Lista på det jag måste packa imorgon (till mig själv,så jag inte glömmer)

Jogging skor
Vita låga convorse
pengar
pass
försäkrings grejen
mobilladdare
Handsfri
Ipoden
(Mobilen)
Maten och de
Solbrillor
Tandborste
ski-bo,Uno och kortlek
Kavaj,tjock tröjan + klänningen (som är nere på tork)



Jag vill ha!!



Packnings lista!

12 par strumpor
12 par trosor
4-7 bhar
4 mys byxor
många tjock tröjor
Mobilladdare
Hörlurar
Ipod
Mobilen
5 Jeans
2 Kavajer
Många linnen
Smycken
Kudde
Schampo
Balsam
duschkräm
Hudkräm
Smink
Tandborste
Pengar
Pass
Plånbok
solbrillor
Medicin
5 Skor
2 Kepsar
Kjol
Klänningar
Rakhyvel
Tamponger
Allergitabletter
T-shirt
Liten väska
Kamera
Parraply
Försäkringskortet
+ lite små saker bl.a kortlek och sånt

Gjorde listan så jag inte ska glömma bort nått.. Fast jag lovar att jag har gjort det!!

fuck bitches eat nutella

Tjenare. Håller på packar.. men det går inte så bra. haha men måste börja packa ner nu grejerna nu eftersom imorgon åker vi!! :)
Måste ta med mig godis.. haha fast dock inte det på bilden

Mina inköp idag


Today

Fett med folk på stan asså..

Så här snygg var man idag då, ser ut som jag är flintis!!!!!


21:18

tjenare. Hemma nu. Sitter och kollar på Hockey nu.. Fast jag egentligen vill se Grey’s Anatomy & Off the map men nej Danne ska kolla på hockey.. Idag var det nån som tog mitt busskort i skolan? moget.. Fast som tur var hade jag mina pengar och allt annat i väskan som jag hade med mig. Så Mamma hämta mig efter skolan. Då jag va hemma en stund. Sen tog jag bussen till stan, jag fick skicka buss sms. Sen när jag kom till Stan mötte jag Sofie. Och vi gick och kolla lite. Gick till Donken och köpte glass och en hamburgare. Efter det gick vi till Gina tricot då jag köpte nya jeans och sen till cubus då jag köpte en keps och sofie köpte också en. Sen efter det gick vi upp till söder. Där vi sola.. Fy fan va varmt det va.. Min fläkt i rummet funka inte!! Sen efter det åkte hon hem till Pappa och jag tog bussen hem till Mamma. Och nu sitter jag här och ska äta.

God natt!


Mat

Nu är det reklam på desperate housewives så passar på att blogga lite och värma mat. Men nu börjar det igen. Puss

Så här såg jag ut idag


Tisdag!

Hej. Nu är jag äntligen hemma.. Slutade två idag. Så då gick Jag och Julia hem till henne. Gjorde muffins deg eller okej Julia gjorde. Sen satt vi och prata lite och sen satt vi på nån film som faktiskt värkade bra. Med både Jag och Julia var för trötta för att kolla. Så vi somna i hennes säng. Sen vakna båda två typ samtidigt hah , Precis när filmen va slut.. Tog bussen vid halv 8. Jag råkade tyvärr ta fel buss. Så åkte till Gårdskär? va det nu ligger.. haha. men nu är jag iaf hemma. Ska ta mat nu och kolla på tv!!
Bild från igår

På Fredag åker jag till Polen/Tyskland i 10 dagar med klassen!!

Polen


Tyskland:



jag skrattar idag,kanske gråter jag sen.

Hejsan. Nu är jag hemma. Sitter och kollar på Project runway.Medans Mamma står och gör mat åt mig och henne. Slutade klockan vid 3. Så då hade jag möte och sen tog jag bussen in till stan och solade. Sen gick jag upp till Gunvor och fika lite. Sen vid 5 tiden åkte jag till Doktorn. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Ska äta nu.

Söndag

Sandra sov här igår till idag. Vi vakna as tidigt. Sen så låg vi i sängen i några timmar och bara prata. Sen vid halv 12 börja vi fixa oss och åt lite mat. Vi åkte till Skutskär och kolla på ggik-alba i dm final. Vi hejjade så klart på ggik, och dom vann också. Åkte med Johannes hem till han och va där en stund sen tog vi bussen ner till stan, för vi skulle sola innan vi skulle ta bussen hem men det hann vi inte. Så vi ska nog sola imorgon istället.

