En liten ida


Nu hoppar jag i säng.. Är en lång dag imorgon. Slutar skolan 15.00 sen efter de så ska Jag och Sandra stanna kvar på skolan och göra hemkunskaps läxan och No:n, juste ska göra lite i matte boken så jag kan göra prov på Fredag. Sen 16.30 så ska Jag och Sandra stå i cafet på marknaden. (Vi har marknad på skolan, så alla klasser kan tjäna pengar). Sen åker jag nog hem vid 18-19 tiden tror jag. Så blir inte så mycket inlägg imorgon. Natti Natti!

hitta några snyggingar på väg hem.

Hitta dessa snyggingar på väg hem.. Vem ska man ta med hem?

mina senaste inköp!

H&M 99:-

kappAhl 159 :-


kappAhl 249:-


Jc 199:-

H&M 99:-



Gina tricot 399:-

så himla kallt ute

Tjenare.  Åkte till stan efter jag hade badat. Gick och köpte jeans och en Smoothie. mums! Sen tog jag bussen hem vid 7 när stan stänger. Så håller på knäpper kort på det jag har köpt nu, som jag ska vissa för er :).

Juste kom på att martin fyller år idag också. Grattis !
han har dock ingen bild på facebook så man ser hur han ser ut.. Men dom här 2 får duga.





Kan ju berätta att han var den första jag hångla med ;)haha. Jag,Sandra,Martin & Kalle tältade på Martins gård. Så sen på kvällen körde vi ryska posten. HAHA, Så fick Martin och Jag strula.





Julkalender..! ;)

hahaha sköningar! hittade denna julkalender på Joel rangsmo facebook! som han och hans kompisar har gjort, antar jag? :)

Skönt

Tar med mig en bra bok och går till badrummet och tar mig ett  varmt bad. Syns senare ikväll. puss..!




Sista november!

hejhej. är hemma från skolan nu eller ja har varit det ganska länge nu. Ska plugga lite nu... No & sen så ska jag göra hemkunskaps provet. Ganska skönt och gör klart dom nu. även fast hemkunskapen ska vara inne typ om 2 veckor eller nått sånt.Men måste göra klart alla läxor innan jag åker.. Hihi! See you later, bitches!
så här såg jag ut idag dåra

Från och med du!


du är bäst nu, men du var bättre förr!

Hola. Slutade 20 i 3. Ligger i sängen nu och håller nästan på somnar.. Väntar på att maten ska bli klar. Sen så ska jag läsa lite ur min bok och sen så ska jag gå till affären och gå och köpa godis åt sofie.. Får se om jag orkar blogga nå mer idag. Men det gör jag säkert. Adios amigos




dagens outfit!

Kofta:Gina tricot
Linne: Jc
Jeans: H&M


FÖRSTA ADVENT!

Igår..Orkade inte sätta mig nått mer vid datorn igår, det va därför jag inte bloggade då. Gick till tove vid 3 halv 4 tiden. Tog bussen till stan vid 4. Gick på stan och testa ett par jeans som jag ska köpe sen lovely.Efter ett tag kom Amanda & Bella. Efter ett tag gick tove och jag köpte Smoothie och Amanda köpte lussebullar. Åkte hem vid 6 tiden. Hoppa i ett bad när jag kom hem. Sen så kolla jag på gossip girl.

Jul mys!


Första advent!

God morgon. Ligger och kollar på Idol med Tove. Ska gå hem snart och fixa mig sen så ska vi åka till stan efter som dom sätter upp bocken och massor idag :D. Eftersom det är första advent!wihu så snart åker jag utomlands,snart är de Jul,och då är de jullov!!
Fjortis bild på tove och ida för nått årsen,

God natt!

Hola. Sover hos Tove ikväll. Ska gå och lägga oss nu så ses vi imorgon! ;) usch va trött jag är!
¨
hihi ;)..

Jag ser det snöar..

Väntar på att pappa och dom ska komma hem med kina mat,Mums!Tror jag inte åker hem till Sandra har huvudvärk osv.Men får se.Juste ska visa er va jag köpte på stan idag.Ska på stan imorgon också och shoppa najs.Juste fy f'an va det snöar ute?..Pappa och jag kollade på Brynäs-Djurgården på tvn och precis när de är 5 minuter kvar av matchen och det står 3-3.Så kunde vi inte kolla nå mer. Eller det stog typ Teknisk fel eller nått sånt. Hahah! Prata precis med Tove så ska dit när jag har ätit. Nu kommer Pappa och dom också. Pusslovehej!

2010-11-27

Godmorgon!
Vakna för en timme sen kanske.Ska ta ett bad nu och sen så ska jag åka till stan och shoppa lite I think ;)
Senare ikväll så ska jag åka hem till Sandra. vi kommer garva läppen av oss ;).
Ellas snögubbara.

bara ramla ner på marken och bah dog

..

sitter hos pappa och myser


en glad ida.

