God natt!!

Tryck bara på den låt ni vill lyssna på.
Veronica Maggio – Jag kommer
Tove Styrke – White Light Moment
Rebecca & Fiona – Bullets
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
Tim Berg – Seek Bromance - Avicii Vocal Edit
September – Kärlekens tunga
Petter – Baksmälla
Flo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]
Miley Cyrus – Who Owns My Heart

Vill ha


Tappade en tand i lördags!!..

Hahah kanske låter lite konstigt att en 15 åring tappar tänder, eller är det inte? Jag tappade i alla fall min tand i lördags. Nu har jag tappat 13 tänder tror jag. Sökte på google om hur många tänder man skulle tappa och det va tydligen 20 stycken, så då har jag asså bara 7 tänder kvar.. YEESS!! Fast man ser ju inte att jag har tappat en tand bara för det är en tand där bak .


onödigt inlägg..

Tjenare. Sitter på bussen väg hem och jag tänkte mobilblogga för att fördriva tiden lite. Fast är snart hemma. När jag kommer hem ska jag duscha och välja kläder till imorgon. Ska även gå och lägga mig i tid igår. Bara för det blev ju lite sent igår och jag känner att jag redan är trött nu. Men nu ska jag snart hoppa av. Hej då! :)

20 dagar tills jag fyller år!!


Schindler's List!!

Hejsan. Passar på att blogga nu medans Tove duschar. Sov hos Tove igår med Hon och Mohamed. Klev upp vid 8 tiden imorse.. fixa mig och sen så tog jag bussen till skolan. Vi kolla på en film som var 3 timmar lång eller nått sånt.. Filmen hette Schindler's List. Alla nior på skolan ska gå i skolan den här veckan eftersom vi ska till Polen och Tyskland 1 April till 10 April. Så måste vi gå i skolan på lovet. För att skolverket har klagat, eftersom man har ett viss antal skoldagar man ska gå. Men men.. Nu ska jag kolla lite på One tree hill medans Tove dushar.  Syns senare ikväll!

Don't Deny the Truth


Mina söta vänner ..

Hej bloggen. Sitter hos Julia och väntar på Emma.. Hon är så himla seg den bruden asså. Julia och Jag sitter och flörtar lite med olika boys , Ofc. Ikväll ska vi mysa med massor med godis,chips,cola och ansiktsmask. (glömde lägga upp inlägget så det här skrev jag typ vid 20.00 tiden, hehe. Ansiktmasken som vi gjorde va hur grym som helst iaf. Tog sedan morötter ist för gurka, haha. Julia och dom hade ingen gurka hemma.
Sen nu ska vi tydligen få skjuts av nån radom kille in till stan och köpa bensin till Julias skoter oh sedan stanna på donken.. Hahha. Syns imorgon eller nån dag, Om jag överlever..



Nu ska jag gå och ta ett bad och sen sova lite..


fortfarande sjuk....

God morgon. Är hemma och är sjuk idag igen. Fast är lite bättre än igår iaf. Då orkade jag inte sitta vid datan. Fick ont i huvudet då.. hehe. Men vakna för 2 timmar sen ungefär. Har ätit frukost. Och kolla på halva Tusen gånger starkare fats jag redan har sätt den 1 gång tidigare.. Fast den va inte lika bra som jag trodde.. Men nu ska jag gå ut och städa kanin buren och leka lite med fox. Sen fortsätta kolla på Tusen gånger starkare. syns när jag kommer in! :)
Igår.. Fast här mådde jag bättre hade sovit och tagit alvedon.. Fast sen så mådde jag inte lika bra..!

Snyggt


Min hjärna kommer snart att explodera

Hej hej bloggen. Har ingen lust att blogga men gör det iaf. Jag har gått och blivit sjuk.. Tror det är för att jag va ute och jogga igår.. Har ont i halsen,huvudet & tror jag även har lite feber. Fast va i skolan idag iaf. Men får se om jag går dit imorgon eller inte. Men nu ska jag sova en stund tror jag. Skulle bara berätta att jag lever :)

Helgen är redan slut...


Fredag.. Slutade skolan 1 då jag tog bussen hem. Tog det lungt hela dagen. skulle vara med Julia och Emma men så blev det inte. Så va med Tove istället och sov där på kvällen också.

