Lite sköna låtar.

Nu drar vi till stranden och badar. Medans får ni nå sköna låtar och juste jag tänker nog köpa en bärgsprängare förstå va grymt på stranden, fast tänker inte köpa den största men en stor endå.
Fast den här hade endå vart ganska fet, men så stor!

Ansiktet – X
Familjen – Det Var Jag
Coldplay – Fix You
Chris Brown featuring Justin Bieber – Next To You
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i

WE DONT CARE ABOUT THE MONEY, MONEY, MONEY

Hejsan. Sitter hos Maja och håller på fixar lite mat till stranden, Ska till brämmen även idag. Har varit där 3 dagar på rad nu. Men imorgon blir det Harnäs. Igår så åkte jag till Brämmen vid 12 möte Julia där borta och sen gick vi bort till Sofia och alla andra. Sola,bada och skratta hela dagen till ungefär halv 6 då vi alla åkte hem. Och bestämde att åka dit även idag och va kvar där längre. Så idag blir det även lite fotboll där borta.
Klassen!

Melissa horn!♥♥♥

Melissa Horn – Innan jag kände dig
Längtar till hennes nya album kommer ut!!

Beställt!


Sjukt varmt ute, Galet!!

Hejsan. Jag och Julia har varit på Brämmen hela dagen och stekt. Åkte hem för nån timme sen, Håller ju på smälta bort där ute i värmen.. Men man ska fasiken inte klaga. Fel och äta en pasta sallad nu eller? fy satan va gott, ska nog åka ner på stan och köpa en senare idag. Maja och Jag ska nog hitta på nått ikväll, fast frågan är bara vad? Jag menar alla sommarjobbar ju?

Mys med Julia!

Hallå!
Nu är jag hemma från 3 dagar i Furudal. Berättar om dagarna sen. För nu ska jag gå ner till stan och möta Julia sen går vi till affären och köper med oss godsaker och sen vidare till Bollan. Kanske blir ett kvällsdopp?

Saknar dig fast du står här mitt framför mig

För alla gånger som vi dansat
å sjungit med fast ingen kan,
å aldrig låtsat bara chansat,
å sket i skolan för det kvittar,
va fan vet dom om vår romans,
ni kommer hitta oss i hamnen
för allt vi gjort.


I dalarna - gissa vart???

Hallå. Gissa vart jag är nånstans? Fel! Jag är faktiskt i Dalarna-Furudal. Jag,Mamma,Danne,Felix och Jacob är här. Vi åkte mitt på dagen idag. Så när vi kom fram tog Mamma fram typ som en buffé eller va man sk säga. Sen har vi bara myst på. Imorgon om de är fint väder ska vi sola och bada o h förmodligen åka båt kanske? Annars vet jag inte vad vi hittar på. Sen på Måndag åker vi hem men vi ska stanna på lager 157 och shoppa lite. Nice!

Ändrade planer för kvällen!!

Hej. Fira midsommar här hos mamma med släkten. Sen tog jag och Sofie bussen in till stan. Åkte hem till dom och börja fixa oss sen gick jag hem till Tove där vi börja förfesta in för kvällen. Maja och jag fick skjuts ut till skutskär av Magnus vid 11 tiden. Då vi åkte till Ellen där flera sköna och osköna människor var. Vi lärde dra där i från vid 1 tiden, då Maja och Jag tog en promenad och snacka och sen kom hennes mamma och hämta oss. Nu är jAg hemma och har gjort mat och kollar på pretty women. Natti!!!

Glad midsommar allihopa!



Går ut och...

Eftersom jag inte kan somna om så ska jag gå ner och byta om nu och sen gå ut och jogga. Sen när jag kommer hem så kanske jag kan sova nån timme bara. Just glömde min mobil i stan igår också, men Sofie skulle komma ut med den hit senare!