Bilder sen igår kväll

Sofie och Emma
Julia,Sofie och Emma

Sandra och Emma

Tobbe

Sofie


Haha va fan?...

Emma och Jag

Emmis

Sofie på nattbussen på väg hem.

Toni

Nån & jag


Bilder sen vi va hos mig igår

orkar inte lägga upp nå fler bilder nu, ska ta nått och äta. Bye

Lördag!!!

Tjenare. Nu är jag hos Pappa. Håller på duka och sånt för vid 7 tiden kommer Julia,Emma och Sandra. Då vi ska laga mat och bara mysa. Sen senare ikväll så ska vi tagga till lite musik och sedan dra på fest nånstans.Tror jag cyklar ner på stan nu och solar? och sen hem och duscha? Jo så gör jag. Syns senare!

Lunch time!


Min mini shopping igår

Kavaj: H&M
Skärp: H&M
Trippel ring: Glitter

outfit today!

Nu drar jag till stan, Bye bye!

Du är snart där

Hejsan. Hade sov morgon i morse så himla skönt! Sandra och jag solade innan vi började. Fick springa till bussen. Sen så hade vi idrott när vi började och sen efter det hade vi lunch och sen svenska. Sen slutade vi. Då Jag och Sandra åkte och handla till imorgon. Sen nu är jag hemma. Ska åka till stan snart och köpa en kavaj och lite annat. Puss

God natt!!



Born to be somebody

Justin Bieber – Born To Be Somebody

Lite bilder från idag.

Sandra sitter och gör nationella i No!
Fett snygg<333

haha, nåra gamla video klipp från 7-8 eller nått sånt ? :D

'

God natt!

// ida jansson

outfit nummer 2

Byte kläder efter skokan till det här:
'

Bilder från idag

Min dag i bilder:

haha ledsen ida :(..Bilden är så ful därför den fick vara så liten haha

outfit

Hahha bah kör på skoltoan lixxx!!!
Vette fan va jag gör på bilden, spänner mig kanske eller nått sånt?

i skolan

Hejsan. Sitter i skolan nu. Vi börjar snar.. fast då är det vår sista lektion och det är nån som ska komma och prata om andra världskriget. Sen efter skolan åker jag hem och fixar mig lite. Sen vid 5 tiden åker jag till Mormors jobb så ska vi ut och äta och sen vid 7 tidens ska jag gå på bio med Tove. Wihu. Ni får bilder senare ikväll, Men nu måste jag gå på lektion ! pusss


Snygga smycken!!


22:49

Tjenare. Håller på fixar mobilen nu,fast jag är ju inte så jävla tekniskt så får se hur det blir.. Men sitter i alla fall och fixar med iTunes. Hoppas det har laddat klart snart vill fan sova...

Ny mobil.. JARRÅÅ!

Hejsan. Har inte hunnit bloggat nått idag för direkt efter skolan åkte jag ner på stan och la undan 1 par short,1 kavaj & en jacka.. får se men ska iallafall köpa Shortsen och kavajen. Sen när jag kom hem åt vi. Sen åkte vi ut till valbo och så köpte jag min Iphone 4. Sen efter det stanna vi och stor handla och sen åkte vi hem. Och nu är jag hemma och håller på laddar min kärlek. Ska gå upp och kolla på Desperate housewives som börjar klockan 21.00 på 5:an.

Jag har bestämt mig det blir en iphone 4!!


Blev ingen mobil idag..

Är hemma nu. Köpte inte nån ny mobil bara för jag skulle tänka på det. Så vi får åka tillbaka imorgon och köpa den. Ska även gå på stan imorgon en snabbis. Blir inge roligar inlägg idag för har fortförande inga bilder, hehe. Men nu måste jag stänga va datorn! :)

Till Valbo nu

Tjenare. Har precis ätit mat. Ska beställa Bowling tid till på Torsdag då hela familjen ska ut och Bowla. + På Onsdag ska jag ut och äta med Mormor och gå på bio kanske sen på kvällen med Tove. Ska åka till Valbo nu med Pappa,Helena och Ella jag ska nog köpa en ny mobil. Tror faktiskt det blir Iphone 3 istället för 4. Men får se när jag kommer hem. Puss! :)

I want to dream about you to night

Har tänt ljus nu och ska lägga mig och kolla på film sen sova. Syns imorgon med lite roligare inlägg!



