3 låtar

Linnea Henriksson – Väldigt kär/Obegripligt ensam
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
Norlie & KKV – När jag går ner

DEN OSKYLDIGE FALLER MED HÖSTLÖVEN

Idag har jag bara jäst lite här hemma till 3 nånting då jag tog cykeln och mötte Sofie på stan vi gick upp till Farfar och hälsa på han. Hon gick efter en stund medans jag stanna kvar kolla på kort sen förr. Sen för nån timme sen tog jag cykeln hem och nu väntar jag på Julia. Ska gå mot stan om en stund för att möta henne.

Lunch - Pizza


I'll keep a part of you with me, And everywhere I am, there you'll be.

Hejsan. Kom hem från Julia för nån timme sen. Har precis ätit och tänkte hoppa in i duschen om jag orkar? Annars ska jag lägga mig och kolla på gossip girl, Tror jag inte orkar göra nå annat ikväll det är ju faktiskt söndag.+ så har jag inte varit hemma sen i Torsdags, har ju sovit hos Julia.

Fasiken va gott!!!


Myser framför idol med Jullan


Handlat lite till imorgon


Jag är redo

Ligger just nu och pluggar till matten och lyssnar på musik. Har även bytt om till tränings kläder. Men måste plugga en halv timme eller nått till. Sen skjutsar mamma mig till Maja. Ska lämna pengar till henne och sen så ska jag springa hem eller okej jogga. Det kanske är 8 km så syns senare!


Tisdag 25/10

Idag efter skolan tog jag bussen till
Sofie som var och måla hos Jonas och Halima stanna och prata med henne nån timme. Sen tog jag bussen till Julia. Vi har bara myst,busat och lite annat. Planerat helgen lite också, Ska sova hos Jullan hela helgen!


I lördags!

Eftersom jag är så seg på blogga så tänkte jag skriva lite om min lördag. Vakna tidigt på morgonen av att mamma kom hem från jobbet ungefär vid 9 så kunde inte somna om.. Låg och vände och vred nån timme sen gav jag upp, kolla på lite gossip girl. Vid 1 tiden vakna Sofie och Hanna. Gick till affären och köpte lite läsk. Åt god mat. Sen så kom Sandra till oss och fixa sig. Mamma och dom åkte till stan. Så vi hade hela huset. Vid 9 så kom sofies kompis och hämta oss. Skjutsa oss till Lexe där vi drog på fest med Pontus och hans kompisar. Hade skit roligt faktiskt. Spela kort,rund pingis,sjöng,prata och även öl pingis körde vi. Gick till stan med Sandra och Pontus. Insåg att vi skulle missa bussen om vi inte tog taxi så tog taxi till stan och sen där hoppa vi på bussen. Sen kom jag hem till ett tomt hus.. Fan tände alla lampor i huset sen gjorde jag mat och gick och sov i soffan. Oj fan va långt inlägget blev skit samma, orkar inte läsa igenom det heller.


Dagens;


I fredags!!

Efter skolan åkte jag hem till mamma. Kolla på lite gossip girl, som vanligt? Senare så kom kusin vitamin hit från Stockholm. Vi åt god mat och sen fixa vi oss. Med vi menar jag mig,Sofie och Hanna. Tog bussen in till stan Sandra hoppa också på bussen. Gick hem till Alexandra på förfest med några tjejer. Spela öl spelet och snacka och lite sånt. Senare på kvällen begav sig jag och Sandra till Marcus där det var "fest". I början var det ganska tråkigt men blev roligare i slutet av kvällen!


Godmorgon

Försov mig nu imorse så kommer komma en timme försent.. Aja idag har jag naglar hela dagen i skolan. Ska göra nån manikyr. Juste idag har vi öppethus på Real gymnasiet så kom gärna och kika, ni kommer att älska salongen. Hoppas att ni kommer och att ni gillar det.

Några bilder sen i fredags då vi fick fika av vår mentor Inga!


Pizzaaaa


Söndag


Mums!


Lördag

Ligger i soffan och kollar på gossip girl!


Spring för livet

Åker hem till pappa nu, och sen går jag ut och springer


Sköna grabbar!!

Lördags, på kvällen åkte vi hem till Sandra och fixa oss. tog bussen till Valbo hem till Dennis. Där det var fest/chillfest tog bussen till stan med dom vid 11-12. Då vi mötte några andra på stan sen gick jag,Sandra och Julia hem till Pontus med han och Kim. Gjorde mat och lite annat.


Min fredag!

Först var jag i skolan, så klart. Slutade vid 2 så då tog jag bussen hem. Vid 5 tiden gick jag och mötte Maja,Jossan,Lovisa och Sandra vid pizzerian. Köpte pizza och sen gick vi hem till Josefin. Åt mat och sen börja vi fixa oss inför kvällen. Sofie kom också senare på kvällen. Körde lite spel och dansa och sen vid 10 gick vi ner på stan och tog bussen på fest. Blev iallafall borta match hos Jullan!







bilder från förra veckan..

Gick och köpte kebab och pizza med Ella

Käk med brudarna

Fick skjuts av en tant som hade ungefär 10 hundar

födelsedagsfest i valbo

haha skämt bild på jullan

kika på lillebrors match

åt china mat

åkte på hockey match med Sandra

vänta på jullan i skuttan

Diva

mysdag med Jullan


Mot skolan





Gossip girl!

Ligger i sängen nu och ska kolla lit på gossip girl. Lägger upp lite bilder och sånt från helgen senare idag.