Lördag.. Vakna hos Tove 10.40 eller nått sånt. Låg kvar i sängen och kolla på One tree hill. Vid 2 gick jag hem. Duscha och fixa mig sen så tog Jag och Sofie 4 bussen till Läkerol och kolla på Brynäs-Modo. Eftersom Tony spelar i Modo. Sen efter det kom pappa och hämta oss. Käka och sen gick Jag och Tove till Ica. Gick hem till henne sen och kolla på gamla bilder och sånt. Sen på kvällen gick jag hem och sov.

Söndag.. Imorse vakna jag vid halv 12. Tog bussen till stan vid halv 1. Gick och köpte 6 nya ringar & ögonfransböjare eftersom jag har tappat bort min. Sen gick jag och sola också. Åkte hem efter det och städa mitt rum och sen hoppade jag in i ducshen. Farfar och Helenas föräldrar kom hit vid 4 tiden. Då vi firade Ella som fyller 10 år imorgon. Hon fick mobil och Pengar. Sen har vi fikat och ätit. Och nu sitter jag och kollar på tv.

31 dagar kvar!!!


Blandade bilder

Lite bilder sen 2010

sommaryran

30 grader i poolen

Min konfirmation..


sofies 18 års fest..

dagen efter när vi skulle städa.. hahah

En rolig fest hos Sanna. När en full mamma och tessan kommer hem till sanna också & festar lite.. haha




nattbad med Tove

moppekurs

Jag fyllde 15 år den 19 mars. (alltså fyller jag precis om en månad!!!)

Stockholm

Skridskor i älvklarleby


Djurgårdsfans




2009

Leksand sommarland







Suddiga bilder sen vi va i fjällen..


Bowling med Sandra,Ella,Sofie,Oskar och Tessan.






Alla bilder tagna från Tessan! :)


Tack Pappa & Helena!!


stil har man, mode köper man


Svar

ella om björnfittan på, självfallet! ;):
snälla svara!

skit bra blogg! har du lösnaglar, eller va är de för naglar? kram på dig!
Svar: Tack så mycket. Jag har Gele naglar som jag gjorde dagen innan vi åkte hem från Thailand. Detsamma.

Nu åker jag till Hemlingby.
Fasiken va sweet.. h-e-h-e

Attans va bra... En Håkan hellström och en Lars winnerbäck..

På Håkans konser, så kom Lars också in och sjungde en låt tillsammans med Håkan.. Vill så gärna gå på Håkans konser. Men den är ju slut såld i Gävle..! Om nån har 2 biljetter och vill sälja till mig hör av er till 0722929880.. KOM IGEN!
Här är låten  ---->       http://www.youtube.com/watch?v=4SOQI95NQ_4
Här är även artiken från aftonbladet ----> http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article8549031.ab

björnfittan på, självfallet! ;)

Hej sitter här hemma och har precis gjort kladdkaka. Som jag tänkte ta med mig imorgon till Emma,Mig,Julia och Sandra. För imorgon ska vi ju till Hemlingby och åka på pulka eller skidor eller va man nu vill göra. Men jag ska åka pulka i skidbacken.. Tagga! 

Nu drar jag till skolan..


Avslutar min helg med att äta pizza och kolla på One tree hill. God natt!



Min helg!!

Hejsan tänkte berätta om min helg.
Fredag: Skulle åkt till Uppsala på morgonen. Men det va ju snöstorm så tågen va typ 2 timmar och 30 minuter försenat. Så då åkte jag hem igen och sov lite. Senare på dagen åkte jag till valbo, hitta inget. Mötte Mohamed på stan vi gick och fika och sen så åkte vi hem till Tove. På kvällen gick vi på Bio. Tove sov hos mig.

Lördag: Vakna tidigt. Gick upp och gjorde Lunch och kolla på Alpina:vm eller nått sånt. Vid 2 tiden kom Mamma och Tessan och hämta mig så åkte vi till Ip och åkte skridskor. Tove ville inte följa med så hon stanna hemma. Åkte skridskor en stund sen skjutsa Tessan hem mig igen. Hoppa in i duchsen. Sen vid 5 tiden gick Jag och Tove till Tågstation. Fast vi missa tåget så vi fick gå tillbaka hem.. fy fan va jag frös. Vi tog bussen vid 7 tiden till stan. Sen träffa vi Jakob medans vi vänta på bussen. Sen va vi bara hemma på kvällen och myste med att kolla på One tree hill och dipp och Morötter.