Liten mysig låt så här på söndags kvällen!
Per Gessle – Här Kommer Alla Känslorna (På En Och Samma Gång)


Han är och förblir en nolla för mig



Igår så kom Farfar och Helenas föräldrar hit vid 5 tiden. Då vi käka, kolla på bilder sen vi va i Thailand och fika och sånt. Dom åkte hem vid 8-9 tiden kanske. Jag och Sofie tänkte dra på fest först, men vi kände att vi inte orkade så då tvinga vi Pappa och köra oss ner på stan så gick vi och hyrde 3 filmer på Hemma kväll. Han kolla på en film sen somna jag.. haha va så sjukt trött..


3 bilder från Frediks mobil!

hahah va fan har jag för hatt på huvudet då? Och sen har sofie den? haha fan va fult!

Min dag idag!!

Godmorgon. Lite halvt död idag faktiskt.. Igår va i alla fall bra. Alla sjungde för mig precis när klockan blev 12. Va alla fall massa trevligt folk där. Kanske kommer bilder sen om nån lägger ut på Facebook. Och jag har 3 mobil bilder från igår men dom är inte så bra kvalité på. Men men. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och fixa mig, ska kolla på min fotbolls match klockan 13,00 på Nynäs.Sen kommer Farfar och dom vid 17.00 tiden. Sen kanske jag ska vara med Sandra lite senare ikväll men beror på när Farfar och dom åker hem. Syns senare då!!

Svar!!

Fråga: vart kommer allt ifrån? :)

Svar: Allt kommer från H&M!



trött tjej!!

Hemma. Men nnnu nåste jag fan sova. God natt!!!

Party time

Party time med Sofie. 16 ikväll ju eller efter 12 slaget. när man säger 12 slaget blir det som om det vore nyår men eh va fan. Vi ska börja fixa oss nu. Lägger nog in nåra bilder innan vi går eller så blir det cam bilder som vanligt.
Vi ska alla fall på fest på Brynäs, bra för då har man nära hem sen. Kan behövas eller?¨

Fan va det skulle va skönt med lite Thailands värme här i kalla sverige


Jag ser det snöar..?

HELG (!!) fy va skönt. + idag är det Håkan hellström vid glasklockorna (Där jag bor.. eller okej nästan) Fast jag har ingen biljett... Tänke först göra nått ute för då hade man ju hört nät han sjunger, men nu så snöar det ju så är inte direkt tagg på de.


3 låtar från min spotify
Robyn – Indestructible
Lady Gaga – Born This Way
P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version

LEAVES OF GRASS

Hejsan. Nu har alla åkt. Va jätte mysigt i alla fall. Fast inte alla kunde komma för att dom va sjuka. Vi åt och sen fika och så öppna jag presenter. Så nu sitter jag och mamma och kollar på nån film. Så ska bara mysa med mamma nu, Och sen lägga mig och kolla på One tree hill. Och imorgon är det Fredag (!!!)

fast filmen verkar dock dålig..

Ett snabbt kollage


i skolan


Tänke passa på att blogga nu medans jag sitter vid en dator. Är i skolan nu. Sitter och gör en bokrecension nu om boken Kär i Hanna... hahah. Inte den bästa boken direkt men men. Vi slutar 15.10 idag.. Vår längsta dag. Sen idag när jag kommer hem så ska Mamma och dom fira mig eftersom jag åker till Pappa imorgon. Men nu måste jag jobba, puss! 


Trasig data

Hallå tänkte bara säga att min data inte funkar just nu, så det kommer inte bli nå bloggande idag i alla fall. Ska lämna in den på lagning när jag kommer till pappa på fredag. Ha det bra så länge, puss!

Natti


Hejsan. Idag i skolan va jag sjukt trött..
Orkade aldrig kliva upp ur sängen imorse heller så gjorde det när det va en kvart kvar. Så fick kasta på mig kläderna och bara rusa till bussen ungefär.. Imorgon åker jag bil med Mamma i alla fall till skolan. Efters skolan lämna jag tillbaka en tröja till Johan och sen tog jag bussen till Tove. Hahah vi satt och skratta nästan hela kvällen + tönta oss. (som vanligt) Tog bussen hem vid 8. Kollade på Djurgårds matchen. Djurgården vann.(tur för dom!!) Sen nu ligger jag i sängen och ska stänga av och sova. Men märkte nu att fy sattan va stökigt mitt rum är.. MÅSTE STÄDA IMRORGON!!