Torsdags - Party-A-Day

Igår så tog Jag och Sofie bussen in till stan, Hon åkte hem och Jag gick på stan själv. Gick där typ 2-3 timmar. Sen efter det gick jag och åt mat och sen vidare till Sofie och Lilan. Där jag bytte om och fixa mig. Sen kom det folk och vi körde Jag har aldrig, Sanning och Konsekvens och sånt. Men efter ett tag kom det fler och vi sluta spela. Lyssna på musik och bara snacka. Senare gick jag hem för dom skulle på krogen..

Va gör jag vaken 06:45!!

Godmorgon.
Vet inte va fasiken jag gör vaken nu? Sitter och kollar på tv nu iallafall på Mulan 2. Ska kolla på filmen och sen ska jag försöka somna till den, om det går? För nu är jag pigg. Vi syns senare!

I Onsdags - Can you feel love tonight?

I onsdags så tog Maja och Jag tåget in till stan, för både hon och jag missa bussen. När vi kom till stan hann vi bara gå in på Indiska, shosho och h&m. Köpte iallafall mina träskor. Vi gick även och fika på Coffe of georgs. Sen satt vi där en stund och prata och sen tog vi bussen hem. När jag kom hem så gick Felix och Jag och kolla på film. Sen somna vi!

Äntligen lite sommarvärme

Hejsan. Idag va de fint väder så har inte ens tänkt tanken av att sitta vid datorn. Så just nu bloggar jag från mobilen. Ligger ut på altan har precis badat också. Mamma och dom ska börja grilla nu. Senare ska jag nog åka in till stan, ska köpa ett par träskor och en klänning som jag ska ha på mig på Midsommar. Lägger upp dagen outfit senare idag, va jätte längesen nu. Puss

Mamma och Pappa, jag behöver det här! :)


'
+ lite smycken

Hos hedvig

Hejsan. Sov hos Hedvig inatt med hon och Sandra. Igår grilla vi här och bara myste. Vakna imorse vid 11 tiden. Vi ut och la oss i solen och sen efter ett att blev de lite för kallt så vi gick in och kolla på film. Nu hR vi tagit en paus och lagar mat. Så nu ska vi äta och sen fortsätt kolla på film. Åker hem senare ikväll, syns då!

Sometimes I wish I could save you

Hejsan. Idag är det sol!! Äntligen, Jag ska ta nått och äta och sen cyklar jag nog ner på stan. Ikväll ska jag och några till grilla hos Hedvig. Syns senare!

Vore det inte trevligt, om man kunde skiljas åt utan tårar?


Till the worlds ends!

Hejsan. Mamma kom och hämta mig hos Maja imorse. Vi släppte även av Sandra vid bussen. Åkte hem då jag bara hann byta om och sen cykla Jag och Danne till Fallens dag. Kolla runt lite och träffa även Angela där borta, så de va roligt. Danne red även idag. Haha! Va där några timmar sen cykla vi hem. Då jag börja kolla på victoria secret fashion show, alltid lika bra. Sen åt jag mat och sen hoppa jag in i duschen. Städa även rummet eller ja la in kläderna i garderoben. Sen så skulle jag precis börja kolla på film med Mamma och Danne då Papap ringer och frågar om jag inte kan komma och sova hos dom istället, för både Pappa och Helena börjar tidigt imorgon. Så Ella ville inte va hemma själv. Så Pappa kom och hämta mig och nu är jag här hos dom. Stanna på preem och hyrde film också dom ni ser på bilden. Så nu ska jag ta glass och lägga mig och kolla på de.
Britney Spears – Till The World Ends - Culture Shock Remix


Lördag


Fredags


Torsdags

Vakna upp med Julia i min lekstuga, vi åkte och bada på fjärran. Sen sov jag hos henne på kvällen


*suck*

Min mobil har gått sönder.. Dock inte mycket, men iallafall det ser ju tattigt ut. Ska lämna in den i veckan så dom får fixa det. Det är värre en det ser ut på bilderna, ska ta ett riktigt kort imorgon så ni får se. Smart att göra en telefon och glas och smart av mig att köpa den..
Ledsen tjej.. Dock hände de inte nyss det hände i Torsdags

En helt fantastisk söndag helt enkelt!

