One tree hill!!!

Ligger i sängen nu och ska börja kolla på One tree hill, så himla bra! Klockan är 23.30 här just nu, så hinner kolla på några avsnitt innan jag måste sova.. hihi. Imorgon ska vi nog på Zoo.. Man kan gå in till Tigrar? haha vi får se om jag vågar. + så kan man ha en orm runt halsen.. Tror ni jag vågar? hahah det skulle jag aldrig i hela mitt liv göra inte ens för 425 miljoner och då är jag seriös. 
Jordgubbs Fanta?,Nutella + mentos kan det bli bättre svar nej!

R.I.P!!

Äckliga fula mobil... Gick sönder idag.. Går inte att ladda den, så nu har jag ingen mobil igen!! Hatar mobiler dom går alltid sönder eller så tappar man bort dom. Skit mobil

Lite bilder

Natt marknaden..
Patong:
Elefant turen + showen

Natt marknad i Phuket!

Hejsan.  Kom hem från natt marknaden för nån timme sen. Köpte lite grejer som jag tänkte visa er nu. Sen håller jag på lägger över bilder från Ellas kamera också, från elefant turen och sånt. :)
Har plastet kvar på klockan därför det ser ut som det är en repa

svar

Anonym om Det här köpte jag idag :):
Är det äkta converse?

ja det är äkta converse vi köpte dom i Patong på junglecylon på en sport affär och det är där alla Thailändare shoppar eller turister om dom vill ha äkta grejor. Dom kostade 950 baht styck, Så dom kosta 200 kronor styck så der är ju fortförande billigt. (Alla falska converse, ser inte ett dugg äkta ut)

Elefant tur + show

Lägger in fler bilder sen från showen + turen.. Men vi ska på natt marknad nu.. Hejdå! :)

Det här köpte jag idag :)


En sak till mormor.. Därför tänker jag inte visa va det är i

13.22 Sverige = 19.22 Thailand

Hej. Idag har vi varit på stranden hela dagen. Trodde seriöst jag skulle dö.... Åkte madrass efter båt med Pappa och Ella mitt ute i ingenstans... Ella satt och skratta hela vägen, medans jag satt och skrek att jag ville åka hem. Tänk om jag hade blivit haj mat.. Hahah läskigt.Aja iaf..  Ligger på altan nu och ska snart hoppa in i duschen så vi sen kan gå och äta. Ska inte göra nå speciellt ikväll.. Men imorgon ska vi på elefant ridning på morgon och sen på kvällen ska vi till Patong och shoppa :). Igår på kvällen så åkte vi till Central festival det är ett skit stort varuhus i Phuket town.Det var 5 våningar. Fast köpte bara ett par vita converse..
Bild från google

Svar

Anonym om Frågor:
Hur ser din bikini ut?
om du menar min nya så.. ser den ut så här på


Thailand!





Frågor

Anonym om Mot stranden:
vilka/vilken är du där med
Jag är här med Pappa,Helena och Ella

Sofie om Det här har jag köpt:
har ni köpt något till mig än då ???? :O
Hahah nej det har vi inte gjort. Va vill du ha då?

Anonym om Mot stranden:
vart i Thailand är ni?:)
vi är i Phuket, Kata :)

Anonym om Ella och mina naglar:
jätte snygga naglar
Tackar

Matilda om Våran villa i Thailand!:
Va heter hotellet?:*
Det heter Alpina nalina kata resort och spa eller nått sånt. kommer inte ihåg! :)




Mot stranden

Nu ska vi åka till stranden.. Skriver mer senare ikväll, eller imorgon. Puss

Ella och mina naglar

Ellas naglar:
Mina naglar:

Det här har jag köpt

hahaha.. Trodde inte ansiktet skulle komma med på bilden!

Våran villa i Thailand!

Inte så bra bilder .. Men så här ser vår villa ut :)..

Så här ser jag ut idag..

Idag är det inte så fint väder så vi ska gå och ta massage som jag sa tidigare..Men tänkte lägga upp 2 bilder som jag tog nyss med min grymma webb på hur jag ser ut.. Hejdå :)
Ser vit ut..men det är för min grymma webb..

