waiting for the right time to break you down.

Hejsan. sluta 13.40 idag hur skönt som helst. I skolan så gjorde vi Mattediagnos så dom vet vart man ligger och så.. sen så kolla vi på nån känd stylist som jobbar med kändisar nu och kommer från sverige. Efter det så var det lunch. sen när vi kom tillbaka så kolla vi på nått videoklipp från en modevisning och sen nu är vi några små grupper och håller på planerar lite hur vår modevisning skulle se ut om vi hade de och lite sånt. Hur roligt som helst!!

Im need some help

nån som vet vart det finns snygga höstjackor,skor och väskor?


Våra blickar möttes vi fick kontakt mitt bland alla en sommarnatt



blogga..blogga..blogga

Nu har jag myst ner mig i sängen och ska kolla på lite kläder på internet och sen så säger jag tack och god natt. Syns imorgon!


fanny om Bilder från veckan!:
vart kommer de vita koftan från? as fin! :)

Den kommer ifrån h&m fast köpte den i Tyskland men den finns nog ändå inte kvar, men det är ju bara att fråga inne på h&m!

Det svåraste med att säga farväl är att behöva göra det varenda dag..

Idag i skolan hade vi teambuilding i hemlingby. Började vid 9 och sluta vid 1 så det va skönt. Efter skolan gick jag hem från hemlingby. Tog glass och gick och la mig och kolla på oth. Vid 4 tiden gick jag till Andersberg. Där Jag och några från fotbolls laget hade små barns träning. Jag och Cornelia har ungefär 10 små tjejer, som är hur söta som heslt.. Jag och Cornelia missade träningen förra Onsdag så då hade några av tjejerna vägrat tränat bara för inte vi va där.. Sött!! Nu har jag iallafall precis ätit och ska lägga mig och kolla på oth och sen hoppa in i duschen.

Detaljer - Detail!


KRÄFTSKIVA!!

Blir förmodligen kräftskiva hos Julia på Fredag, inte för jag vet om jag tycker ens om kräftor? Men det skiter man väl i gillar sprit iallafall (driver)!!!!


Du är bäst du gumman. Minnerna och galenskaperna med dig är obeskrivliga. Love you long time girl!!!
Ingen slår dig, alltid på din sida!

Jag vill aldrig se dig med någon annan

Är hemma nu. Va i högbo till halv 2 sen tog vi bussen tillbaka till Gävle. Där jag mötte Julia. Gick hem till mig så bytte jag om och sen så tog vi bussen ut till skutskär. Vi myste hela dagen, + lite galenskaper men det hör ju till när man är med mig och julia!! Nu sitter jag och kollar på tv med sofie och ska snart hoppa i sängen. Puss

Augusti i helvetet!

Ligger i sängen och planerar helgen lite med Julia. Blir nog kräftskiva hos Julia med lite folk fast inte bestämt ännu men skulle vara riktigt roligt om det blir så. Annars så ligger jag och väntar på Sofie ska smsa och säga att jag ska komma ner och öppna. Hon ska nämligen sova här med mig ikväll. Fast jag åker tidigt imorgon till högbo, natti natti!!

I love you like a love song baby!!

Nu går jag och lägger mig och kollar på nått avsnitt av Oth, hörs senare ikväll eller imorgon. Det märker ni!

Jag försöker men jag förlorar varje gång..

Melissa Horn – Under löven

En klok kvinna kysser, men älskar inte. Lyssnar men tror inte på det hon hör och lämnar innan hon blivit lämnad.

Hallå!
Skolan idag var hur chill som helst, fick information om dom närmaste veckorna. Sen så fick vi även reda på att vi får datorer nästa vecka nån gång. Och på Fredag får vi reda på klasserna.. För just nu är vi 48 i en klass, så vi ska bli två klasser. Vårt schema är även grymt, vi har det schema i 3 veckor bara tror jag. Men det är ju nice och slippa ha lika hela tiden. Imorgon ska vi besöka Björk and Berrie's fabrik i högbo.

Söndag

Helt död idag.. Så har sovit,ätit,kollat på film och lite sånt med Sofie. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och sova.

Lördag

Åkte hem till mamma och fira hon och sen vidare hem till Sandra där vi fira henne med god mat och tjejsnack. tog bussen hem till Alex på kvällen där han och adam var, senare kom även sofie. Åkte ner på stan så tog sandra bussen hem och jag och sofie mötte Adrian och Tim så gick vi hem till Tim.

Bilder från veckan!

Förra lördagen då vi firade Frida..

Söndag blev sjuk..


Tisdag.. Filmkväll hos Julia.

Onsdag.. Åkte till Dannes föräldrar och åt mat. Sen vidare in till Stan med Hanna och Sofie. Sen hem och träna lite.







Torsdag. Börja gymnasie på Realgymnasiet (stylist). Sen efter det åkte jag hem till Julia.