Hejsan sitter nu bänkad framför soffan och kommeer nog sitta här hela kvällen. Kollar just nu på Victoria secret fashion show 2011. Skulke kunna kolla på de om och om igen. Mina favorit är Rosie för hon är så söt men endå så sexig och Alessandra för hon är så fin och ser så busig ut. Fast alla är ju hur fina som helst!  Det är även gossip girl idag. Och nu beställde Mamma precis pizza.
Rosie:

Alessandra:



Lördag!

Igår åkte jag till Sandra mitt på dagen. Maja kom lite senare då vi börja grilla. Sen så börja vi tagga till kvällen eftersom ingen av oss va ett dugg taggade,´vi tog nio bussen ut till Älvkarleby. Där vi festa hela natten.  Vi dansa hela natten på bordet,stolar och axlar och allt va de nu va.. haha. Sen gick jag,sandar och maja hem till Maja och sov på hennes pappas kontor. Sandra och Jag kunde inte somna.. Så vi låg och snacka om mat hela natten tror jag. Men till slut somna vi allafall.

En bild från igår, som jag blev taggad på facebook. Lägger ut mina bilder senare!


Myskväll med brudarna!

Ligger i sängen nu och håller på somnar. Men tänkte skriva om min dag innan jag somnar. Mamma hämta mig hos Julia och vi åkte in till stan. Köpte jordubbar och busskort till mig. Sen mötte jag Sandra, Hedvig och Maja på stan. Tog bussen ut till Sandra i furuvik. Då vi börja vår myskväll. Gick och åt mat på nån grill i furuvik också. Vi hann bara kolla på 2 filmer för vi tog nattbad och satt och snacka hela tiden. Hade mycket och ta igen nu när Sandra hade varit i Norge och Hedvig va det så längesen man var med. Jag och Maja tog moppen hem vid halv 2 tiden.. Åkte från furuvik till Älvkarleby, men det gick fort bara att jag hålde på frysa ihjäl.

Pengar försvinner som dom ska, det går bra nu!

Ligger i Julias säng och lyssnar på musik. Tror hon håller på göra mat nu, hoppas! Håller på laddar ner massor med filmer nu men dom verkar aldrig bli klara.. Vi ska äta jordubbar med glass sen också, mums. Ni fattar inte hur jag och julia myser. Ätit jordgubbar varje dag.. Vi är allmänt mysiga vi, fan livet leker. Se bara på texten över.

hjälp!

FEST ELLER MYSFREDAG?



hos Julia i skutskär

Hejsan.
Idag vakna vi i min lekstuga nånting vid 12 kanske. Vi gjorde lite matsäck och sen gick vi till gävle kanlsi och hämta lite pengar,stanna även och köpte jordubbar och kakor. Sedan gick vi till fjärran höjder. Låg där och stekte och bada några timmar. Sen gick vi hem till mig igen. Åt mat och packa om väskan, Sen vidare hem till Stan. Tog bussen ut till Harnäs. Va där typ en kvart. Sen kom Julias mamma och hämta oss. Sen nu är vi hos Julia och ligger i sängen och ska kolla på film och äta gotta!

Gossip time!

Nu är jag färdig duschad. Tog en lång dusch, skönt! Nu ska jag börja klä på mig snart. Väntar även på Julia men hon kommer väl om 1 timme eller nått. Hon sover här ikväll. För imorgon blir det båttur om det är fint väder, hoppas? Nej nu ska jag ta glass och kolla på Gossip girl.

Det är vad du gör och säger som gör dig till den du är!

Hejsan. Maja åkte hem för en stund sen.. Igår mitt på dagen så såkte jag ner på stan och mötte Julia och Tessan. Vi bestämde oss för att gå och fika, vi gick till Waynes och satt oss där. Beställde kyckling sallad istället för att fika. Men det va lika bra för vi satt där till 7 tiden. Då vi mötte upp Maja också. Så jag och maja åkte hem till henne hon packa väskan och sånt. Sen tog vi bussen in till stan igen. Gick och köpte godis och sen tog vi bussen hem till mig. Vi fixa massor med gott och gick ut till lekstugan. Vi skulle vart med Adam och Alex på kvällen men det blev inte så.. Men men. Så vi gick ut på kvällen och tog en promenad snacka och sånt. Sen på kvällen körde vi även sms roulett. Somna nånting vid 3 på kvällen. Vakna vid 12. Då vi låg kvar ett tag och sen klev vi upp. Gjorde chiken bits med ris också. Sen så tog hon bussen hem. Så nu sitter jag här och ska ta och hoppa in i duschen. Syns efter det, puss!