Gymnasiekatalogen för gävle
Glad & Lycklig ida
Skulle försöka att inte skratta!

Vem är inte glad på en torsdags kväll. skönt med fredag imorgon!Men har vet inte om jag ska shoppa i uppsala eller i gävle. Eller om jag ska följa med på sminkmässa i Kista!?. får se hur jag känner imorgon. Ska packa till pappa nu och sen så går jag och lägger mig :-) Natti natti

Hey boy, I really wanna be with you cause you just my type.

Drar till skolan på pysselkväll. Så vi syns ikväll eller imorgon. Juste imorgon ska jag till Kista på sminkmässa med Sandra och några till fy va kul. Ska nog även shoppa lite ;). För blir inge uppsala eftersom Emma har migrän.. stackarn!

Kolla va mamma köpte till mitt rum idag. awesome ! ;)
och här är min julkalender också!

saknar mitt långa hår..


Nu går jag och sover!


Så här kommer min helg se ut!

Fredag: Uppsala med Emmis och shoppa.!
Lördag:Hem till farfar på dagen,fixa lite grejer. Va hos Sandra med folk. Sen sover jag och johannes där.
söndag: Chilla galet hos sandra. Blir nog och kolla på one tree hill eller nått sånt mysigt.
Kommer ju dock fyllas på med grejer som jag ska göra i helgen.!
kattig brud

Snart helg.!

Hejsan. Kom precis hem har jätte ont i huve. Iaf ska berätta vad jag har gjort idag, fast jag egentligen inte har lust och blogga idag. Skoldagen gick ganska fort. Hade idrott ute?och de va ju skönt. Hade snöbolls krig som vanligt..Inte min grej de där. För jag förlorar ju jämnt.Fast idag vann jag :D. Snömulla Julia och Oliver. Så himla skönt att snömulla oliver. Sen efter idrotten hade vi So. och då läste mick. Haha då somna jag i soffan i klassrummet. Så hade jag börja snarka..!Så vakna jag av att alla skratta.HAHA. Blev sur på oliver för han inte väckte mig.Eftersom han också satt i soffan.Sen efter de åkte jag in till stan och köpte godis sen gick jag och sandra till real. Tog bussen vid 7 tiden hem. Så nu är jag hemma. Oj blev lite långt. men skit samma! hejdå!


hahaha..!

Börjar med det här imorgon!

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Pinsammaste jag någonsin gjort.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Berättar om något busigt jag gjort.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Min bästa vän/vänner.
♥ Dag 8 – Min första kärlek.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Någon jag kan prata med om allt.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min önskelista.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Fula ovanor.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Vart jag helst vill vara just nu.
Fick ideén från marre!

She can´t wait

Hej! Sitter i soffan och kollar på desperate housewives på 5an. Fast just nu är det reklam.Efter de är slut ska jag gå och sova. Så jag är pigg till imorgon. Gud va veckorna går fort imorgon är det redan onsdag. Längtar till fredag då ska Jag,Emma och Sandra till Uppsala och köpa kläder och sånt. Nu ska börjar Desperate housewives :)

fråga och svar!

Har fått jätte många frågor om jag har slutat med fotboll..
Njaa.. Nej jag har inte slutat har mer "uppehåll" eftersom jag inte tycker att de är lika roligt längre, så ska jag inte spela på ett tag. Men börjar nog snart igen. Men vi har träning på Tisdagar nu på vintern , och jag tycker inte de är nån bra dag.. Aja får se hur det blir med fotbollen.!


Har ju inte spelat sen jag gjorde illa mig,på matchen mot huge.  ;-)
Fast den här bilden är då när jag och felix hade spelat fotboll hemma. Så sprang jag barfota och skulle hämta bollen så klev jag så jävla snett så jag fick hoppa på kryckor. Lyckat att få hoppa på kryckor 2 gånger på en sommar!

sims nörd..?

hejhej. kom hem från skolan för en halv timme sen. Slutade 2 idag skönt. Har lärt mig att spela piano idag, har alltid annars spela gitarr på musiken,Men piano va grymt mycke lättare. Så ska börja spela det ist. Ska hoppa in i duschen snart sen ska jag ta nått och äta och sen så ska jag spela sims ;). Bäst!


Köpte nya sims igår, 349 kr styck! -

några bilder sen i lördags!


Måndag!

Godmorgon. Nu har jag klätt på mig, måste ner och platta håret? jag som nästan aldrig plattar håret ska faktiskt göra det idag för när jag vakna va mitt hår lockigt. Efter skolan ska jag på extra slöjden och sen efter de åker jag in till stan, Syns ikväll!

Va jag vill ha i julklapp!

Tryck på bilderna så kommer dom fram närmare. & så kan ni trycka på play knappen där uppe så kommer den en låt!