Söndag: Vakna vid 2 tiden.. hehe. Har kollat på SATC hela eftermiddagen. Ska fortsätta med det också. Imorgon är det ju skola. Så ska pallra mig hem vid 9 tiden också.. Men nu ska vi fortsätta med att ta det lungt.




Bilder från Tessans Facebook :).



svar

hihi om Plugg på G!:
Varför ska du va ledig imorgon?:)
För jag ska till Uppsala.

.... om Plugg på G!:
du vet att johan har skaffat tjej? :o
Vilken Johan menar du? Eller okej jag fattar nog vilken Johan du menar!

Plugg på G!

Hejsan.  Skoldagen idag va hur chill som helst. Ska göra lite matte uppgifter och sedan lite No har no prov nästa vecka. Käka precis middag.. Så nu håller min mage på sprängs.. Imorgon är det sista skoldagen för mig sen är jag ledig på Fredag. Hus skönt?, för skönt.  Bara 3 skoldager denna vecka. Men nu måste jag börja plugga, syns väl senare ikväll!

Nu ska jag sova

Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Ska bli sjukt skönt att sova.. Önska att det inte var skola imorgon så jag kunde sova läääänge. God natt!

I wish I know how to make you want to be with me forever!



Shut up and kiss me!

Hejsan. Idag var det ju nationella för alla nior. Jag tyckte inte det va nå svårt faktiskt.. Vissa frågor kanske va lite knasiga, men svara på alla frågor i alla fall, fast det va ju bara 80 minuter idag. Hoppas på ett bra resultat annars blir jag sjukt besviken.. Fast okej jag borde få sämre än dom andra som har tränat kanske, eller?. Slutade idag med musik då jag lärde mig att spela Zombie på Piano.  Bandet som jag är i och ett till band ska ha "konser" nästa gång vi har musik. Efter skolan tog jag bussen ner till stan. Köpte nytt buss kort eftersom mitt hade gått ut. Gick även till H&M för att se nya kollektionen som jag inte har sätt. Bara på Internet dock. Blev helt kär i 4 jackor?.. Men ska välja två av dom tror jag.. Sen så hitta jag även en klänning och Kavaj som jag vill ha. oj va långt det här inlägget blev.. Ska kolla på One tree hill nu, kan inte sluta kolla på det. Så jävla Bäst!!!! The Cranberries – Zombie

Söt som socker, som du va förut!

Hej.
Tänkte bara uppdatera snabbt snabbt. Har kollat på One tree hill hos Tovee med hon, medans mohamed sov. haha. Dom åkte ner till stan för att köpa cigg. Så jag gick hem och vänta medans, för trodde maten skulle va klar men icke.. Pappa och dom är och handlar för att vi har ju inge mat hemma eftersom vi kom hem igår kväll. Men nu ska jag gå hem till Tove igen. Puss

Borta bra ,men hemma bäst?

Godmorgon. Nu är jag hemma i kalla sverige.. Kom hem igår kväll. Så är hemma från skolan idag eftersom det blir så fel med tiden och allt. Men ska till skolan imorgon iaf då vi har Nationella i Svenska... Panik! Men ska gå och hoppa ner i ett bad och sen måste jag städa lite på rummet. Senare ska jag va med Tove tror jag?. Ska även ner på stan och färga ögonbrynen.  Men syns senare, puss!

Paradisöarna

Idag så har vi åkt speed båt till massor med olika öar. Vi åkte till Maya bay, Phi Phi island, Monkey beach och khai nok island :). Vi åkte 8 imorse och kom hem 5 eller nått sånt. Det va vi + ungefär 20-30 till som åkte samma båt. Vi snorkla från båten, Fast jag hoppa bara i vattnet och upp i båten fick lite panik med alla fiskar + Hajarna ;). Hahah. Juste, Om ni har sätt The Beach med Leonardo DiCaprio så ut spelas den filmen från Phi phi island.

Vår Guide
Maya bay
Monkey beach:
Phi Phi Island



Thailand


Jag njuter.

Jag njuter här borta i värmen. För på Söndag åker vi hem.. Börjar få lite små panik när jag tänker på det.. Men just nu så ligger jag ute vid poolen och äter melon och dricker fanta och läser Ellle, Soft!

RSS 2.0