Sofies student del 2!


I min lekstuga

Hejsan. Ligger i min lekstuga och ska sova här inatt med Maja och vi ska hitta på massor med bus. Syns imorgon puss!

stay the night

Hejsan. Ligger fortförande i sängen.. Orkar inte kliva upp. Men ska ta och göra det snart. Ska ner och ta nått och äta, magen börjar kurra nu. Vill ha chiken bits. Tänkte passa på att städa rummet nu när det endå är dåligt väder. Ska även ut och springa senare, fast kanske gör det ikväll? Får se.

Bruno Mars! ♥♥♥♥

Bruno Mars – Count On Me
Bruno Mars – The Lazy Song
Bruno Mars – Talking To The Moon
Bruno Mars – Somewhere In Brooklyn

I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain, Yes, I would die for ya baby!


Memories come back to life and... WHO'S GONNA SAVE THE WORLD TONIGHT?

Åkte och mötte Julia på stan idag. Hennes bror skjutsa oss till Emma. Hon fyllde ju även år idag. Grattis! De va därför vi åkte dit,Adina va även där. Efter ett tag kom Tessan också, satt och snacka och sånt. Sen åkte vi in till stan och hämta Julias dator, som nån hade snott i Lördags..?aja hon fick ju tillbaka den iallafall. Åkte hem till Julia sen. Kolla på tv och åt godsaker. Blev även lite planer inför veckan. Ska ut och åka båt med Sebbe på Torsdag, fett!! Blir även lite festligheter nu i veckan, sommarlov fy fan va fett!

Söndag

Vakna hos Maja igår, vi gick upp och gjorde frukost och sen gick vi ut och satt oss i solen och åt. Hoppa i poolen och bada en sväng också. Sen efter ett tag kom Sofie och Hanna och hämta mig. Vi tog bilen ut till Valbo. Då vi börja shoppa. Jag hitta 2 short och 2 tröjer.(vissar snart). Sen så gick vi även och åt buffe. Hanna och Sofie släppte av mig hos Pappa där jag åt och bara bytte om och sen så gick jag ner på stan och mötte Maja. Hon gick och åt på Mcdonals och sen så gick vi till bion. Det va fullt på baksmällan 2 så vi fick gå på fast and furious 5 men den va faktiskt bra. Bion sluta vid 11 tiden. Maja tog bussen hem till sig och jag hem till mig.

Lördag!

I Lördags var det skolavslutning och sen hem till mamma och fika. Åkte hem till pappa mitt på dagen. Vid 5 tiden tog jag bussen ut till Skutkär. Hem till Julia där alla andra från klassen också var. Vi grillade,myste och sånt. Senare på kvällen kom det andra folk. Så då börja vi festa och sånt. Tyckte kvällen blev lyckad, fast den blir ju va man gör den till. Cykla hem till Maja på kvällen också, hahah vurpa ett antal gånger. Sen på vägen hem hände det även en till rolig grej för mej och jacob.
syns inte bra på bilden.. Men har feta blåmärke och typ skrap sår..


Lite bilder från Sofies student i Fredags!


Mys-söndag med majsan!

Ska byta om sen går jag till stan och möter Maja. Vi ska gå och äta nånstans och sen går vi på bio (baksmällan 2).

Fredag!

Börja nio i skolan då vi städa urskåpen och lite sånt, fick även glass och så grilla kockarna ute. Sen hade vi 9:or brännboll mot lärarna. Dom flesta hade klätt ut sig men jag och sandra skippade de eftersom vi skulle på studenten direkt efter så va inte så tagg på de. Hann bara va med 10 minuter eller nått sånt innan vi lärde gå och byta om och sånt. Vi förlora iallafall med 1 poäng? hur dåligt va inte de, fast var ju bara för inte jag och sandris va med. Berättar och lägger ut bilder från sofies student senare idag.
Dock hade jag inte på mig foppa toffler ;)

På väg till..