Fredag.. åkte till skolan. Sen va jag med Julia och sofie. Gjorde mat/åkte till en "fest" efter en timme åkte jag och julia hem och hade myskväll  med hon och sofie.







Söndag..

Är helt död idag, så ska bara ligga hemma och kolla på one tree hill. Håller på gör fiskbullar och makaroner nu, smaskens!!! Lägger in bilder från min vecka lite senare ikväll.. när jag får ork helt enkelt!

Fredag och helg!

Hejsan. Missa bussen till skolan idag. Så mamma fick skjutsa mig till centrum där även Maja var eftersom hon också hade missa den. I skolan gick vi stadsvandring.. haha wow! Sen efter det gick vi och åt på Heartbreak där vi äter lunch varje dag. grymt. Efter skolan färga och noppa jag ögonbrynen. Sen tog jag bussen ut till skutskär mötte Julia och lite sånt dära. Sen tog vi bussen hem till mig. Åt mat. och sen så somna jag och sofie i 2 timmar. Julia väckte oss och då fixa vi oss och sen gick vi hem till Adam där det var typ "fest" eller vad man ska säga. Men vi drog hem efter en timme kanske. Och nu håller vi på lagar mat och ska kolla på film. oj vad långt inlägg..
snygg tjej..

Hej då sommaren

Hejsan. Har inte skrivit på ett tag men det är för jag har varit sjuk sön-tis. Eller då låg jag bara hemma i soffan. Sen i tisdags kväll åkte jag och sov hos Julia. På onsdagen så åkte jag,Danne,Sofie,hanna,Felix och Felix kompis hem till mina låtsas farmor och farfar och åt. Sen så åkte jag Hanna och Sofie till stan. Sen så åkte vi bara hem på kvällen.

Innan jag kände dig!

Tänkte tipsa er om att lyssna på Melissa horn nya album. Hur grym som helst är hon!!

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Igår så vakna jag upp med världens huvudvärk,snorig och hosta.. Så gick och la mig i soffan och kolla på tv. Sen vid 3 tiden kom Sandra så börja vi fixa. Vid 5 tiden tog vi bussen till Skutskär, gick och mötte Berra. Och sen gick han hem och vi till Frida. Där det va fler tjejer och så åt vi mat och efterrätt och sen spela vi lite spel och frida öppna även paket och sånt. Senare på kvällen kom det fler folk och vi börja festa. Tog bussen hem vid halv 3. Åkte hem till Lukas och sov där. Men jag gick hem imorse för jag kunde inte sova. Tog ipren,nässpray och sen hostmedicin och sen gick jag och la mig på soffan. Somna och vakna typ hela tiden..
en bild på Frida igår. (som vi fira) Låna bilden från Maja!

say that something's gonna give, and it's all giving out on you!

and if you came here to tell me that you're sorry
for the pain you couldn't cause
then save your breath and use it
just to regain what you have lost and look at the cost

 


it's no longer fun and it's all been overdone, so it's all over now!

Åkte hem till farfar och fika kolla också på tv. Sen fick jag skjuts ut till älvkarleby. Så nu är jag hemma hos Mamma och ska kolla på film med Felix. Ska sova tidigt idag för jag börjar bli sjuk..


Vi lever alla med känslan att falla, Och vid tomhetens botten står vi på toppen!

Hejsan. Sitter hos Pappa nu och ska packa väskan och sen så ska jag fixa lite grejer och sen tar jag nog bussen ut till Mamma. Men man vet ju aldrig planerna kan ju ändras! :)

Jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Åkte på bio igår med Danne,Felix och Jacob såg harry potter typ 1 månad efter alla andra kanske? Den va helt okej dock så hade jag inte sätt del 1 men det gjorde inte så mycket. Senare på kvällen mötte jag Julia på stan, vi gick till sommaryran men det var bara trams.. haha!! Tog bussen ut till skutskär där vi cykla hem till Berra där Tobias och Felix och så klart berra var. Kolla på film och lite annat. Sen gick vi hem till Julia och sov!

God natt!

Skulle bara säga att jag är hos Julia och nu ska vi hoppa i säng. imorgon ska jag färga och noppa ögonbrynen och sen så ska jag fixa nå kläder att ha på mig hos Frida! puss puss

This one's for you and me, living out our dreams!

Tjenare.
Vad ska man göra idag då?  Jag ska iallafall städa rummet och sen så ska jag fixa lite grejer till helgen. Jag vill åka och shoppa också.. Men jag är pank.. ååh! Får väl fråga om Mamma eller Pappa är sugen på att åka och shoppa lite, inte för jag tror det men man kan ju alltid fråga!!

Do not tell me about what is truth, because I already know!

Idag så åkte jag och Ella och bada på fjärran, efter några timmar hämta Pappa och Helena oss skjutsa mig till hemlingby där jag sprang 5 km. Efter det gick jag hem till Gunvor där även Morfar var. Satt och prata med dom sen kolla vi på Ukraina-sverige. Tog bussen hem efter det och åt mat och sen så duscha jag och lite sånt ointressant.

