Angels on the moon

Skolan rulla på som vanligt idag, Fick reda på att jag fick G på nationella i Matte och på mitt matte prov som jag gjorde idag. Sen så gjorde Jag och Sandra även nationella i Engelska. Efter skolan åkte jag hem till Mamma. Där några från släkten (på mamma&dannes sida) va och vi fira Sofie. Bada,fika,åt god mat och bara myste. Senare på kvällen så skjutsa Tessan in mig,sofie och Tove till stan. Då vi gick och sola på bruno. Sen efter det tog vi bussen hem och jag ligger här just nu och ska snart stänga av datorn och gå och sova. Börjar 10 imorgon då bussen går till Stockholm då det blir Grönan. Jag är mest taggad på fish n' ships!

Lördag och Söndag


Fredags!

Lite bilder från i Lördags då vi va hos Mohamed och grilla och chilldrack. Haha Mohamed somna klockan 11 ungefär. Sen kom hans kompisar som han ringt dit, kul.. haha jag och tove satt där helt själv ute på hans altan. Men tog bussen hem efter en stund, mötte trevligt folk på bussen. Träffa även Marcus och dom grabbarna på stan så va kvar ett tag och snacka med dom innan dom skulle tillbaka till krogen. Tove och Jag tog bussen då det blev lite knas... hahah killar är ju roliga ibland!!
haha jag och mohamed skulle låtsas decka...
Tove och Jag trodde vi hitta en orm på vägen hem.. Hahah!!

Kjolen!

Anonym om tror jag ska ha denna kjol på skolavslutningen eller på Sofies eller Hannas student?:
säg vart den kommer i från :D

Anonym om tror jag ska ha denna kjol på skolavslutningen eller på Sofies eller Hannas student?:
håller med, jätte fin kjol. 
vart är den köpt och hur mycket kostar den? :)

lina om tror jag ska ha denna kjol på skolavslutningen eller på Sofies eller Hannas student?:
hej ida! måste bara säga att du är skitfin!
och världens bästa blogg.

skulle bara vilja veta vart du köpt tjolen, jättefin
tacksam för svar! kram

Svar: Tack så mycket. Kjolen är i från Lindex på barnavdelningen..haha och den kostar 179kronor om jag inte minns fel?


Min vecka!

Måndag: Vanlig skoldag.. Fira Sofie hos Mamma. + plugga..
Tisadag: Gröna lund med skolpoliserna!!!
Onsdag: Stockholm igen, Kusin tar studenten.
Torsdag: Mys med brudarna i bollan eller gå på stan. Sen blir det nog bio på kvällen.
Fredag: träning. tjejkväll hos Majs!
Lördag: Festa
Söndag: Bara ta det lungt tror jag!

En full tjejs ord, är en nykter tjejs tankar.

Hejsan. Ligger i sängen nu helt död. Berättar om min helg imorgon. För just nu orkar jag inte det. Blev sjukt sugen på pizza... Fan va gott!! Nej men ska stänga av datorn nu och gå och sova. Så vi syns imorgon!

Party time!!

Nu har jag inte tid att sitta här längre.. Måste byta om,sminka mig och fixa håret. Sen ska jag gå hem till Sofie och Lilian lite fort. Sen ska jag också möta Maja och Kanske Sandra så får vi se vad vi gör. Jag är tagg på att vara med Boysen. Jävlar nu måste jag skynda mig. Vi syns imorgon tror jag!! :)


tror jag ska ha denna kjol på skolavslutningen eller på Sofies eller Hannas student?


Veckan som varit


Ready for Love!

Tjenare sitter nu duschat och allting nu, as skönt! Pappa och Helena håller på med mat nu, blir grillat. Så jag ska sätta på mig nå kläder bara och gå hem till Sofie och dom och hämta min mobilladdare.. Äntligen har dom vaknat? haha. Just Maja om du ser det här, så ring till min mobil, om du har lust att hitta på nått eller bara ring i vilket fall.

(Cascada – Pyromania - Kung)

God morogon!

Tjenixen. Är ni vakna eller? själv vakna jag klockan 7 imorse??? Vakna av att Pappa och dom håller på där nere. Sen när dom åkte iväg kunde jag inte somna om.. Så jag har kollar runt lite på datorn och sånt, Sen nu ska jag ner och äta kina mat. Hur gott?  - För gott! + Så vet jag inte va min mobilladdare är?, så kan inte ladda över nå bilder heller, surt! men kirrar det senare idag, den kanske är kvar hos Sofie och Lilan.
Jag bara myser

Helg, fasiken va viktigt!