Hejsan. Bloggar om igår senare idag. För just nu sitter jag i bilen på väg till Valbo med Hanna(kusin)och Sofie. Ska käka lite lunch och köpa lite kläder. Vi syns senare puss!

full fart mera mat?

Har inte tid att berätta om min dag igår.. Så lägger in lite bilder senare idag om jag hinner.. Nu har jag sommarlov woop wooop?. Ska till stan nu och kirra lite dricka och sen måste jag köpa solpuder också. Syns senare, puss!

Svar

Anonym om Klänning fixad till Avslutningsmiddagen + Sofies Student!:
vart har du köpt den där klänningen ? :)
Svar: Den kommer ifrån H&M, det är egentligen ett linne, men om man köper en större storlek så kan man ha det som klänning, dock så har jag korta vita shorts under!

Sommarlov - jag ska skrika mig hes och vara full och galen.


Maybe you just want me to be as unhappy as you are?



Idag!

'
Lite törstiga bah... WOW!!
Fick lite pengar av Sofie för att köpa lite Max!! :PPPPPP
fick lite färg wihu?
Aj?
Hej

skön dag - skön låt!

Hejsan. Idag har det vareit fullrulle hela dagen. Börja dagen med att Mamma och jag åkte och hämta Sandra i Furuvik och sen släppte hon av oss vid Sandbankarna vid 10 tiden. Vi hade klassensdag där. hade 5-kamp,fika,myste,fotbolls tunering + så blev man i kastad med kläder på.. Roliga grabbar!! Sandra och Jag stanna kvar och sola och bara myste ändå mera. Mamma kom och hämta oss senare. Släppte av Sandra i Furuvik och sen åkte vi vidare in till stan. Åkte hem till Pappa och fixa in för sofies student. Sen kom även Sofie också. Åkte och kirra lite grejer. Sen åt vi även på Max. Släppte av Sofie på stan och sen åkte vi vidare hem. När jag kom hem spela jag och felix fotboll,bada och sen så satt vi och kolla på tv. Sen nu håller jag på att göra mat. Samma mat som jag gjorde igår ;). Men va satan! Imorgon kommer jag nog inte blogga nått. Men kanske kastar in nått inlägg bara.

svar!

elin om Senaste jag köpte när jag shoppa:
vart kommer den svarta klänningen ifrån ? :)

Den är mörk blå, den kommer ifrån H&M


Anonym om Lista!:
Vilket fotbolls lag spelar du i?

Ifk Gävle!

Off the map!

Hejsan. Skippa skolan idag. Så Jag,Sandra och Maja tof 10 bussen in till stan. Gick och leta skolavslutnings kläder till Sandra. Gick även och åt Kina mat på 9:an. Senare kom även Moa då vi fortsatt och leta kläder till Sandra. Vi/hon hittade en klänning till slut. Sen hitta hon skor och allt så det va bra. Jag tog bussen hem vid halv 4. Då jag bytte om och sen gick jag till Andersberg ip, träna småttingarna. Hahah söta dom!! Nu har dom uppehåll till 17 augusti. Så nu ska gå och hämta ut 500 kronor imorgon eller nån dag på Kansli. Efter det gick jag hem till Mormor och Morfar, medans jag vänta på bussen. Köpte glass och läsk medans jag gick. Sen fick jag även glass när jag var där. Tog bussen hem och nu har jag badat,duscha,laga mat, kollat tv och nu ska jag fortsätta kolla på off the map och sen göra pasta sallad tills imrogon då det är klassens dag!

Sommar och Sol!