Thailand dag 2 :)

Tänkte uppdatera en snabbis, Igår så va det jätte jätte varmt. Vi låg på stranden hela dagen, sen åkte vi hem och då bada vi i vår pool. Sedan så gick vi ut till stora poolen på hotellet. Senare så åkte vi till Karon och åt pizza och gick på affärer. Köpte en adidas väska (som jag aldrig har sätt i sverige,bra). Köpte också en Saron? vet inte hur det stavas.. typ som en sjal fast man har det på stranden och sånt..? Gjorde även fransk manikyr Sen tog vi tuktuk hem. As roligt att åka tuktuk. Senare idag tänkte jag vissa hur vi bor. Men hinner inte lägga upp nå bilder nu. Ska gå och ta massage. Ha så roligt i skolan :D. Eller okej klockan är 5 hemma snart. hehe ;)
våran pool

Thailand dag 1

Framme i Thailand, vi har det bästa rummet på hela vårt hotell. Helt jävla grymt. Vi har egen pool och feta huset fick vi. Först skulle vi få 2 olika lägenheter. 'Men det fanns inte 2 lägenheter bredvid varandra lediga, så då fick vi det här. För samma pris. Asså ni förstår inte hur grymt det är.. Ligger just nu på altan bredvid poolen. Vi ska beställa hem mat snart, senare ikväll ska vi väl ut och käka. ÄLSKAR THAILAND! :D

Några timmar kvar

om ungefär 2 timmar ska vi åka till Arlanda... Taggad! Fast känns inte som att vi ska åka idag.. + så har jag självklart blivit jätte förkyld, Men eh skit samma ;). Men nu måste jag gå upp och duscha, Skriver innan vi åker. Puss

Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me

Hejhej. Kom nyss hem från bion. Den va as bra.. Men hatar att grina när man går på bio, men what to do..! Sa hej då till Tove också.. Sorligt ögonblick.. hehe ;). Men vi kommer ju endå prata på datan + så ska jag köpa grejer till henne förstås. Men nu ska jag kolla på One tree hill. och packa det sista till imorgon för då smäller det.. Hoppar på flyget till Thailand 18.15 .. Herregud!
Så fin flicka asåååå!!!

Bio häng med Mohamed och Tove!

Ska börja fixa mig så tar vi halv bussen till stan. Bion börjar inte förns kvart i 9 eller nått sånt.. Men vi lär hämta ut biljetterna en timme innan och sen så ska vi ju även köpa godis. Men vi syns väl senare ikväll.

Fråga = svar

Anonym om I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,I would die for ya baby; But you won't do the same:
vad beställde du? :D
Det här beställde jag igår, kanske va nå mer jag beställde men inte va jag kommer ihåg :)

Thailand på Lördag!!!


I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,I would die for ya baby; But you won't do the same

Hejhej. Har kollat på One tree hill typ hela dagen , eller städat/packat och kolla nyss på Handbolls vm. Sverige mot Polen. Sverige vann med 21 - 25 kanske eller nått sånt. Har även beställt kläder från H&M. Så dom kläderna kommer väl hem till mig precis om en vecka eller 2, Medans jag är i Thailand :). Najs. Men nu ska jag gå på Toa hejdå!!

Pannkakkor med glass!!

Hej, kom hem från skolan för en halv timme sen kanske. Håller på få damp här hemma för allt och alla ringer hela j*vla Fi**tiden.. försöker få äta mina pannkakor och min glass.. Men värkar inte få göra det. hahah. Ska packa till Thailand snart och sen plugga till Provet imorgon om första världs kriget.. Suck!

HEJ!

Imorgon börjar vi 10 så jävla värt det, Haha! imorgon ska iaf Jag och Tove åka till Stan och köpa bio biljetter till hon,mig,bella och Amanda vi ska gå på love and other drugs på Fredag. Hoppas den är bra. Men nu ska jag hoppa i säng så syns vi imorgon nångång. :)
Här får ni en till snygg bild på mig och tove för några årsen.. Så jävla coola som gör peace tecknet, tycker ni inte?.. ;)

Grattis bästa vän

Idag fyller Tove 16 år, Stort grattis till dig!
det är nu man brukar skriva en lång text. Men jag säger jag älskar dig bästis och barndomsvän!

Sofie,jag och Tove. Hur söta som helst ;)

Håkan hellström - 2 steg från paradise



Killar är som alvedoner, man tar en och går oh lägger sig

tjenare, Håller fortförande på städar mitt rum + snackar med Gabriel,oskar och några på Skype mysigt. Ska lägga mig snart och sova, eftersom det är en dag imorgon också ;). Är inte trött just nu men skit samma. Nu ska jag fortsätta att prata skype Hejdå !