Om 20 dagar åker jag till Teneriffa


om du var jag och jag var du skulle det ha vart vi då..?


jag tycker om när du tar på mig :$

tjenixen. Va ska ni läsare göra idag?.. Jag tror jag bara ska vara hemma och mysa med familjen. Fast får se. Kom ihåg att idag är de Gossip girl :D.Galet!Har precis bakat pepparkakor med Felix. Ska spela lite sims nu. hehe ;).Sen så blir film med felix. mysgit. Men vi hörs senare. Juste måste väcka rickard snart också hah.

Nu går vi och lägger oss syns imorgon!



beautiful monster

Tjenare. Nu har vi hunnit kolla på 2 filmer. Första filmen va nån dans film som mamma hade hyrt till oss. jag och sofie tyckte den va grym.. men inte heheh rickard fast okej de kanske inte direkt va nån kill film men va fan, Den andra filmen som vi kolla på va nån som gick på tvn. Den va också bra. Eller jag kolla inte så mycket men. Ska ta och ringa Andreas nu. Syns imorgon eller lite senare kanske.

Det va nån anonym som ville se bild på rickard och här får ni två stycken fast man ser inte hur sliskig han är...synd! ;)

så jävla arg.. tack mamma!!!!!!!!!!

aja.. skit arg men skit samma. Ska ha filmkväll med rickard och sofie. Har precis käkat pizza eller käka 2 bittar?onödigt. Sitter och kolla på så mycket bättre med sofie. Medans vi väntar på rickard. hoppas han kommer snart. Hej så länge!


Så här j*vla arg är jag nu !!!

På väg hem.?

sitter på nån buss till Älvkarleby . För tåget gick bara till Tierp. Hoppas vi är hemma snart och hoppas att vi har tagit rätt buss för man ser inte vart man är för det är så mörkt ute.

godmorgon!

Hejsan!

Nu är hela huset vakna här i Älvkarleby. Emma och jag ska iaf till uppsala med Maja&Amanda.
Tåget går 11.47. Najs! Vi ska till Guc. Sen så ska vi gå på stan och lite sånt. Men nu ska jag fixa mig
och göra mackor som vi ska äta på tåget... hahah ;)

har du en famn för mig?

Tjenare då.
Sitter nere i mitt rum dock hos mamma. Byter ju vecka på Fredagar :). Najs!
Väntar på Emmis nu. Hon kommer snart hoppas jag för jag är hungrig.
Vi ska nog bara chilla galet ikväll. eller?.. får se :). Ska kolla på idol och sen kanske
möta några på kvällen dåra. Efter skolan åkte jag och Amanda till stan och köpte glass?
haha skit kallt. Sen så tog vi bussen hem till Tove. Vi kolla på tv och sen vid 4a hämta mamma mig.
Så åkte vi och fika hos mormor och sen åkte vi och handla och nu sitter jag här dåra och väntar på sega
Emma ;)

till skolan..

nu drar jag till skolan..
så här ser min skola dag ut:
No
Matte
rast
idrott
lunch
Svenska
slut 13.00 as skönt!

ser jag smart ut?


Kärlek


Rrandom

Nu ska jag käka och sen ska jag sminka mig och sen tar jag bussen ner till stan och möter emma. så tar vi bussen till john bauer. Hörs senare ikväll kanske!
ida,random&sofie

v-v-vinter



Svart,vitt och allt däremellan

Hei. Sitter i datasalen och får precis rast nu,Skönt!
Så här ser min skoldag ut idag:
Rast
Matte
Lunch
Svenska(film)
Rast
Språk
Rast
No
SLUT 15.10
Efter skolan åker jag hem och lagar mat och städar. Sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen drar jag och Emmis till John Bauer och kollar på den skolan. (Y)
snygg kille

inbakad fläta

tjenare. Sofie sitter och gör inbakad fläta i mitt hår. När hon är klar ska jag gå och kolla på Grey´s och sedan sova. Syns imorgon!


in paradise

Hej, Hola, Hello, مرحبا, halo, hei, bonjour,ciao  hahaha... Hej på olika språk (y).
Idag kom de en Gubbe som har varit med i Auschwits eller va de heter. Va as hemskt..
(han var super söt). Aja. Skolan gick snabbt. Hade idrott i slutet. (roligast med snöbollskrig).
Slutade vid 3 tiden. Tog bussen hem. Sen nu har jag kollat på Tv. Och suttit här en stund. Ska
ut och springa och sen ska jag fika. hihi. Men vi syns senare!
Sofia och Jag

i skolan

sitter i datasalen nu. Har bara Hemkunskap kvar. Sen åker ju Jag,Maja,Linus och Emma. Åker direkt när vi slutar. Ska gå på stan och sen så ska vi till Real och John bauer och kolla på skolor. Men nu måste jag gå på lektion syns ikväll kanske..!

fråga

Anonym om Snöar:
spelar du fotbol

ja jag spelar fotboll i gefle if. Haha en bild på våra träning overall.


och en bild från gothia förra året..!


imorgon

Nu ska jag stänga av datorn och sova. Gud så skönt. Imorgon kommer jag nog inte blogga nått eller kanske nått på morgonen och kanske på kvällen. Ska till uppsala imorgon och kommer hem så sent så orkar inte sätta på datorn och sånt då. Åker iaf till uppsala med Maja,Linus och Emma. :)


de pappa fick av mig och sofie på fars dag



bilder från när vi fira pappa i lördags!