Hejsan. fy satan va varmt det är ute.. Tog en paus nu och gick in och ska ta nått och äta. Iallafall så kom Sandra till mig imorse vid 9 tiden. Mamma skjutsa oss till Laxön. Där det va nån gubbe som snacka ett tag sen fick vi lunch och sen så åkte vi ut med nån skit stor rodbåt.. haha fyfan va jag sög.. Calle fick damp på mig. Även den dära gubben.. Sen skjutsa Maja hem oss till mig på moppen, då jag bytte om snabbt och sen så tog vi bussen in till stan, köpte glass och läsk. sen gick jag hem. Sen har jag hållt på med Fox hela tiden ungefär. Mamma är iallafall på väg och hämtar mig nu. Ikväll ska vi på avslutningsmiddagen den börjar 18.00-23.00!


Senaste jag köpte när jag shoppa


Svar!

Anonym om Klänning fixad till Avslutningsmiddagen + Sofies Student!:
Kan du inte lägga upp bilder efter du har shoppat och vissa i bloggen?Så fin klädstil:)
Tack så mycket. Jo visst kan jag det, men kommer inte orka göra det varje gång jag shoppar eller köper nått. Gör det när jag kommer ihåg eller när jag köper nått speciellt. Kan lägga upp ett inlägg snart om vad jag shoppade sist jag var och handla! + Så fattar jag inte varför man skriver en sånn här kommentar anonymt?

Lista!

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Ida
Smeknamn: idis,Lill jansson,Jansson,Glidis, osv..
Låt som när du är ledsen sörjer till: Olika men, Veronica maggio - snälla bli min, sen Melissas horns låtar!
Beroende av: pengar? hahah!
Vad tror folk om dig: Olika saker? Vad tror du liksom?
Stämmer det: Allt kan ju inte stämma?
Vad får du oftast komplimanger för: Olika :)
Vad säger du för att imponera på någon: Här behövs inga repliker ;)
Hur imponerar man på dig: Vet inte.. Bjuda på en utomlands resa kanske?
Brukar du skratta för dig själv: hahah jaa.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: fett med full jaoo
Var bor du: Brynäs och Älvkarleby
Trivs du där: Jadå
Äger du några converse: Ja
Brukar du bli för full: Hm.. Ibland ;)
Är du allergisk mot något: Mot allt ungefär
Hur svarar du i mobilen: Hej,Hallå, Whats up?,Hej det är Ida, Beror ju på vilken som ringer?
Antal timmar sömn inatt: För några.. ;)
Brukar du komma i tid: Nej haha
När mår du bra: När jag är med folk som jag gillar och när allt går som de ska 
Hur känner du dig nu: Fest sugen, fast det blir man ju om man lyssnar på I like the way - Eddy wata
Vanligaste färg på dina kläder: Svart kanske?
Vad tycker du om fötter: Usch, äckliga!
Vad saknar du: Dig!
Hade du en bra kväll igår: ja visst!
Favorit dryck på morgonen: vet inte
När brukar du oftast gå och lägga dig: vardagar ungefär 9.30-11.00. Sen helger så är det olika helda tiden.
Är du blyg: Nej, men det bror ju på hur folket man träffar är? och sånt också!
Sysslar du med någon idrott: Fotboll, funderar på att börja på handboll igen eller kanske Dans? 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men sista ögonkastet
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Nej 
Vad gör du i morgon: Är i älvkarleby med klassen, sen färga ögon brynen om jag hinner annars så är jag bara hemma och fixar mig inför avslutnings middagen.
Vad längtar du till: Sommarlov, och alla mysiga kvällar
Har du bra vänner och äkta vänskap: Världens bästa
Hur gammal är du: 16
Tycker du om någon just nu: Kanske, kanske inte!
Gröna eller röda äpplen: Ljus röda typ!
Gillar du golf: njaa, lång tråkigt
Vilken tid gick du upp idag: nånting vid 12 kanske ?
Är det okej att gråta: Är det okej att skratta?
När grät du senast: vet faktiskt inte? Nån vecka sen kanske? nej juste förra söndagen när jag kolla på gossip..!
Solar du ofta: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: går ju dagligen, men fotbolls träningar 3 gånger i veckan + 1-2 matcher.(heh okej jag tränar inte varje träning är för lat.. men ska försöka bli bättre) sen brukar jag ju ut och springa också. 
Senaste låt du hörde: Chris medina -What are words

Klänning fixad till Avslutningsmiddagen + Sofies Student!