Godmorgon

Hejsan, och godmorgon. Nån som är bakis idag? För det är inte jag!!! Vakna hos Julia nyss, ska ta bussen hem om nån timme men först mys.


God natt!


Mys med mamma


Det blev bowling!!


Inlägget skulle kommit upp vid 2 tiden idag..

I skolan och kollar på film längtar tills vi slutar, kollar iallafall på Arn. När jag slutar ska jag bowla om jag orkar. Annars tar jag bussen hem!


Det är vad du gör och säger som gör dig till den du är

Kom precis hem från skolan....... Är så sjukt jävla irriterad på våra lärare. Så vi hörs om några timmar!!!!!!!!!

God natt och sov sött


Jag måste ändra historien, Jag måste skriva om dom där sista orden


Mot Konsum!!


Myspys

Lägger mig och kollar på gossip girl ett tag, sen tänkte jag nog gå ut och gå om jag orkar!!


Today


Det kommer att svida till men jag behöver det!

Hallå. Sitter i skolan och håller på med
Polyvore. Efter skolan åker jag hem till Julia och har mys-tisdag!!!


Woooppppppaaa

Fjjfkugu


"förlåt?"

Hallå, förlåt? För att jag inte har bloggat sen i onsdags. men har inte orkat eller riktigt haft tid. Men nu lär jag sova så skriver mer imorgon och vissar bilder sen dagarna som gått.

God natt


This time

Detta hade jag på mig idag, inget speciellt, tråkigt men skönt!


Jag är galen i dig!

Jag,sandra och Maja åkte och klippte och slinga håret idag, fy satan va skönt. Efter det åkte jag och Maja till stan och åt McDonalds, mumma. Tog bussen hem till mamma. Sen nu har jag läst sofi's mode,kollat på tv,ätit och kollat på film med mamma,Danne och Sofie.


Tisdags

Skolan gick bra hade naglar hela tiden gick göra manikyr på varandra, och så lite annat. Efter skolan som slutade runt 3 åkte jag hem och somna på en gång nästan, kolla på 2 filmer när jag vakna. Sen blev det käk och desperates houseviwes somna på soffan och vakna mitt i natten.


Måndags

Skolan gick fort idag, vi va nere i salongen hela dagen. Den här veckan har ju jag och min grupp naglar. Så vi fick lära oss om det och göra lite praktiskt också. Sen efter skolan som sluta 3 åkte jag hem sen har jag bara tagit det lugnt är så sjukt trött idag.. Så ska gå och lägga mig tidigt ikväll!


Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

just nu ligger jag och kollar på Svenska hollywoodfruar. Efter det hoppar jag i säng och sover, hoppas jag kan somna på en gång!!

Yes I can, doubt to believe what I know what’s his plan

Pappa,Ella och Helena åkte till Parkbadet och jag orkade inte följa med så jag var hemma själv hela dagen super skönt. Spela sims,Bada,Åt,Sov,Kolla på Gossip girl typ det enda jag gjorde på hela dagen tror jag!!



Straight game face, it's game day!

Tog det bara lugnt på morgonen och sen vid 2 tiden börja jag fixa mig sen kom Sandra hit så fick vi skjuts av Pappa till Stan där vi tog bussen ut till skutskär och kolla på Handboll. Sen efter halva matchen åkte vi in till stan med Calle och Oliver och kolla på ggiks a-lag. Dom mötte nå stockholms lag tror jag? Dom förlora tyvärr med 9-8 i förlängningen. Sen på kvällen så skulle jag egentligen varit med några. Men Jag orkade faktiskt inte och körde på hemmakväll med Pappa,Helena och Ella. Åt gott och kolla på film, Jag va så trött så somna vid 11-12 tiden..







Det här hade jag på mig i Fredags på dagen!





Fade into darkness

Så där nu funkar det att ladda upp bilder, skönt!!!!

Fredags.... Va i skolan, hade redovisning på engelskan som gick bra, tror jag? Efter skolan åkte jag hem och tog det lungt ett tag. Sen tog Sofie och Jag bussen till stan där vi mötte Julia sen gick vi hem till Tim. Efter ett tag gick vi hem till oss. Åt mat och bara tog det lugnt. Sen drog Pappa och Helena på bio. Då vi börja fixa oss inför kvällen och så. Sen när dom kom hem åkte Jag och Julia på fest i skutskär. Va väldigt trevligt med roligt folk och bra musik. Tog nattbussen in till stan med Julia. Då vi gick och åt på donken och sen gick vi hem till mig, Som jag skrev tidigare i ett annat inlägg kom jag på nu!!




hahaha dålig facerape........



Tagga inför kvällen

?????

Hej.. jag har inte bloggat nå mer sen igår för det har blivit nå fel på min blogg eller på blogg.se vet inte? kan inte lägga upp bilder, så då känns det lite värdelöst och blogga om min helg eller nått sånt. Så jag hoppas det funkar imorgon, annars får jag d-a-m-p!

Ser hur du längtar och tar ett glas vin, Tänder en cigg fast i smyg

Hejsan. har försökt att blogga från mobilen men det har inte givit något resultat. Iallafall så va vi på fest i skutskär igår och det va väll kul bara att klockan går så jävla fort. Jag och Julia tog sista bussen till stan. Gick till Mc donalds och åt mat och sen så träffa vi lite folk. Sen gick vi hem till mig. Gick och sov på en gång. Sen idag vakna vi vid 10-11. Gick upp och tog bort sminket och lite sånt. Åt frukost och prata lite om igår och sånt. Sen nu åkte Julia precis hem och jag ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska nog ut och gå i det fina vädret! :)

RSS 2.0