Lite roliga bilder från min spring tur igår


Svar

Fråga:Avslöjad... jag misstänkte att vi hadde en råtta i frysen.Bullar mm som bara försvinner ;)

Svar: Opss.. Hihi fast egentligen är det Sofie och Felix som springer och tar ;). Puss mammsen

Fråga: vad har du valt för skola och linje? (Y)

Svar:  Första valde jag Stylist på Real, Sen valde jag Turism på GUC och sen kommer jag inte ihåg va jag valde mer.

Mys!

Idag kom jag hem från Tove vid tiden. Så gick nästan direkt ut och sprang. Rikitigt skönt, bara att mina spring skor är riktigt dyng sura. Va ute 2 timmar kanske. Sen när jag kom hem duscha jag sen kolla Mamma och jag på Tv och sen så beställde vi Pizza och nu väntar jag på att vi ska sätta på nån komedi film. Som vi ska göra nu. 
 


Söndag

Hejsan. Sov hos Tove inatt men ska ta bussen hem om en timme. Ska bara ta det lungt idag, fast om jag orkar tänkte jag ut och springa men får se hur jag känner när jag kommer hem. Måste även träna till nationella i no som är på onsdag.. Fy sattan va tråkigt. men men. Nu ska jag gå och ta nått och äta. Hejs!

2 bilder från igår


Pudding. Innan vi hade börja sminka oss

Hos Thim

I want summer now now now!




Hockey!

Sitter och väntar på att Luleå - Djurgårdens match ska börja.. Nu börjar den, äntligen!


Myser lite framför tv:n i det fina vädret.




Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

God morgon. Fan va sliten jag är idag.. Håller på hjälper Sofie med kläder nu, eftersom hon ska på studentkryssning idag. Jag ska sova hos Julia ikväll. Men ska in till stan först och vara med Tove tror jag. Ska även nog köpa nya byxer idag. Wihu.


Skynda dig då, du kommer minst missa 3 bussar!!

Hejsan. Okej jag måste skynda.. Är lite stressad. Va i stan med sandra till klockan 4 nånting. Då mamma hämtade oss sen har vi varit på lite äventyr och nu är jag hemma och måste hoppa in i duschen.. Ska ta bussen om en timme till furuvik. får se om jag åker hem till Sandra eller till Thim på en gång. Men hörs efter jag har duschat.. Kanske 
 
hahah fan va snygg brud.. eller? Nja

mysig

Tjenare tjenare. Ligge och kollar på One tree hill. Ska nog snart gå och bada med tända ljus och varm oboy låter mycket lockande just nu.



"oh, she looks happy. Lets fuck up her life a little more."

Nu är jag klar med Matten och idrotts läxan. Skrev typ fyra sidor. Fyfan. Men nu håller mina ögon på slocknar så god natt!


Pluggning på g

Hemma från min spring tur. Va ute 80 minuter eller nått sånt. Det gick i alla fall helt ok. Har duschat och sånt nu. Så nu ska jag plugga puss.



Ut och springer!

Hejsan. Nu ska jag ut och springa.. fast det regnar? men va fan, det gör inget för en viking som mig. Ska även springa förbi stan och köpa busskort och hinner nog med att sola också. Men nu måste jag röra på fläsket. Syns senare!


Fashion fades , Style is eternal







we are too young to care†



live only once


P!NK


Onsdag

fick sluta 2 timmar tidigare än va egentligen skulle, wihu. Nu ska jag plugga, ungefär i nån timme. Sen måste jag köpe ett nytt buss kort. Passar även på då att kolla på jacka. Eftersom jag inte han det igår. + ett par jeans ska jag kolla på med.

Iphone 4 eller systemkamera?..

Vad skulle ni ha valt?

Tog bara nån bild på en kamera

Melissa Horn! ♥



Kanske hur bra som helst. Har lyssna på henne sen i somras. Kommer ihåg att det va Hedvig som visa henne. När vi va på väg till Gothia och sen dess har jag varit helt kär i henne. Hon,Håkan och Veronica är bäst, kärlek till dom!