I want you now, as I had you before.

Tjenare. Idag va jag i skolan som vanligt. Sen efter det så åkte jag hem till Tove, och efter ett tag kom även Mumma dit. Vi gjorde inte så mycket. Skulle först gå på stan men vi orkade inte.. hahah. Så det ska vi göra imorgon ist. Ska även färga och noppa mina ögonbryn imorgon + sola. Men nu måste jag gå upp och Duscha och sen kolla på handbollen, lägger upp ett inlägg senare. Puss

En skön söndag,

Hej. Nu är jag hemma. Har varit det en stund nu, Har packat till Mamma och så , Pappa skjutsar mig till bussen om en halv timme. Så möter jag Amanda på bussen skönt att inte behöva åka buss själv, eller okej man sitter en då och lyssnar på musik men iaf. Men nu ska jag fortsätta och packa och äta upp min mat.
Så här ser jag ut den hära söndagen. Ville inte ha mjukis kläder så satt på mig Jeans och En tröja. Inte för man ser så bra men Jeansen är iaf från Carling ( Lika som jag hade i går fast i jeans färg) tröja Bik bok (Rea)

Söndag..

Godmorgon. Är hos Tove. Jag och Amanda sov här idag. Fast dom sover fortförande... Så nu ska jag kolla på Shes the man. Men vi syns när jag kommer hem eller nått.. Hejdå!

Brist på liv.. Så va gör man inte, Jo bloggar!

Asså ååh vilken seg kompis jag har.. Amanda tog bussen från skutskär nu typ?. Så då kommer hon inte va hos mig fören om en timme kanske?. Eftersom när hon kommer till stan har bussen precis gått tror jag. + Så är jag dötts hungrig. Ligger och kollar på Handboll nu, Dom suger. Tur att det inte är Sverige som spelar då. Dom har match kl kvart över 6. Bra hejdå.

Så här ser jag ut idag :)


Skjorta: Jc
Jean: Carlings
Armband: Gina tricot och kanske H&M
Ringar: dö skalle Glitter, den andra gina tror jag
Klocka: Vet inte , hehe!

Myser med mig själv!

Ligger i badet nu och ska sätta på en film och käka frukost. En perfekt start på en Lördag. Vakna vid halv 11 av att Sofie spela hög musik i rummet brövid mitt... Fast nu har hon dragit till Jobbet och Pappa och dom åkte till Valbo. skönt att va hemma själv. Sitter med ansiskt mask och hår inpackning i håret , mycket bra. Senare idag ska jag va med Amanda och Tove fast det blir vid 5 tiden tror jag, För Tove släkt skulle komma och fira henne vid 4a tiden.Men nu ska jag fortsätta mysa här i min ensamhet. Amanda när du ser det här Ring på min MOBIL. Så kan du komma hem till mig innan vi går hem till Tovis! :D


Take me as I am, or watch me as I go.


I want to hold hands and waste friday nights with you.

Hola amigos :). Kom hem från Tove för en timme sen, Vi kolla på film och myste. Och när jag säger vi så menar jag Mig,Amanda & Tove. Aja. Har nyss tagit bort sminket, borstata tänderna osv.. Ska nog gå och lägga mig snart. Eller ska nog kolla på nån film. Men vi syns imorgon

Nu har jag bytt om..! :)

Nu ska jag följa med Ella till Tempo (inte i brynäs centrum, utom lilla Tempo vid Brynäs vallen) Syns senare kanske!

FREDAG!

Hejsan. Har varit hemma flera timmar nu, eftersom vi slutade 11 idag. Har lagat mat, Kollat på solsidan + fikat. Sen nu ska jag byta kläder tror jag. Fast först måste jag ringa och höra vad som händer idag. Ska snart gå till Tove också eller hon måste smsa och då går jag från mig. Syns senare !

Tog bilderna nyss med min grymma webbcam ;). Just jag satt på mig den grå tjock tröjan nu medans jag är hemma,för det va så kallt på mitt rum för fönstret va lite öppet.. oppssssis! ( så ni inte tror att jag är störd och har en grön + en grå tröja)

Jag vill ha allting!!!