Hejsan. Är hos Sofie och Lilan nu och dom håller på fixar sig som jag snart också ska göra. Idag har jag varit på stan och shoppat och sånt i 6 timmar ungefär, härligt! Så nu har jag kirrat skolavslutnings kläder nu ska jag bara köpa nånting till Hannas och Sofies student. Men ska försöka kirra det i morgon. Ikväll blir det chillkväll tror jag hos Mohamed. Tror jag drar hem ganska tidigt för imorgon är det Gd/gif så måste gå upp ganska tidigt.

The Jackson 5 – I Want You Back


Så länge du är med mig!

Tjenare tjenare. Har varit sjuk hela veckan så har inte orkat bloggt nått. Men nu är jag iallafall mycket bättre men har fortförande hosta och snorig, men va fan! Skippar skolan imorgon också.. Ska åka till Valbo eller stan med Mamma och Lillebror imorgon istället och shoppa, nice det! Sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra? Kanske blir att feste eller myskväll bara? Är fasiken sugen att gå på bio, men vet inte om det går nån bra. Fast endå hade varit nice med att supa lite också.. Hmmm??? Men för satan vi märker hur jag gör imorgon. Ska ta och börja packa till Pappa nu och sen lägga mig och sova, puss!

Grattis!


it's all right, to love another!

Hallå alla blogg läsare, hah fy satan va töntigt det där lät? Men what to do liksom?. Ligger i min sköna säng.. Själv? Rätt så omys! Va iallafall hemma från skolan idag och ska vara det imorgon med. Har inte blivit nå bättre sen i söndags, eller jo bara halsen. Nu är halsmandlarna normala nu har jag bara ont i själva halsen. Så idag har det inte hänt ett dugg typ? Ska be mamma hyra film imorgon bitti när hon slutar, så jag har nått och göra. Ska Även plugga matte imorgon för den som ville veta?.. Men nu måste jag försöka sova, puss!

Sjuk...

Hejsan. Har blivit sjuk.. Fasiken va roligt, typ? Snorig,Mina halsmandlar är as stora som tennis bollar typ?, + feber på det.. Så blir hemma från skolan imorgon. Men ska endå dit och göra lite matte iallafall. Men idag åkte jag och Fira morbror som blev 36 år, Grattis! Sen har jag bara legat hemma och sovit och kolla på Gossip girl.
(juste har jag berättat att jag har fått blåtira?.. haha , kung!)



Lördag

Kusinerna från stockholm kom hit, vid 12 tiden åkte vi till Gävle Travet för att även fira Dannes Pappa som fyllde 70 år. Åkte hem från travet senare på dagen. Åkte hem och bytte om och sen åt. Sedan tog Jag och Maja bussen till stan. Där vi mötte Sandra och Johannes. Vi tog bussen hem till Alex där han och Adam var. Va där några timmar och sen gick vi till Stan, för vi missa bussen. Då Johannes och Sandra tog bussen hem och då gick Jag och Maja hem till Oliver där Thim och några andra var. Satt ute på balkongen med Thim och Maja och snacka lite, As skönt. Sen så gick vi till Frasses och åt mat. Maja och dom tog bussen hem vid 2 tiden då jag gick och mötte Olle. Så sen åkte vi hem till han och sov.








Fredag den 20:e Maj!

Åkte hem till Maja och Fixa oss och sen så tog vi 18.00 bussen in till stan. Gick till Gävle strand och kirra lite grejer och sen så tog vi bussen ut till Bomhus. Där vi fira Johannes som fyllde 17år, Fett med Grattis!! Kvällen blev väldigt lyckad. Massor med skratt och lite andra grejer ;). Tog nattbussen hem med Maja.

Spexfoto!


Mobilbloggar!

Hejsan. Just nu ligger jag ute på altan hos mamma och försöker torka, tog nämligen ett dopp i poolen nyss. Det va faktiskt ganska varmt. Idag i skolan tog vi vårat spexfoto och vi va nördar, LOL!hah nej men det va väl kul. Slutade även runt halv 11 idag, så det va latsch?. Väntar även på att mamma ska komma hem så ska vi åka och handla , ska grilla hos Johannes ikväll med lite folk så måste köpa nått att grilla.

I want this, i need this baby!