Tog bara några låtar..
Melissa Horn – Tyck synd om mig nu
Melissa Horn – Till Hiva
Melissa Horn – Långa nätter
Melissa Horn – New York
Melissa Horn – Falla fritt
Melissa Horn – Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Hola

Är hemma nu igen. Sitter och äter mat för mig själv. Ska gå upp och duscha sen. Skönt. Ska även försöka göra lite matte läxa.. & sen ska jag kolla på one tree hill. Har ingenting och skriva.

Äventyr med Sofie!

Hejsan. Slutade för timmar sen. Men jag ska ta bussen ut till älvkarleby med Sofie för att hämta nån klänning från Nelly som har kommit. Och jag ska även hämta lite grejer från Mamma. Sen ska jag även försöka med att hinna lämna tillbaka min ring och kolla på en jacka, men tror jag inte kommer hinna det. Annars får jag väl göra det imorgon eller nått. Men nu måste jag gå och sätta på mig jackan. Puss

God natt

Nu snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det skola.. Tråkigt. Fast skönt att vi va ledig idag i alla fall. Imorgon slutar vi 4 och då ska jag ta bussen till stan och sola och sen så ska jag gå och lämna tillbaka min snygga ring som jag köpte där.. För den gick sönder i lördags och jag köptde den i lördags också.. Dåligt. Ska också kolla på en vår jacka. Sen så ska jag ta bussen hem och göra matte läxa och bara ta det lungt tror jag. Fast vi får se. Har sånn jävlar mensvärk också attans.  
Arkivbild


MAT!

Tjoho. Nu ska jag börja göra mat. haha. Idag blir det Spagetti och korv.

Fast fy fan va gott det skulle va med Subway nu..


SUNDAY

Ligger i sängen helt död typ. Har käkat god mat och bara tagit det lungt. Kollat på ett avsnitt av one tree hill också. Fy satan va sorligt det va.. Keith blev skjuten av Dan. Så ska fortsätta kolla på det ska bara ner och hämta lite is till colan. Vi syns imorgon eller lite senare ikväll. Puss

Frästande eller vadå?


Svar!!

Fråga: Vilken är Julia av dom där två?Gud va olik dig du va.
Kram

Svar: Julia är den svart håriga och Felicia är den Ljus håriga.



Fråga: Dricker du?

Svar: Ja det gör jag. Jag blir faktiskt trotts allt 16 år. Men jag dricker mig inte full varje gång när jag dricker. Puss


Fråga: Vilka på Bilden?

Svar: Jonte, Gabriella , Jag Och Farid

Om du menade den här Bilden.? Annars är det Jag och Julia på den andra.

2011-03-06

Hej. Nu är jag äntligen hemma. Eller har varit det en timme kanske. Har varit och hyrt film och köpt Cola. Fyfan va gott!!! Så jävla viktigt och va ledig imorgon säger jag bara. Nu ska jag ta nått och äta sen kolla på film.



+ En fet godis påse
 


IGÅR!

Tog 9 bussen ut till skutskär. Åkte hem till Andreas och där va det fest. Orkar inte berätta om själva kvällen. Men vi började gå hem nån gång i natt.. Sen orka vi inte gå nå mer så försökte få skjuts av Polisen. Eller okej Julia försökte men dom trodde inte på att hon va 96a.. Så då ville inte dom skjutsa oss bara för dom trodde vi va över 18 eeh?. Sen så tog vi Taxi ist. Och vem fick betala? Jo jag. När vi kom hem till Julia så gick Emma och sov direkt när vi kom hem. Men inte Jag och Julia. Vi börja och käka och allt. haha. Somna iaf runt 4-5 tiden.


Nåra låtar som vi lyssna på igår:
Tim Berg – Seek Bromance - Avicii Vocal Edit
Riva Starr – I Was Drunk - Radio Edit
Steve Angello & AN21 – Size Matters Mixtape
Speciellt den här:Magnus Uggla – Kung För En Dag


Mopedemma blev åksjuk

Nåra bilder från igår.  Orkar inte berätta om igår. Är iaf hos Julia med Hon och Emma.

så här ser jag ut idag!


Nytt i garderoben

Mycket snygagre i väerkligheten. Från H&M hade kostat 400 men nu kosta den bara 200:-

H&M 149 :-

H&M 199:-

H&M 69

Holmlunds 179 :-  Dom är mörk blåa(finns även på vila och vero moda)

holmlunds 69:- (rea)

bik bok 150:-

Monki 80:-

Monki 100:-

Hoppar in i duschen sen ska jag visa vad jag har köpt


haha snygg med ansiktsmask och allt.