Snöar

Hejhej. Har inte hunnit bloggat idag har haft annat för mig. Just nu ligger jag iaf i sängen och kollar på Hollywood fruar på 3an. Ska kolla klart på de sen ska jag sova. Ska ju upp tidigt imorgon eftersom de är skola.

de pappa fick av mig och sofie


Dont dream your life....

Igår firade ju vi Pappa  som jag skrev igår. Käka god mat. Efter ett tag gick Jag och Ella och åkte skridskor. Vi åkte på brynäs vallen. Bara 4 eller 5 hus från där vi bor. Sen gick vi hem och käka glass och äpplen eller va de va. Sen vid tio drog jag till Bella där hon och Emma var. Vi kolla på film och mös. Så sov både Jag och Emma där. Pappa hämta mig vid halv 1 idag. Så åkte vi till farfar fika och gav han present. Sen efter ett tag kom Sofie också dit. Vi drog vid 3 tiden. Sen när vi kom hem har jag kolla på tv och käkat. Ska ta ett bad snart och fixa till imorgon. Sen så ska jag kolla på gossip girl också.

så här såg jag ut igår


2 saker jag köpte igår på h&m!


fars dag

- sitter hos farfar nu med pappa,sofie & så klart farfar. Har fikat och så har han fått ett paket. eftersom de är fars dag. Skriver när jag kommer hem. Puss!


Redo för p-p-arty


förlåt för allt jag har sakt eller kommer att säga

hejhej.  ska berätta om min dag lite kort. Börja med att jag vakna 12. Käkade och börja fixa sen skjussa farfar mig till Nynäs. Mötte Sandra där och kolla på ggik mot skutskär. Ggik vann med typ 16-5 eller nått sånt. Sen gick vi på stan en stund. Sen tog hon bussen hem och då mötte jag sofie och en av hennes kompisar. Så gick vi och köpte present till pappa. efter som vi ska fira han idag. & så köpte vi fars present. Sen så tog jag bussen hem kom hem nyss, och nu håller jag på att lockar håret.

2010-11-12

Äntligen helg. Usch va skönt. Bytte precis till mys kläder. Har lite feber.. Men har blivit piggare nu. Väntar på china mat sen drar jag till Tovis och har fredags mys där. Med massa godis,läsk,chips osv..

Lite snygga bilder på mig just nu. PEACE

Osminkad och söt..


Fråga

Fråga: Hur mycket kosta skorna?:Dvisst köpte du dom på dinsko?

svar: Dom kosta 2500 på natur kompaniet, men fick dom förra året. så tror inte dom finns kvar. Men du ka ju alltid kolla.


Så här såg jag ut idag







igår



amanda

men vilken pangbrud!

mohamed & ida på guc

guc


tröjorna vi gjorde på guc

glad cheyy

snyggt

trött cheyy

4 bilder från skolan igår


pontus

Rasmus.. så söt

Serdar

Emma

Grattis älskade pappa!

Japp idag äre så att min pappa fyller 40+, vet inte riktigt hur mycket han fyller.
Han är iallafall den bästa pappan i världen!
snygg bild på farsan!

trött tjej

Godmorgon.
Ska ta bussen till skolan snart.. och idag är jag döööö trött. Skulle göra va som helst för att få vara hemma. Aja nu måste jag fixa mitt hår och sen gå till bussen.

Hahaha en bild från igår. Tror jag kommer se ut så här idag i skolan asså..!

Min dag lite snabbt, så dära!

Kom hem från uppsala för typ 40 minuter sen. Berättar jätte snabbt om dagen. Börja med att Jag,Mohamed & amanda gick och käka och sånt, sen tog vi bussen till Guc. (informationskvälldär). Va där i 2 timmar. Sen så skulle vi tydligen gå till stan, HAHAHA! Tror ni vi hitta eller tur att tåget gick 21.19 iaf. Kom fram typ 7 minuter innan tåget gick. Hihi hade sjukt kul på vägen iaf. Orkar inte berätta för nu ska jag hoppa i säng. Natti natti..! (hoppas de är snö storm så man får va hemma från skolan,kände att jag behövde de nu)

coolt visst?