Måndag!

Vakna ganska sent idag igen.. Fasiken! Tog bussen till stan och gick och kolla på klänningar till avslutningsmiddagen & Sofies student. Eftersom avslutningsmiddagen är imorgon så hade jag lite små panik, men jag hitta iallafall en klänning som jag lag undan så Mamma åker in till stan imorgon och köper den, skönt. Sen när jag var klar på stan gick jag till Gunvor ett tag. Sedan gick jag till Konsum och köpte frukost/Lunch lagomt så där vid 3 tiden. Tog bussen hem till Mamma. Har degat ungefär hela dagen. Men nu måste jag hoppa i säng för Sandra kommer hit imorgon ungefär kvart i 9.. Då vi ska till Laxön eller vart vi nu ska?

Söndag!

Vakna hos mig ganska sent, Maja fick äran att va kock
'
Tog bussen in till stan mot kvällen
Men hur go är inte Alex då????

Bilder från Lördagen!

Haha fattar inte hur jag lyckas, men fy satan va ont det gjorde!!!
På väg hem till Majs..
Hahah taggad tjej på att åka moppe..
bilder från när vi va på klappis


Party!!

Några bilder från i Fredags!


Hos Sandra

Hejsan. Ligger i Sandras soffa nu och väntar på att Maja ska komma hit, vi skulle gått på Håkan Hellström idag men skiter i de och går på han när han kommer till Stockholm istället. Vi ska nog ta bussen hem till Alex och grilla och spela kub!! Mysigt. Idag sov Sandra och Maja hos mig och när vi vakna gjorde vi mat och sedan så gick vi ut på altan och sola,bada,spela fotboll och lyssna på musik. Sen tog jag och Sandra bussen hem till Sandra där vi är nu och nu ligger vi och väntar på Maja. Vi får se hur kvällen blir men den ser ganska lovande ut. Vi syns imorgon eller nått, puss puss!

2 school 4 cool - be cool stay in school!

Hejdå kompisar!

SHOW ME

Tjabba tjena hallå!
Sitter hos Majsan nu och vi håller på gör pasta sallad och sen tar vi moppen till Klappis där vi möter Sandra, stannar där och solar och badar. Sen går vi nog hem till Sandra och bestämmer lite va vi ska göra idag!


Precis som Romeo!!

Idag kom mamma och hämta mig hos Tove vid 12 tiden. Då vi åkte och hAndla och sen hem. Gick direkt och bytte om och sen la mig på altan,bada lite också faktiskt det är 28 grader nu!! Sen vid 4-5 tiden åt vi grillat. Tog bussen hem till Sandra vid 8 tiden. Fixa oss och sånt , sen tog vi bussen in till stan. Gick till bollan och träffa Adam.L snacka med han ett tag. Sen tog jag och Sandra bussen hem till Tobbe där han och Dennis, och nån till kille va , typ anton kanske han heter? Vi kolla på film och snacka sen kom också niclas. Tog nattbussen hem och nu ligger jag här i sängen och ska sova. Puss och god natt

Gröna lund med klassen!


Torsdag

Hejsan. Ligger i sängen i Toves rum nu med hon och kollar på Eva och Adam , filmen kanske är den bästa som finns. Kung helt enkelt! Sover här ikväll och imorgon åker vi till Valbo och kollar på kläder och sen på kvällen ska jag nog festa eller nått skoj med Maja och Sandra! Vi hörs när vi hörs , puss!




Chilla lite i väntan på Frans (Frallan)


Hannas student!
































Mot Huvudstaden, för att fira att kusin tar studenten!

God morgon. Sitter i sängen nu men ska ta och hoppa in i duschen, nu och sen packa en väska så kommer Mamma och hämtar mig och sofie. Åker till stockholm vid 10 tiden kanske ? Kommer hem ikväll så vi syns imorgon tror jag?

RSS 2.0