Kung låt!

Thriving Ivory – Angels On The Moon

Run this town!

Skolan idag va helt ok. Efter lucnh tog vi bussen till Sätra där vi kolla på skol dm. Tyvärr förlora killarna finalen med 4-2. Fast vi va mycket bättre och hade boll hela tiden nästan.. Men men. Sen så va jag hem en snabbis och nu är jag hos Sofie och hon lagar mat så då passar jag på att låna datorn. Ska även på domarutbildning idag i 4 timmar!!! Fast vet inte om jag kommer hinna, men vi får väl se!


Valbo häng!

Är i Valbo med Sandra och Maja, vi ska snart ta bussen hem. Då jag ska till Andersberg och träna småttingar.

Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på.

God natt!

loosing my mind on a tiny error

Igår så åkte Jag och Sandra hem till Maja vid 5 tiden. Efter en stund kom Jossan och då börja vi grilla, lite senare kom även Frida. Vi åkte hem till Alex lite senare på kvällen. Sandra och dom åkte hem vid 2 tiden. Då Jag,Adam och Alex spelade kort och sen gick vi och la oss och kolla på film.


Äntligen!


Visst satan va det Fredag den 13:e igår!!

Herrgud vilken dag igår asså.. Spillde saft över nästan över alla mina kläder + min säng... Sen åkte jag och sofie och pumpa min cykel.. Precis när vi va framme hos Marcus då jag säger "haha nu blir det säkert punka på andra däcket", Precis efter jag säger det så PANG så va luften borta.. Förstår ni va Jag och Sofie skratta!!!!! + De där med Moppen!!



Iallafall igår så va Jag med Sandra,Maja,David,Adam och sen kom deras kompis Erik eller va han nu heter.










Regna ju inte direkt lite igår när jag gick hem...

Grattis Farfar!


Hos Farfar!

Tjenare kompisar. Sitter hos Farfar nu på stan. Jag och Sofie är här och firar han. Vi ska ta bussen om 45 minuter, då jag åker hem till Maja där Sandra,Frida och Jossan också kommer. Vi ska nog grilla? eller så köper vi Kina mat. Vi ska fira Maja eftersom hon fyller år på Måndag. Så vi tar nog bussen in till Stan senare mot kvällen för lite festligheter!'



Bilder från i Lördags!

Bättre sent en aldrig. Alla bilder är dock suddiga!

Jo klart det är Fredag den 13:e!!!!

haha helt galet, tror jag aldrig har varit med om en sånn jävla adrenalinkick... Haha blev sjukt rädd fast endå så va de så sjukt kul på samma gång!!!!!! Fan tjejer vi är ju grymma vi.. Det slår fan aldrig fel. Tur i oturen eller va är det man säger? ;).. Kan tyvärr inte säga va som hände eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg..

Det har med moppe och göra iallafall, fast denna gång ramla vi inte!!!!

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt

Mina brudar det här!


Går ut och går med Sofie!


Francisco Lachowski!


En full tjejs ord, är en nykter tjejs tankar.

Ska hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig. Ska möta Sandra och Maja på stan om en timme ungefär, Vi ska åka hem till David där det är lite trevligt folk, hoppas jag.
John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre
John Mayer – Who Says

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med

Emma och Julia!

25e bilden: En person som alltid gör dig glad

Linus, det är min grabb det. Hur go som helst. Synd att vi inte har träffat på sjukt länge nu.. Men får åka och hälsa på dig i Falun!

För nån, För mig!

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om när jag har dig vid min sida
Jag tycker om när du ler en stund mot mig
De kan aldrig kännas bättre än så här

Svar!

anna om Det kommer aldrig nånsin vara perfekt här, men det är där jag kommer ifrån.:
Köpt linnet? :))

Svar: På H&M men det va ganska längesen, men finns ungefär samma tröja fast på Vera moda!

Anonym om fotboll:
Varför tränar du små barn?

Svar:  För några i laget fick frågan om man ville va tränare på Gefle if fotbollsskola, så ja varför inte liksom?

Anonym om Hos världens bästa Alex!!!:
Hur känner du Alex?

Svar: Jag träffa Han första gången i Sandviken i vintras på nån innebandy cup. Haha jag fråga Han och Oskar om jag kunde gå med dom till Bussen för jag har typ aldrig varit i Sandviken så jag hittade inte.. Sen så känner jag han inte, eller asså jag känner han men asså inge bra.