tråkigt

1. Namn? - Emma backström
2. Ålder? - 15
3. Bor ? - i en byhåla
4. Har du skilda föräldrar? - nää
5. Husdjur? - ja en katt orm och fiskar
6. När är du född? -  13 juni
7. Klass? - 9 alfa
8. När ska du sova ikväll? - när jag känner för de
9. Duschat idag? - Ja
10. Pussat någon idag? - nää
11. Vad har du ätit? - frukost och middag
12. Dagens klädsel? - Jeans, linne och kofta
14. Vem pratade du med i telefon senast?-  adina
15. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?- matte: vilken färg ska du ha då? :)
FAVORIT:
16. Film? - barbie?
17. Mat? - olika
18. Dryck? - ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL
19. Ämne i skolan?- rast
SENASTE:
20. Personen du kysste? - ;)
21. Gången du hånglade? - samma
22. Gången du spydde? -  jadu adina vad säger vi haha
23. Gången du var hög? -  idag
24. Personen som såg dig gråta? - adina
ANTINGEN ELLER:
25. Svart eller vitt? - Svart
26. Hund eller katt? - Katt
27. Ut och festa eller hemma och mysa? -beror på vilket humör man är på
28. Singel eller upptagen? - båda har ju sina fördelar ;)
29. Big brother eller paradise hotel? - Paradise hotel!
30. Choklad eller lakrits? -  CHOKLAD
31. Göteborg eller stockholm? - båda
32. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
33. Coca cola eller fanta? - Cola
34. Pizza eller kebab? - pizza
35. Älska eller älskas? - båda ofc
36. Leva eller dö? -  Leva
ANTAL:
37. Personer som sagt jag älskar dig? -  jaru
38. Gånger du haft minnesluckor? - jämt
39. Piercingar har du? -  navel, öronen och tungan
40. Personer du saknar just nu? - *******
41. Gånger ditt hjärta brustit? - venne
VEM:
42. Vill du kyssa nu? - * * * * * * *
43. Hade du senast en msnkonversation med? - säkert nån fjortis
44.Vill du kasta en sten i huvudet på? - en i tierp som är nog sveriges största fjortis?
45. Förtjänar att dö? - alla fjortisar
VAD:
46. Gör dig glad? - Vänner och familj
47. Gör dig ledsen? - skolan man blir ju deprimerad
48. Vad vill du helst göra nu? - färga håret
49. Vill du ha nu? - iphone 4
50. Längtar du till? - julafton
51. Är det bästa som har hänt dig? - vännerna
HAR DU NÅN GÅNG:
52. Hånglat med nån riktigt ful? - jaa
'53. Hånglat med nån som du älskat? - japp
54. Hånglat/kysst nån snygg? - ja herregud att jag har
55. Varit kär? - ja 1 gång
56. Skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - haha ja lite då och då ;)
57. Pussat en tjej? -  Ja vem har inte de?
58. Gjort bort dig? - har vell alla?
59. Druckit alkohol? - jaa för mycket
60. Lurat någon? - ja klart
1. Namn? - Ida Jansson
2. Ålder? - 15
3. Bor ? - Gävle och Älvkarleby
4. Har du skilda föräldrar? - Ja
5. Husdjur? - En kanin
6. När är du född? - 19 Mars
7. Klass? - 9 alfa
8. När ska du sova ikväll? - När jag kommer hem från Uppsala
9. Duschat idag? - Yes innan skolan
10. Pussat någon idag? - Hm.. Nej
11. Vad har du ätit? - Lunch i skolan
12. Dagens klädsel? - Jeans thigts, Linne,Linne & kofta
14. Vem pratade du med i telefon senast?-  Amanda
15. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?-Jacob Aronsson:Kul verkligen..Du har inte ens ett ollon!
16.Favorit Film? - Vet inte
17. Mat? - Kyckling och pommes kanske.
18. Dryck? - Cider och fanta
19. Ämne i skolan?- Idrott,No,HK,Musik & Svenska

SENASTE:
20. Personen du kysste? - ;)
21. Gången du hånglade? - samma
22. Gången du spydde? -  När jag va i sthlm
23. Gången du var hög? -  igår,idag,imorgon varje dag..
24. Personen som såg dig gråta? - Vet inte

ANTINGEN ELLER:
25. Svart eller vitt? - Svart
26. Hund eller katt? - Hund
27. Ut och festa eller hemma och mysa? -beror på vilket humör man är på
28. Singel eller upptagen? - båda har ju sina fördelar ;)
29. Big brother eller paradise hotel? - Vet inte.
30. Choklad eller lakrits? -  Lakrits tror jag
31. Göteborg eller stockholm? - Göteborg
32. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
33. Coca cola eller fanta? - Fanta
34. Pizza eller kebab? - pizza
35. Älska eller älskas? - Älskas
36. Leva eller dö? -  Leva