1.Kysser alltid henne inför sina vänner
2.Våga att hålla henne i handen när ni går ute
3.Säga jag älskar dig inför folk
4.Hör av sig till henne
5.Messar om de ska träffas
6.Säga att hon är hans allt
7.Säga att hon är undebar
8.När de ses gå fram kyssa henne och kramma henne
9.Erbjud henne din jacka om det är kyligt
10.Håll om henne nära ditt bröst
11.Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12.Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord
13.Låt henne sitta i ditt knä
14.Lek med dina fingrar i hennes hår
15.Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
16.Berätta för henne hur vacker hon är
17.Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
18.Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något för dig
19.Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
20.Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
21.Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
22.Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
23.Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
24.Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
25.Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
26.Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
27.Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig

Handbolls vm på 4an, Live from Göteborg ;)

Nu ska jag gå ner och hämta glass och sen lägga mig och kolla på handboll, Orkar inte blogga idag och har inge och blogga om heller. Imorgon är det iaf fredag, skönt! Har redovisning imorgon på No:n. + prov på matten , sen har vi idrott sen slutar vi kl 11.30 skönt att sluta tidigt iaf. Ska var med Tove imorgon.

Kiss me , you love it!

Hej. Vad har jag gjort idag då.. Jo vart i skolan och sen har jag : Chillat och chillat hela dagen. Måste gå och lägga mig i tid idag, för igår gjorde jag dock inte det. Kunde inte logga ut från facebook. Eftersom jag snacka allvar med en viss person ;). Eller gjorde jag? haha nej nu ska jag... chilla . HEJ DÅ!

Stil har man, Mode köper man!

Tjenixen. Kom hem från uppsala för en timme sen kanske. Va ju där med Linus,Maja,Jossan,Amanda,Julia och Emma. Hahah ni ska bara veta hur jävla kul vi har haft. Sjukt rolig dag. Jag glömde min mobil på tåget, Men som tur var tog Linus den när vi hoppa av. Tack Gud! Sen så glömde jag min kasse med en klänning och en "magtröja" på toan upp där på Åhlens.... Fast som tur var låg den kvar när jag kom på det.. hahah ååh jag är så klumpig... Linus kommentarer är så sjukt sköna. Fattar inte va han får allt i från. Jajaja. Sen så vid 6 tiden åkte vi till Guc. Kolla på olika programmen sen prata vi med en av lärarna på Turism, Hon hade klippt ut mig och emma eftersom vi va i tidningen och satt upp på Guc.. Vilket skämt. + så kallar hon mig hela tiden för Sannas lillesyrra?  Låter som jag är as liten, när man säger LILLEsyrra.
Men nu måste jag gå och sova, puss och god natt!

Snygg visst? hahahaha Pappa och Ella kom och skrämde mig med den här masken.. hahaha!


party times

Hejsan.
äntligen har jag fått internet på min dator hos Pappsen. Skönt att inte behöva sitta vid hans dotoer hela tiden.
Har precis kollat klart på The Town, Den va faktiskt bra enligt mig dig. Ska bestämma kläder till imorgon och åka och ta ut pengar med Pappa. Sen så ska jag kolla på film och packa till idrotten imorgon. Åker även till Uppsala efter skolan imorgon med Linus,Julia,Maja,Emma och Amanda, Ska gå på stan och sen så ska vi till Guc. Härligt! Men nu måste jag gå. Heeejddå!
Random bild.. hahah!

så här ser jag ut idag... Gangster,visst?

My boy friends jeans: Gina tricot
Tröja: sweet, ingen aning?. Köper inte sånna kläder. Men kanske Stayhard,jynkjard,Seafun kankse?

god natt

hahahahahhahhaah! Jag hitta min lins, Den satt kvar i ögat. hahha jag dör. haha så glad just nu!:D

fitt linser

moget att jag tappa bort en av mina linser nu?... Tjock irriterande eller.  fitttaa. + jag hade använt dom 3-4 ggr.... asså fnslaajglönarlögnaerehöhjh. hejdå frititititshlgjsdp
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeirtujo

Första dagen i skolan på typ 3 veckor.. Känns redan som vi gått 1 månad.