Det här är värt att dö för, Jag tror mitt hjärta blöder!

Är hos Pappa nu och ska även sova här ikväll. Har sovmorgon imorgon till klockan 10, Chill! Ska faktiskt kolla på Big brother idag? haha. Eller är det idag föresten?. Juste jag har ju inte lagt upp bilderna från i Lördags? Gör det ikväll eller imorgon, det märker ni.
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
-----------  Dress for today -------------

Träning för 6 åringar!


24e bilden: En bild som gör dig glad


Varma sommarkvällar, hur mysigt som helst!

23e bilden: En bild från i somras


fotboll

Cyklar till Andersberg och är fotbolls tränare åt 6 åringar med Cornelia. Och sen direkt efter det så cyklar jag till Brynäs. Då jag själv har fotbolls träning, syns ikväll!

Tjabba tjena hallå!

Skoldagen idag var as chill. Hade berättar dagen eller nått sånt idag? Åkte moppe till kiosken på rasten och köpte glass med Sandra och Maja. Sen efter skolan åkte jag till Tove och hämtade mina solbrillor och lite sånt. Sen tog jag bussen ut till Mamma. Skulle egentligen haft fotbolls match idag med damlaget men jag ska vara "barnvakt" åt Felix. Så va precis ut och sprang , så nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det desperat housewives!

Lite mysiga låtar!!

 

 

 

 

 


Det kommer aldrig nånsin vara perfekt här, men det är där jag kommer ifrån.

Tjenare, sitter i ett grupp rum och chillar lite med mig själv. Pluggar till matte provet som jag har på torsdag. Har även snart lunch. Längtar redan till helgen. Har ganska mycket plugg nu.. Ska göra klart mina vg/MVG frågor från No:n idag. Har även träning idag + så ska jag göra food till mig och Felix tror jag. Mamma är på jobbresa eller va man säger hela veckan i sunne. Ska även gå och ändra mitt gymnaseval snart . Men nu måste jag jobba lite!

 


Hos världens bästa Alex!!!


Lördag!!!

Hejsan. Vi vann fotbolls matchen mot Åland med 3-1. Gick bra idag förutom att jag har fått sjukt ont i mitt knä.. Har duschat och sånt hos Mormor. Så nu ska jag packa väskan och sen ska jag gå och möta Sandra och Maja. Så tar vi bussen hem till Alex där han och Adam.L är, Så ska vi grilla och sånt. Sen så drar vi vidare på Fest. Hörs imorgon eller nått sånt. Puss

Svar!

Emelie om 20e bilden: En bild på dina närmaste:
Vart har du köpt klänningen? :)


Svar: På vera moda, men det va länge sen nu! :)



Moa om 22e bilden: En bild på en tid du saknar:
Vilka är det på bilden ?
och är du aldrig med dom längre isåfall varför?.
Älskar din blogg kram :D

Svar: Amanda, Rami och Jag.
Rami har ju flyttat till stockholm. Och nej amanda är jag aldrig med längre för vi är med olika "umgänge" och sen växte vi ifrån varandra. Eller jag "växte" ifrån henne!
Tackar!



Anonym
om 15e bilden: En person som du vill vara med:
vad heter han på bild nr 2? :)

Svar: Johan Häggström

Hos mormor och morfar!! :)

Hejsan. Sitter hos mormor och morfar och kollar på tv. Har även ätit glass med jordgubbar. Men nu väntar jag på en söt grabb, får se om han kommer eller va han nu håller på med.. Sover nog borta också. Imorgon har jag iallafall fotbolls match mot Åland.

Nya grejer!


Ramla med moppen i uppförsbacke, Fasiken så lyckat!

Haha på väg hem från idrotten så hände detta.. Vi åkte ner för en "nerförsbacke" sa till Maja att bromsa. Sen så blev det en "uppförsbacke" direkt efter typ, Så moppen orkar inte upp för backen, + så va det grus. Så vi börja rulla bakåt. Alla satt kvar förut om Thim.. Så jäkla fult. Sen låg vi på backen as länge och bara skratta.. Fast nu har jag as ont i benet för benet kom under moppen.. Men fasiken så typiskt oss!

22e bilden: En bild på en tid du saknar


Sommaren!



21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

Emma!

20e bilden: En bild på dina närmaste

Sofie!

Pappa,Helena och Ella!

Felix,Mamma och Danne!