ANTAL:
37. Personer som sagt jag älskar dig? - Många. Hehe ;)
38. Gånger du haft minnesluckor? - Varje dag
39. Piercingar har du? -  öronen
40. Personer du saknar just nu? - Andreas hihiuu..
41. Gånger ditt hjärta brustit? - Aldrig

VEM:
42. Vill du kyssa nu? - Ingen .. hehe eller jo kanske
43. Hade du senast en msnkonversation med? - Är aldrig inne på msn
44.Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ida nån i tierp
45. Förtjänar att dö? - Många

VAD:
46. Gör dig glad? - Vänner och familj
47. Gör dig ledsen? - Ingen
48. Vad vill du helst göra nu? - Shoppa
49. Vill du ha nu? - iphone 4 och Pengar
50. Längtar du till? - 11 December
51. Är det bästa som har hänt dig? - Mycket

HAR DU NÅN GÅNG:
52. Hånglat med nån riktigt ful? - Hahah. jaa åååh..
'53. Hånglat med nån som du älskat? - Nej
54. Hånglat/kysst nån snygg? - ja herregud att jag har
55. Varit kär? - Hihi vill inte bli
56. Skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - haha ja lite då och då ;)
57. Pussat en tjej? -  Ja vem har inte de?
58. Gjort bort dig? - har väl alla?
59. Druckit alkohol? - jaa för mycket
60. Lurat någon? - ja klart

Vinter är här för att stanna..!

Nu hoppar jag i säng. Efter en lång men rolig dag med Emma.
Blir Uppsala imorgon också efter skolan med Amanda &  Mumma.
Är riktigt sugen på snöbolls krig faktiskt. Får väll se vad vi gör i Uppsala
imorgon. Ska till Guc vid 18.00 tiden.


Nu har jag plockat fram mina uggs.. Skönt!


bilder från idag







En galen dag!

Hahah juste glömde berätta. Att den här grejen som ni ser på bilden ramla ner rätt i mitt huvud.. Gjorde skit ont. Fast Emma han ta i mot den lite men iallafall!

20:51 2010-11-09

tjabba!!
Är hemma från Uppsala har vart de en timme kanske. Jag åkte ditt med Emma.
Vi tog tåget 12.37 :). Sen när vi kom fram gick vi på stan en stund. Sen så gick vi vidare till fyris..
HAHA... Vi hittade inte ens dit.. Illa för fan! Fråga tyå 10 olika personer.. För jag hade för mig att
man skulle komma till fyrishov typ på en gång men det gjorde man ju inte så klart. Och jag va sten säker
på att jag hitta. Eftersom vi har vart där med handbollen. & så har man väl badat där när man va mindre. Aja..
Ringde iaf till Andreas men han hade lektion eller nått. Sen så ringde jag till Hannes.. Fast när han svara så va vi tydligen precis utanför... hihih lyckade tjejer asså. Träffa även Sanna på den dära "mässan" eller va de va hahah. Hon Va ju där för Guc eller asså typ "välkommna än in". Blev även interljuvad av tidningen. Emma och jag kom precis in från snö stormen.. Så är de nån som trycker upp en kamera rätt upp i ansiktet och ska interljuva än. Hon ba: om ni har tur blir ni med i 18minuter imorgon.. "om vi har tur.." hon mena väl otur?. Sen så gick vi tillbaka till stan efter vart där 2 timmar eller nått. Gick och käka på subway och sen gick vi på stan. Emma köpte lite grejer. Och sen tog vi tåget hem som var 20 min sen... oj ska nog sluta skriva nu.. eller va tycker ni


- snö storm la uppsala!

....

lovelyy

Hejsan. Sitter hos tove med hon,amanda & bella. Dom sitter och kollar på tv i vardags rummet. Jag ska oxå gå och sätta mig med dom efter jag har skrivit här. Dagen i skolan gick faktiskt fort.Sandra,Jag & Emma besämde att vi ska till Uppsala imorgon på programmässa på fyris. hihi najs. Ååh då blir de efter längtade subway. Juste fick även mycket beröm på Matten idag, Inga sa att de skulle gå jätte bra för mig på nationella på muntliga för jag stog för de jag sa och va bra på att övertala. *stolt*. Fick även beröm på svenskan. "ska sluta skryta nu".. hhehe. Aja syns ikväll. Lovely!!

gammal bild. trust me!

till härliga skolan

God morgon, sovit gott?.
Jag är lite trött även fast jag somna 22 igår?. Fast inte så konstigt kanske.
Är klar för att gå till bussen nu då. Har fixat mig, käkat frukost och sånt. Juste
lär borsta gaddarna kom jag på nu. Bussen går om 20 minuter. Så måste börja göra
mig redo. Juste har ett problem. Vinter jacka eller inte?.. Vinterskor eller converse..
Lär ut och känna om de är kallt eller "varmt".