Igår.

Tänkte berätta lite om igår. Jag och Sandra tog tåget till uppsala 10.47 från älvkarleby. Sen när vi kom fram började vi shoppa. Vi köpte ingenting först då kolla vi bara. Sen när vi gick in till H&M ändrade vi på de. Hehe. Hitta även ett par skit snygga byxor på vila. Men dom hade bara en storlek och dom var för små.. Men ska kolla om den finns här i Gävle annars kanske dom finns i Valbo. Sen vid 2 tiden gick vi och åt på nån Kina resturang och det va lunch buffe. Åt även Sushi. Hihi. Blev iaf mycket skratt igår.Sen fortsatt vi och shoppa och sen vid halv 6 tog vi tåget hem igen. Direkt när jag kom hem så hann jag bara byta om till Mjukis kläder och sen gå ner till stan då Jag och Sandra gick och köpte Godis och Läsk och sen tog vi halv 9 bussen ut till skutskär där Emma och Julia var. Kolla på Big brother och Snacka lite. Julia tappa även sin iphone i Toan. haha. Tog halv 12 bussen hem och direkt när jag kom hem gick jag och sov.  Visar va jag har köpt snart.

Åker till Uppis nu.

 God morgon. Nu har jag varit vaken sen halv 9.. Fatta inte varför jag vakna då för. Men kunde inte somna om. Så jag klev upp och börja fixa mig. Och nu är jag klar och ska börja gå till Tåg station. Sandra sitter redan på tåget men hon åker ju från Gävle. Vi kommer hem senare ikväll. Syns då, Puss!

Det är så jag säger det

Hej. Nu är jag hemma. Sitter och lyssnar på musik och tänker när jag ska ställa klockan imorgon, eftersom Jag och Sandra åker till utown (Uppsala för er som inte fattar) och shoppar. Vi ska ta tåget 10.25 från Stan. Nu ska jag ta fram kläder och sen gå upp och kolla på Tv med Mamma och Danne. syns senare ikväll eller imorgon.

Håkan Hellström – Det Är Så Jag Säger Det


Men pudding!






Hos bästa Farfar!


Hejsan. Sitter hos Farfar och väntar på att vi ska fika nu.Han har köpt en ny data,hehe. Vi väntar också på att halv 8 hos mig ska börja. Åker hem senare ikväll. Nu ska jag vara social med Farfar. Puss heej.




Hej då

Nu åker jag in till stan syns senare ikväll. Puss


ℒℴνℯ


My life as liz

Tjenare. Sitter hemma nu och väntar på mat medans jag kollar på My life as liz på mtv. haha. Juste fick VG på Svenska nationella asså på läsförstålse. Tränade även till nationella i matte. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv. Hejdå :)


Haha bra bilder men så här såg jag ut idag.


Tjabba tjena hallå

Sitter hos pappa nu och ska gå till stan nu och ta bussen snart. Idag fika jag iaf på stan efter skolan med Lilian och Sofie. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Men nu måste jag gå, puss!

Snart så.. 15 mars!


Är Blake den nya Carrie? (Lika som bär)


Nu pratas det om att det ska göras film av Candice Bushnells The Carrie Diaries som handlar om Carrie Bradshaw innan hon blev den som vi känner och älskar/hatar i Sex and the City. Det är en väldigt ung Carrie som  lämnar Connecticut för att flytta till Manhattan.

 

Enligt rykten så har Sex and the citys skapare Michael Patrick King siktet inställt på Blake Lively för att spela Carrie. Det är än så länge bara rykten och inga representanter har bekräftat något. Men kan ni se någon mer passande i rollen?

 


Men känner mig själv, ja det gör jag kanske men jag är inte säker.

god morgon. Om 10 minuter ska jag gå till bussen. Missa första bussen.. Slutar skolan kl 2 idag eller det gör vi hela veckan. Efter skolan ska jag hem till Gunvor och fika och sen så ska jag hem till Pappa och välja Gymnasium grejen. Sen ska jag kanske sola om jag orkar. Annars åker jag jag hem till Mamma. Ska gör lite Matte läxa idag också.

RSS 2.0