19e bilden: En person som är snygg



God morgon!

Sitter på stan just nu och väntar på att min buss ska komma fast den går om typ 15 minuter.. Kul! Missa första bussen , så nu sitter jag här själv.. + Så har jag tappat bort mitt handsfree i skolan igår, duktig tjej!

Fotboll!

Hemma från fotbolls matchen. Jag trodde att vi hade match med mitt fotbollslag, men tydligen skulle jag och 4 till spela med damlaget. Fick reda på det när jag kom dit? Haha. Första halvlek sög. Men andra gick lite bättre iallafall. Men vi vann matchen med 3-2, skönt det iallafall! Så nu ska jag gå upp och duscha. Sen ska jag sova. Fy satan va skönt. Har även fotbolls träning imorgon. Får se om jag ska vara med på den eller inte. Har sjukt ont i foten. Så är nog bättre om jag vilar foten tills på  Lördag då vi har fotbolls match mot Åland, tagga!

Nytt i garderoben

+ 2 tröjer till som är hos Mamma.

18e bilden: En bild på din fritid


Torsdag

Hejsan. Hade matte nationella imorse. Gick bra tror jag? Det kändes som det iallafall. Skrev på allting. Sen har resten av skoldagen har varit ganska seg faktiskt.. Kanske för att det är vår senaste dag, hatar torsdagar därför. Gick på stan med Maja och Sandra en stund efter skolan. Men nu är jag hemma och håller på att packar till mamma. Har även fotbolls match idag mot srrömsbro. Så om en halv timme har vi samling på brynäsallen. Så vi syns senare ikväll!

16e bilden: En bild på dig själv



15e bilden: En person som du vill vara med

Alla från Uppsala, Va sjukt länge sen!


Bloggar från mobilen

Dagen idag börja kanske hur bra som helst. Va hur pigg som helst när jag vakna, och det är jag fasiken inte ofta. Skoldagen idg va helt ok. Skrattade igen skoldagen. Slutade 3. Då jag tog bussen in till stan och cyklade direkt till andersberg ip. För jag och några tjejer från mitt fotbolls lag ska vara fotbolls tränare åt små barn. Dom som är 6-7 år eller va dom var. Dom kanske är hur söta som helst. Men vid halv 6 så sluta träning och jag cykla hem och bytte om. Cykla till stan och mötte Sandra. Vi gick och vänta på Maja vid uddans. Sen gick vi till nynäs och kolla fotboll. Va as många folk som spela som man kände igen. Kolla på Olles och Alexanders och deras match. När matchen va slut gick jag och Maja till Max.. Hahah! Nu är jag iallafall hemma och ska sova.

Tisdag

Efter skolan åkte jag hem till Sofie och Lilian. Behövde ladda mobilen eftersom jag har tappat bort min laddare.. Sofie gjorde mat och sen kolla vi på tv, fast båda somna. Sen vid halv 6 så åkte Sofie till stallet och jag gick hem och bytte om och sen gick jag till brynäsvallen. Hade en helt okej fotbolls träning. Sen nu är jag hemma och ligger i sängen och kollar på despirate housewives. Ska hoppa in i duschen i duschen snart!

In the school!!






Några bilder från sista april!








Kung låt!!

Sitter i datasalen och har spanska.. Satan i gatan va tråkigt. Men slutar om 5 minuter och då är det Lunch. Har även varit och snott chokladbollar med Sandra och Maja på syslöjden!! haha. Sen så drack Maja såpa? haha som man har när man håller på med Ull.. Vi trodde det va Äpplläsk. Så typiskt Maja..  Men nu ska vi sluta, Hej då!


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, Men jag vet allt om dig för du har varit min

Hej. Kom precis hem. Ska byta och och sen ska jag ta bussen till Strömvallen.. Ska stå i kiosken. Usch va tråkigt, men men. Måste skynda mig för vi ska vara där klockan om en timme. Syns ikväll!

Kom igen då!

Okej.. Jag har inte kommit ut än.. Men nu har jag bytt om och ska ut och springa. Får se hur det går, har fått sjukt ont i halsen!

13e bilden: Du och någon klasskompis


Take them like toys, they are only boys!

Hejsan. Sandra sov hos mig inatt, men hon åkte hem för nån timme sen. Så nu ska jag faktiskt ut och springa.  Jag har typ inge batteri mobilen heller för jag har tappat bort min laddare? Men vi syns senare.

RSS 2.0