Tillbaka till plugget imorgon

Nu ska jag hoppa ner i sängen, och sova.. Ska ju upp tidigt imorgon eftersom då börjar ju skolan.
Börjar imorgon kvart över 8. Men vi börjar iaf med slöjd, (ett + för det) Fast vi slutar 3.. och efter det ska jag stanna kvar på extra slöjden med sandra. & sen så ska jag ta bussen hem till pappa och hämta mitt smink. Sen får vi se vad som händer. Puss&god natt



Saknar spanien!


m-m-m-usik!

här får ni 3 låtar jag lyssnar på nu, medans jag lägger in mina kläder i garderoben.."

En bättre bild på hur jag såg ut idag&igår

Skor: Converse
Jeans thigts: Vila
Linne: Gina
Skjorta: H&M
Sjal: H&M
Väska: H&M
jacka: Bik bok

3 bilder sen vi va hos mormor&morfar

Felix
Danne
Astrid & Gunvor

Hur ser era måndagar ut i skolan?!

Så här brukar mina se ut..! ;)

juste... EMA I KVÄLL!

Ikväll 21.00 på MTV är de ju EMA.Europas största musikgala.
20.00 börjar dom sända från röda mattan oxå. Perfekt. Direkt efter gossip girl!

borta bra, men hemma bäst!

Hej hej. Sov ju hos Bella igår till idag. Så kom precis hem. Ska sätta på mig mys kläder nu.. Skönt!
Sen ska jag ta nått och käka och sätta på en film eller nått.. är sjukt slut i kroppen. Måste göra prao läxan.

hejsvejs

nu måste jag sätta på mig jackan och skorna sen så drar jag till tovis. Bussen går visst 19.07 heheh. Så då kan jag gå om några minuter. aja pussspuss

Härlig lördag =D

Nu har jag bestämt va jag ska göra eller jag har bestämt att jag åker hem till Tove där bella,amanda och tove så klart. Sover hos bella. Får se vad vi hittar på. Måste fixa mig nu och så tar jag 19.00 bussen in till stan. pösss

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

ska berätta om idag. Vakna upp hos Tove va as trött. Så jag satt och skratta åt allting. Dryg tjej!
Sen så efter nån timme vakna Manda & Tove då gick vi till tempo och köpte ny bakat bröd och pucko & lite sånt gott till "frukost". Sen vid 2 kom mamma och dom och hämta mig. Så åkte vi till mormor & morfar och fira henne mysigt. även Gunvor och Astrid va där. Kom hem för en halv timme sen kanske. Får se om jag åker in till stan eller bara stannar hemma. syns senare då!



tänk va skönt och ligga här just nu..Mmm!

gårdagen!

Tjenare. ska börja med att förklara varför inte jag blogga igår när jag sa de.. Jag glömde lägga upp inlägget
så de va i "utkast" eller va man ska säga. Aja kan iaf berätta va vi gjorde igår. Jag fixa mig osv. Sen så gick jag hem till Tove (ja,hon bor oxå på brynäs!) Så åkt vi till stan med tessan(toves mami) & oskar (toves lillebror). Så gick vi till salongen (där jag klipper mig). För Tove skulle kolla på löshår (äkta *blink*) Sedan så gick vi till Br för oskar skulle köpa leksaker han fyllde ju år i torsdags. Sedan så gick vi och fika på waynes i källaren, Mysmys. Satt där i nån timme sedan skjussa tessan hem oss till tony (toves pappa). Kolla på idol och hade de allmänt trevligt. Juste amanda & bella kom oxå. Och bella drog hem vid 12. Sen så sov jag och amanda hos tove!

sex on the beach

hejhej. ska hoppa in i duschen och börja fixa mig, sen drar jag hem till tove. Får se va som häner amanda & bella ska iaf oxå vara med! :)  gör ett inlägg innan jag går"

dåliga mobilbilder..

Gick till affären och köpte godis och hyrde film... mys!

kom på att jag även köpte...

kom på att jag även köpte den hära i sthlm igår. As skön halsduk från h&m

de jag köpte igår


Grattis till körkortet!!

Grattis till kusin vitamin som klara allt och nu har hon då ett körkort kulkul..
hon är verkligen grym på att köra, hon kom och hämta mig,sanna&sofie i huddinge
i somras lovar att hon körde som en kung.. och nu har hon äntligen fått de!



stay the night

hej alla söta läsare!
Vakna vid 12 tiden. Gick upp och knäppte kort på de jag köpte igår.
Sen har jag käkat och funderar på vad jag ska göra idag. Skulle åkt
till uppsala men tror inte de blir så eller?. får se. Har lust att åka till stan
och ta en fika & kolla på kläder eller gå på bio. får se.. lägger upp de jag köpte
om en stund!