Tjenare tjenare bloggen. Börja skolan idag.. Skönt fast endå inte. Skulle lätt kunna ha lov i 2 veckor till. Hade chill skoldag iaf, som tur?. Fast när mobil alarmet gick imorse var jag as pigg.. Konstigt nog. Fast okej jag somna typ halv 10 igår.. haha! Kom iaf hem från Tove för en stund sen. Har satt på mig mjukis kläderna och ska ta bort sminket, Så nu ska jag kolla på The Town! (Y) som alla säger är as bra!
Så här såg jag ut idag dåra.

Håkan hellstrom, Godingar!

http://open.spotify.com/user/idahjansson/playlist/4GRtlZ1Jfok3gS30oQOU2R Håkan Hellström – Samlade Singlar! 2000-2010


Grattis Lillebror!

Idag blir du 10 år, Grattis!


Bilder från bion! :)


Bilder från igår

Igår när Tove och jag körde fast, med glamma Bertil :(.. Fast efter ett tag kom Micke och Danne och hjälpte oss haha ;) + Tove hålde på köra in i en gran i full fart med mig bak på, Va as nära att jag hoppa av i farten. Hahah. Sen så tänkte vi åka ut lite senare på kvällen men då starta den inte.. Så sa dom att vi skulle ta Dannes skoter, men det våga vi inte. hahah. Då skulle vi ha kört ihjäl oss!
Enda bilden från igår när vi åkte skridskor, Eller tessan har fler men hon har inte lakt upp dom på facebook.

Så här såg jag ut idag ;)

Dåliga mobil bilder men skit samma.
Jeansen har jag fått av Tove förra året tror jag, Men dom är från Kappahl kanske?
Tröja: Gant
Armband: Gina tricot
Skor: Din sko
Ring: Glitter

Tack Paula!

Tack till paula som gjorde min blogg design eller va det heter, Blev riktigt nöjd bara att bilden på mig blev suddig bara för hon tog den från facebook, Men det skulle vi fixa sen. Här kan ni kika in på hennes blogg http://ppaulis.blogg.se/

Änglagård - tredje gången gillt

Tove, Sofie och Jag ska gå på bio, blev änglagård.. hoppas den är bra. Skulle egentligen gått på The tourist eller The town men alla platser va uppbokade. så blev änglagård bion börjar 21.15 men vu tar bussen in om en timme. Lägger in ett inlägg innan vi går. Puss

Om 2 veckor..

Yes!! Om precis 2 veckor hoppar jag på flyget till Thailand, Gud va skönt. Åker ju med Pappa,Helena och Ella. Vi åker till Phuket i kata.. Längtar!


2010 in music






Lördag

God morgon, Vakna än?. Själv vakna jag 12 och igår somna jag vid 10 tiden , haha va sjukt trött. Tove ligger dock fortförande och sover. Jag,Tove och Sofie ska gå på bio idag men vet inte vilken film vi ska kolla på, men det löser sig . Blev även sugen på köp mat ska ringa mamma nu ;).. Juste imorgon fyller Felix 10 år.!   Men nu ska jag gå ner och hoppa på Tove..elller?!


Tove+Ida=Galet!

Är hemma nu efter att åkte skridskor i 1½ timme ungefär, Grilla även korv där borta. Mysigt. Körde hockey matcher och allt möjligt. Fast tråkig som Tove är så ångra hon sig och inte skulle åka. Gick sen gick vi hem och åkte skoter. Haha Tove hållde på köra in i en Gran när vi hade full fart, Gud va så jävla nära. Va på väg och hoppa av i farten, Men hon klara det. Sen så när jag körde, Så körde vi fast för det va så jävla mycket lös snö + så fanns det ingen väg att köra förutom att köra ner i ett "stup". Har även spelar kinect. Tove duschar nu och jag väntar på att hon ska bli klar så jag kan hoppa in. Vi orkar inte basta. Börjar känna att jag är jätte hungrig nu, dom har inte ens börja med maten än..Nu kom även Sofie hem!
Lägger in bilder senare,Tove måste skicka dom först. Puss

så vackert jävla fint!

God morgon. Om 1 nån timme ska vi gå och åka skridskor på ip. Senare ska nog Tove och Jag åka skoter, hoppas! Ska basta senare också känner att det kommer bli en toppendag idag. Tove och Dom sover ju här inatt igen som jag sa igår?.
Ligger just nu och lyssnar på käraste Håkan Hellström, Tänker på sommaren jämnt när jag lyssnar på han! hahha måste sluta skriva nu för skriver bara massor med skit. Hej då!

Saknar...