En jävel på kärlek!!


K.U.N.G!

Ane Brun – Rubber And Soul
Medina – SANN ROMANS
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance

jag vet inget om dig men jag är fast inatt

Igår så mötte jag Julia i centrum. Gick och köpte fransk hot dog och mjukglass och sen cykla vi till Julia. Kolla på Desperate housewives åt chip och dipp. Och sen mitt i natten cykla vi hem till Berra där han,Linus och Tobbe var. Sov kvar där. Men på morgon cykla vi hem och fortsatt att sova. Sen så har vi bara kollat på desperate housewives idag!

If we ever meet again!

Nu tar jag bussen ner till stan och sen så åker jag till Skutskär där jag möter Julia. Tror vi går och hyrfilm och kanske köper nå gott?

6/8 - 8/8

Måndag 8/8
Idag åkte Jag och Sandra till Valbo. Kolla på kläder och sen efter några timmar tog Jag bussen hem och Sandra hem till henne. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka hem till Julia, Får se vad vi hittar på!

Söndag 7/8
Tog bussen till älvkarleby, Skulle gå på marknaden med det regna så då orka vi inte gå. Gick hem till Mamma istället och packa väska till Pappa. Sen skjutsa Dannes oss till Sandra. Stanna även och hyrde film. Hos Sandra hämta vi godis och Jag mina kläder. Sen vidare hem till Pappa. Där vi kolla på film hela kvällen. Kolla även på One tree hill. Så nu är jag äntligen på säsong 6!!

Lördag 6/8
Pappa hämta upp mig så åkte vi till Öregrund. Sandra följde även med. Va där hela dagen. Fast sen så börja de spöregna så då ringe vi Pappa så hämta han oss och så åkte vi hem (till Gävle). Haha! Hoppa av hos Sandra. Där vi grilla och sen så fixa vi oss och så  tog vi bussen till campingen i Älvkarleby. Senare så tog Jag,Sandra och Sofie bussen in till stan. Sandra och Jag gick hem till Pappa och sov i lekstugan - för vi va ute låsta!

3/8 - 5/8



Fredag 5/8
Mamma hämta mig hos Julia på morgon då vi åkte och hämta Sandra och Sandra. Åkte ut med båten till kläcken där vi va hela dagen och sen så åkte vi till bastuflotten och åkte ring. Fy fan gjorde världens vurpa.. haha. Åkte hem till mig fixa oss,åt matt och sen tog vi moppen till fiske campingen. Där vi spela mini golf,lyssna på trubbaduren och så. Senare på kvällen tog vi bussen in till stan.

Torsdag 4/8
Åkte båt till kläcken med Mamma,Danne,Felix och Felix kompis. Låg där hela dagen sola,bada,åt och spela strandtennis. Åkte till bastuflotten och åkte ring. Sen åkte jag hem fixa mig och sen tog jag bussen hem till Julia där hon och Fanny var. Vi grilla och sen satt vi och snacka. Sen senare på kvällen kom Tessan och Mirriam vi gick in och kolla på skräckfilm Fy fan va rädd jag var!!! Sen kom Bui och Johanna och skrämde skiten ur oss (vi var hemma själv hos Julia..) Fanny och Jag sov kvar.

Onsdag 3/8
Vakna hos Sandra. Vi gick till klappis sola och bada. Sen senare på dagen åkte jag hem. Träna lite och sen kolla jag på film med Mamma och Danne på kvällen

31/7 - 2/8

Tisdag 2/8
Åkte hem till Sandra och gick till Klappis där vi sola och bada. Sen ringde Mamma och fråga om vi ville följa med till bastuflotten och åka ring. Så hon hämta oss och vi åkte ring,bada och basta. Senare på kvällen tog vi bussen hem till Sandra. Vi stanna även i skutskär och hyrde film och köpte hotdog. Kolla på film hos henne och sen somna vi.


Måndag 1/8
Åkte in till stan mötte Sandra och Maja. Shoppa lite och sen tog vi bussen hem till Sandra fixa oss och sen åkte vi hem till Alex där vi grilla med Han,Adam,Matte,Johannes,Ida,Sandra och Maja. Sen sov alla kvar förutom Maja och Ida dom åkte hem. Alla vi andra satt ute och prata,spela kort och sen gick vi in och kolla på skräckfilm. Somna runt 4 på morgonen.

Söndag 31/7
Kom hem från smögen, åkte direkt hem till Johanna där Sofia,Julia,Tessan och Fanny var. Mös där i nån timme och sen på kvällen cykla jag och julia hem till henne kolla på film och sen somna vi


Smögen 2011


Jag vill ha dig nu!!

Hejsan. Nu va det längesen jag skrev här, tänkte bara göra ett kort inlägg och säga att jag lever. Bloggar imorgon eller nått med flera inlägg och bilder. För just nu är jag inte hemma!!!

RSS 2.0