Sthlm,tog inte många bilder,så blir lite onödiga!

bjuder på denna bild

Svar

Anonym om ._.:
Fick du klippa av mycket av ditt hår?. Sweet!
Ja jag fick klippa av mig 2 decimeter, men de kommer endå växa ut så ingen fara, fast jag tycker de är as skönt att ha kort hår. Har inte haft de sen as länge.

En tripp i huvudstaden

som ni ser ovan, så fattar ni att jag har varit i stockholm och shoppa med Bella och Hennes mamma.
Vi hade de jätte mysigt i stockholm. orkar inte berätta om dagen är sjukt trött.. ska ta en film och gå och sova snart. Vissar er va jag har köpt och lite bilder från sthlm imorgon.


lite kaos grejer jag hann med och göra idag!

[x] - spydde i sthlm.. (fast inte mitt på stan)
[x] - glömde mobilen hemma.(så dom inte kunde få tag på mig eftersom dom åkte buss & jag tåg)
[x] - tappa bort mig i sthlm
[x] - hållde på missa tåget
[x] - Ramla med cykeln
[x] - sakt till nån engelsk gubbe att jag skulle bli ett flygplan?ahahah. & att jag jobba med småbarn tror jag!
kommer inte på så mkt nu men hände så mycket knas fast endå roligt idag!

godmorgon!

hejhej. nu måste jag dra till tågstation
så här ser jag ut

"PS. Lycka till ikväll"

Hej, ska berätta om min dag lite snabbt nu. När jag vakna hoppa jag direkt in i duschen och sen så gjorde sofie mat. (potatisbullar). Sen så fixa jag mig. Sen vid halv 2 åkte jag till farfar fika och hjälpte han med hans dator.Sen mötte jag ella på stan så köpte vi bio biljetter till dumma mig. Köpte popcorn och läsk. Sen kl 4 börja bion. Slutade vi 6 så då hämta farfar elle och skjusa hem henne. Då tog jag bussen till mamma. Köpte busskort och sen hämta jag min plånbok oxå. Sedan tog jag bussen tillbaka till gävle. Så då gick jag hem i REGNET! sen när jag kom hem käkade jag och sen så blogga jag ju lite?. sen så kolla jag på tv. De va min dag! :)


Nu måste jag släcka lampan och stänga av datorn eftersom jag ska upp kl 06.15 för tåget går från gävle 07.49. Men ska försöka hinna lägga upp dagens outfit. Så kommer inte kunna blogga så mycket imorgon.



dagens outfit!

Jeans thigts: h&m
linne: gina
skjorta: vet inte

desperate housewives

yes ni fattar med övertexten att jag ska kolla på desperate housewives nu  och efter de blire couger town




nästan klart med allt till imorgon!

fixa mig
göra mat
åka till mamma, hämta lite grejer
åka till stan och köpa busskort.
till farfar och fika.
gå på bio med ella.
få mina pengar av amanda&emelie
fixa allt till imorgon
och sen ska jag gå och lägga mig tidigt för ska upp 06.15

svar

Nån undra varför jag ine blogga nå mer efter 5 på dagen, Och de va för att jag och Sofie drog till Lilian och hjälpte henne och flytta in i hennes lägenhet. När vi kom dit, seriöst trodde vi aldrig skulle bli klar men efter 5 eller 4 timmar blev vi klar,& då kolla vi på tv och åt godis och sen drog sofie och jag hem. As bra att hon bor 3 hus i från, Fast hon bor i lägenhet då och vi i hus. Så sofie och jag kom hem vid 1 tiden och då gick vi och sov i soffan, heheh. De va därför! :)

min dag lite snabbt så dära

God morgon. Vakna för en halv timme sen kanske. Har precis duschat. Kommer inte kunna blogga så mycket idag för ska göra massa grejer.

Det här ska jag göra , haha för er som vill veta dåra.

  • fixa mig
  • göra mat
  • åka till mamma, hämta lite grejer
  • åka till stan och köpa busskort.
  • till farfar och fika.
  • gå på bio med ella.
  • få mina pengar av amanda&emelie
  • fixa allt till imorgon
  • och sen ska jag gå och lägga mig tidigt för ska upp 06.15

._.

Tjenare tjeenare. Nu är jag hemma. Blev klar hos min frisör vid 15.00 tiden sen gick jag på stan en stund. Så nu är jag hemma. Skönt!

dagens lunch + chili cheese

Jag laga mat igen, eftersom pappa och helena jobbar.  (maten är inte bara till mig hehe)






höstlov!

Godmorgon. Ställde klockan på 10.30 , så jaa nu är jag vaken. Ska ta ett bad snart och håller på göra chili cheese eller va de heter, mums! Ska klippa mig kl ett iaf. Men gör ett eller två inlägg innan jag drar. pöss hej

undra hur mycket jag måste klippa bort?

wihuuu imorgon ska jag till frisören till annki. najs!
ska slinga och klippa mig. Hmm.. spännande!

RSS 2.0