Saknar sommaren, Jag va aldrig dock hemma i somras va hemma typ 2 Veckor max.(sammanlagt med alla dagar) Var överallt och ingenstans.!

Bilder från Stugan i Lindersvik (Vid öregrund)

Uppsala hos Grannarna i Stugan
Åt på Resturang med pappa,helena och ella
Partille cup i Göteborg, med Hanbolls laget
Lite klister efter några matcher..
Stockholm med Tove ,Tessan,Oskar,Felix och Mamma. Bodde på hotell i Hammarby sjöstad

Har massor av bilder från i somras.Här är bara en liten del av alla bilder och händelser. Lägger säkert upp fler nån annan dag!

Ska göra om lite i rummet.


Mys kväll Älvkarleby

Hejhej. Har inte bloggat för.. jag inte har orkat. Sov hos Tove igår igen, Så idag åkte vi hem till mig och nu ska hon och hennes familj sova hos mig 2 dagar. Har spelat kinect nyss och käkat god mat. Danne och Micke kom precis hem från nån djurgårds match... Så nu blev det liv här hemma. Ska gå och kolla på Oc snart med Tove och hämta en Powerking. Syns senare ikväll! :)

imorgon ska jag och tove...


Simma kan jag,men i dina ögon drunknar jag!


Mums!

Tove och Jag kör på mys kväll, va och handla nere på Tempo för en stund sen. Kör på lite nyttigare just nu. Tar fram chips och de lite senare. Juste det i den största skålen så är det dipp, det blev vitt av blixten. Nu ska jag spela lite på Facebook, Puss!

HAHAHA,Kanske ni har hört förr.Men inte jag

Citat av en vän från Göteborg: Jag är egentligen inte så här lång, det är så att jag sitter på min plånbok!


Be happy like me :D


Så här ser jag ut idag

Jeans leggings från Vila
Linne från Jc
Armband från Gina tricot
Örhängen från Gina tricot

SHUT UP AND KISS ME!

Hejhej Bloggen. Sitter hos Tove nu. Vi kollar på OC, Sällan vi och Serier ;). Kom hit för en timme sen. Tidigare idag åkte Jag och Sofie till stan, runt 2 tiden tog vi bussen in, åt på Mc Donalds. Sen så kolla vi runt lite, sen så åkte hon hem och Jag till Tove, Sover även här ikväll, Mys!
längtar utomland

äkta kärlek rostar aldrig


Visst passar jag bättre i bruna ögon?



Frisk! :D

Nu är jag frisk.. Eller har varit det sen 10 i morse. Sitter just nu och kollar på jvm, Hejja Sverige, Nu börja matchen igen. Juste det är förlängning det står 3-3.. Peppa peppa ta i trä! Syns senare ikväll eller imorgon!
Nyår, Fast innan jag dock hade sminkat mig

Magsjuk

...

Långt inlägg

Hej. Snart kommer Tov med familj och hämtar mig, så åker vi hem till henne & hittar på nått. Juste måste sminka mig nu, Hej då!
Nuddlar (Y) bästa frukost/lunchen.
Dåliga bilder men dom här kläderna kör jag på idag, Mina nya jeans från Bikbok och Sofies Tunika eller va man ska säga från H&M.

Nåra låter, som jag har lyssnat nu på dagen!

Beställer dom här kläderna imorgon.



lägger mig och kollar..


lägge mig och kollar i H&M katalogen. syns imorgon!

Thailand om ett 1år och 1 dag!

Min första dag på detta år kunde inte börjat bättre. Beställde utomlands resa fast det är inte förens 2 Januari 2012. Fast ska även åka i år 23 Januari med pappa och dom. Men nästa år åker vi med Mamma,Danne,Feix,Jag och Sofie. Åker även med Toves familj + Södertälje familjen.

Arkivbilder från 2010


2011-01-01

Gott nytt år. HAHAH på 12 slaget satt Jag,Sandra,Johannes och Johannes på bussen på väg in till stan.Bussen va så seg så vi hoppa av bussen typ 5 över 12, lyckat. haha fast endå skönt. Kom hem för en timme sen kanske. Ska lägga mig och sova nu. Ska in till stan imorgon och hämta min väska hos My. Glömde den när Buy skullek omma och hämta oss.. Aja men god natt. Hoppas ni har haft det awesome idag.
arkiv bild

RSS 2.0